Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(someday... @ 2011 08 18, 19:16)
Na Banga, man isvis nlb schmoll.gif O apie rasa negaliu nieko pasakyt. Pasikartosiu, ten nerealiai sukuoja Julija thumbup.gif

Zinau, ale man reikalinga diena jinai nedirba verysad.gif
Jaciu eisu pas Egle
Atsakyti
Turiu ilgus plaukus. Noreciau, kad juos kaip nors iskarpytu gal ir grifka nukirptu, zodziu, kad tiktu prie veido.
Ka pasirinkti?
Andre, Roberta, Jurate ( is DI&ED) ar Gabija ? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aggny: 19 rugpjūčio 2011 - 18:56
QUOTE(Aggny @ 2011 08 19, 19:55)
Turiu ilgus plaukus. Noreciau, kad juos kaip nors iskarpytu gal ir grifka nukirptu, zodziu, kad tiktu prie veido.
Ka pasirinkti?
Andre, Roberta, Jurate ( is DI&ED) ar Gabija ?  unsure.gif

Manau Jūratė 4u.gif
Atsakyti
ir as pas jurate eisiu, vien tik bendravimu telefonu susidariau gera nuomone, tikiuosi nebus kaip kitur su penkiom klientem iskart dirba ir susikalbet neina nes visos visko klausineja
Atsakyti
QUOTE(Toliai @ 2011 07 26, 13:49)
Sakykit, o gal turit kokius kontaktus Gabijos? Galvoju nukulniuot. Noriu pasikeist, tik nelabai susigaudau kas tinka.

Gal jau lanketes pas Gabija? Kokie atsiliepimai?

QUOTE(Rani @ 2011 08 18, 15:17)
Sveikosnoriu paklaust apie BLITZ kirpejas. Kuri geriaus daro sukuosenas Rasa ar Banga?

Sunku pasakyti, manau vienodo lygio kirpejos. Gaila, kad Julija nedirba jusu diena.

QUOTE(Aggny @ 2011 08 19, 19:55)
Ka pasirinkti?
Andre, Roberta, Jurate ( is DI&ED) ar Gabija ?  unsure.gif

As isbandyciau Gabija, labai jau patiko atsilliepimai merginu biggrin.gif
Atsakyti
Užsirašiau pas Gabiją ketvirtadieniui bigsmile.gif Po to parašysiu komentarus smile.gif
Atsakyti
Pasimeciau dabar visai biggrin.gif lauksiu Leveret atsiliepimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggny @ 2011 08 20, 17:13)
Pasimeciau dabar visai biggrin.gif lauksiu Leveret atsiliepimu  rolleyes.gif

Kad aš dar nenusprendžiau ar darysiu ką nors kitaip nei visada biggrin.gif O ir šiaip, mano nuomonė bus pakankamai subjektyvi, nes gyvenime esu buvus gal pas dvi kirpėjas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 08 20, 19:51)
Kad aš dar nenusprendžiau ar darysiu ką nors kitaip nei visada  biggrin.gif O ir šiaip, mano nuomonė bus pakankamai subjektyvi, nes gyvenime esu buvus gal pas dvi kirpėjas  biggrin.gif

Gabija tikrai patars. Aki ji gera turi smile.gif. Is mano pazystamu rato, nei vienos nebuvo nusivylusios.
Labai idomu atsiliepimai.
Atsakyti
Na ką, šiandien buvau pas Kęstutį. Tai išėjau 110% patenkinta rezultatu. thumbup.gif Pagaliau turiu savo kirpėją. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2011 08 23, 15:28)
Na ką, šiandien buvau pas Kęstutį. Tai išėjau 110% patenkinta rezultatu.  thumbup.gif Pagaliau turiu savo kirpėją.  thumbup.gif

jei ne paslaptis, kiek kainavo, prieš kiek maždaug laiko reikia tartis ir pan. blush2.gif Ačiū. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scorp99 @ 2011 08 23, 16:21)
jei ne paslaptis, kiek kainavo, prieš kiek maždaug laiko reikia tartis ir pan. blush2.gif  Ačiū.  ax.gif

165lt sumokėjau už kirpimą ir dažymą (plaukai iki pečių). Kadangi galėjau bet kada, tai laukt reikėjo savaitę. ax.gif
Atsakyti