Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Cristata @ 2011 08 17, 13:08)
Dirba su naturalmente  plauku prieziuros priemonemis
Lankausi pas Gabija, man ji super. Cia jau yra siek tiek info apie ja, tai labai nesiplesiu. Man visada paiulo kazka naujo, tai tuom ir patinka  biggrin.gif

O Gabija jaunesnė ar vyresnė, nes kiek žinau, ten dvi moterys dirba, tai nežinau, kuri yra kuri smile.gif
Atsakyti
Gabija yra jauna, sveisiais ilgais, labai graziais plaukais. Kai pamatau jos tuos plaukus, tai ne pavydu smile.gif.
Cia as turiu galvoje Sauleja, kuri yra prie neries viesbucio, nes kiek zinau yra ir lyg tai Silainiuose.
Atsakyti
sveikos smile.gif na skaitau skaitau apie kirpejas.. labai noriu cheminio, bet kol kas plaukai per trumpi - siu metu esu apsikirpusi kare smile.gif tai siek tiek paauginsiu ir desiu chemini, tik va bijau ant kokios kiprejo spataikyti.. pries kelis men dejaui tai po menesio issileido, nutyse tokia buvo sad.gif gal kuri esate bandziusi? smile.gif
Atsakyti
Aš turiu ilgus plaukus. Noriu, kad juos iškarpytu ir pritaikytų šukuoseną prie veido. Gal pasiūlytumėt kokį meistrą? Nes perskaičiau visą temą ir vistiek neapsisprendžiau sad.gif (kaina nesvarbi)
Atsakyti
Pas Kęstutį lankausi jau daugiau kaip 5m.Esu labai patenkinta ir nesiruošiu keisti.Turiu trumus plaukus.
Atsakyti
QUOTE(vilina @ 2011 08 18, 10:41)
Pas Kęstutį lankausi jau daugiau kaip 5m.Esu labai patenkinta ir nesiruošiu keisti.Turiu trumus plaukus.

mano draugė irgi pas jį tiek lankosi, bet turi laaabai ilgus plaukus. Pasiryžau ir aš jį išbandyti ir tikiuosi bus paskutinis mano bandymas ir turėsiu savąjį kirpėja jau. Nes pabodo ieškoti vis...
Atsakyti
o kokios kainos pas ji? blush2.gif dazymas ir pakirpimas tarkime
radau, brankoka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupute: 18 rugpjūčio 2011 - 10:01
Gal kas žinot, kiek kainuoja kirpimas ir dažymas pas Juozą ax.gif Kai jis dirbo Grožio karalystėj, mokėdavau apie 160, įdomu ar skiriasi kainos jam dirbant Andre g.gif
Atsakyti
pas Juozuką kiek žinau kirpimas Andre salone 80lt, kiek dažymas nežinau..
Atsakyti
QUOTE(Cristata @ 2011 08 18, 08:38)
Gabija yra jauna, sveisiais ilgais, labai graziais plaukais. Kai pamatau jos tuos plaukus, tai ne pavydu smile.gif.
Cia as turiu galvoje Sauleja, kuri yra prie neries viesbucio, nes kiek zinau yra ir lyg tai Silainiuose.

Dėkui, reiks paskambint ir susitart smile.gif
Atsakyti
Sveikosnoriu paklaust apie BLITZ kirpejas. Kuri geriaus daro sukuosenas Rasa ar Banga?
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2011 08 18, 15:17)
Sveikosnoriu paklaust apie BLITZ kirpejas. Kuri geriaus daro sukuosenas Rasa ar Banga?

Na Banga, man isvis nlb schmoll.gif O apie rasa negaliu nieko pasakyt. Pasikartosiu, ten nerealiai sukuoja Julija thumbup.gif
Atsakyti