Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

Ačiū labai Misticai už info 4u.gif
Atsakyti
Man tai nerealiausia kirpėja tai Baltijos g. šilainiuose dirbanti, jei ka tiksliau galesiu pasakyti adresa.smile.gif Ji daro taip kad butu gerai klientes plaukams, kad jie butu sveiki, o ne tam kad uzdirbtu daug pinigu:)
Atsakyti
o kiek kainuotu pas Jurate sruogeliu dazymas ir kirpimas na mazdaug ? smile.gif ir ar eiles kazin dideles ? g.gif
kazkaip gudausi pas ja eiti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gabre222 @ 2011 08 23, 22:09)
Man tai nerealiausia kirpėja tai Baltijos g. šilainiuose dirbanti, jei ka tiksliau galesiu pasakyti adresa.smile.gif Ji daro taip kad butu gerai klientes plaukams, kad jie butu sveiki, o ne tam kad uzdirbtu daug pinigu:)

Gal galima būtų sužinoti adresą ir kirpėjos vardą? rolleyes.gif
Atsakyti
Labai prasau jusu pagalbos, gal jus zinote kirpeja Kaune, kuriai gerai sekasi ivairus pynimai? eisiu i vestuves, ir noriu kazko su pynimu, ir butu saunu, jei kirpeja jau zinotu, ka ir kaip reik daryt ( jei foto atnesciau), o ne tik megintu kazka panasaus. Busiu labai dekinga uz info
Atsakyti
Gal kuri galėtų patarti kirpyklą (kirpėją), kur Kauno centre būtų galima pakirpti ilgų plaukų galiukus? Kad ir kainos nesikandžiotų... Ačiū...
Atsakyti
Pasiskaičiau jūsų pasisakymus ir kitam trečiadieniui užsirašiau pas Jūratę. Paskui parašysiu savo atsiliepimus.
Mano plaukai yra ploni ir nepaklusnūs, tai man labai svarbu gera kirpėja. Dar neatradau tokios, kuri parinktų ką nors normalaus.
Atsakyti
O aš šią savaitę lankiausi pas faustluk rekomenduotą kirpėją Ritą, šalia Saulėtekio, tai tikrai po apsilankymo visiškai sutinku su faustluk nuomone. Korpėja saugo plaukučius, matosi, kad tikrai turi daug darbinės patirties ir svarbiausia, kad domisi visomis naujovėmis. Pasakiau, kad norėčiau pasikeisti, tai ji pasiūlė kelis variantus, išsirinkau vieną ir likau labai patenkinta. Ypač dėl kirpimo, nes plaukau nėra iš gerųjų, pučiasi, banguojasi, veliasi, todėl tinkamą kirpimą parinkti nėra taip paprasta smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galėtumėte man kas į AŽ parašyti kirpėjos, mylinčios plaukus, telefono numerį ir adresą.

bigsmile.gif Labai dėkui! 4u.gif
Atsakyti
Na va, aš jau iš Gabijos. Labai labai patiko bigsmile.gif Kadangi tiksliai nežinojau, ko noriu, tai ir patarė ir super gražiai padarė cool.gif Manau, dabar lankysiuos pas ją bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 08 25, 16:51)
Na va, aš jau iš Gabijos. Labai labai patiko  bigsmile.gif Kadangi tiksliai nežinojau, ko noriu, tai ir patarė ir super gražiai padarė  cool.gif Manau, dabar lankysiuos pas ją  bigsmile.gif

Super smile.gif. Man ramiau ant sirdies, nes labai ja gyriau cia forume smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cristata: 25 rugpjūčio 2011 - 17:45
QUOTE(Guoda @ 2011 08 24, 14:43)
Gal kuri galėtų patarti kirpyklą (kirpėją), kur Kauno centre būtų galima pakirpti ilgų plaukų galiukus? Kad ir kainos nesikandžiotų... Ačiū...

Centre rekomenduociau salona "Pjese" kainos normalios, kirpejos taip pat geros. Galit bandyt pas Audra arba Kristina thumbup.gif
Atsakyti