Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(faustluk @ 2011 08 01, 00:58)
1.taip, vienam is tu dvieju. Pir,mame, kuris arciau kolegijos arba kitaip tariant tame,kur pirmam aukste ir stomotologinis, ir gele, ir kitos pardes. Antrame daugiabutyje nera jokiu istaigu.
2, pavadinimas- kirpykla  4u.gif
3. kai pagalvoju ilgus daziau ir ne kata spalva keiciau: tai rda, tai sokoladine, tai vel sviesi. Paskui nusikirpau trmpai: balino, nueme ruduma, tapau olia lia blond..Dabar jau ir pilkumo-perlo uzdeta. Nei karto daugiau kaip 80 lt nesu mokejus. Bet kiekvienos atvejis kitoks. Gal siek tiek ir virs 100 lt iseis
4.aga su dazais. o dazu pavadinimo net neklausiu. Kaip ji sako: tos naujienos tokios kintancios, kad norisi isbandyt viska, ne taip kaip kolege isikirtus i loreal ir psio. Bent jau milk shake kaukes ir putas, aliejukus tai is sitos serijos deda. Zodziu, ne pigiom priemonem dirba cool.gif

Aa aišku, dėkui. 4u.gif
O dėl kirpimo..- gerai jį parenka? nes mano plaukas ilgas, storas ir mėgsta besipūst, tai reiktų kažko ,kad plaukai leeengvai kristų, mažiau pūstųs.

Gal ji ir pardavinėja pvz Milk_shake priemones? bigsmile.gif

Ir dar sakyk, telefoną tu jos tikrai gerai parašei? Nes atrodo nei kaip mobilus nei kaip "paprastas". g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia.: 01 rugpjūčio 2011 - 00:22
QUOTE(Olivia. @ 2011 08 01, 01:20)
Aa aišku, dėkui.  4u.gif
O dėl kirpimo..- gerai jį parenka? nes mano plaukas ilgas, storas ir mėgsta besipūst, tai reiktų kažko ,kad plaukai leeengvai kristų, mažiau pūstųs.

Gal ji ir pardavinėja pvz Milk_shake priemones?  bigsmile.gif 

Ir dar sakyk, telefoną tu jos tikrai gerai parašei? Nes atrodo nei kaip mobilus nei kaip "paprastas". g.gif

neagituoju. Kiekvienam savas bio laukas cool.gif Gal neitiks. MAno vyras eina pas ja, nors ir pabamba: labai greitai dirba zirklem ir per 10-15 min ji apkerpa. Nuejo kitur bigsmile.gif Jo plaukus kirpo apie valanda, sumkejo 15 lt brangiau. Savaite buvo patenkintas: "O, cia tai, matai, kirpeja. MAtai, kaip stengiasi. ta Rita raz- dva ir jau eik.." Bet paskui pripazino, kad plaukas geriau krenta nu Ritos rankos ir grizo atgal tongue.gif

Man tokie patys plaukai. Iki vaiku gimdymo turejau lengvas garbaneles, dabar nieko panasaus. Tiesiu plauku kirpimas netinka visai, ka bande idiegt didieji Kauno meistrai, nes plaukas pasidaro savaip, kaip jam reikia. Dabar as auginimo stadijoj. Ka tik uzdej idmia perlo pilko spalva, kad nuimtu ta akinanti baltuma (k anksciau labai siekiau...Ir sedejau kedej su pasiulymu vel tamset i riesuto spalva. Taciau ji man sak: Gal eikim pirmiau galva issiplaut...Gal noras praeis...Jus vistiek po pusmecio grizit prie sviesios...Matau, kad spirgat pokyciams, bet geriau auginkim..Va, kai bus iki meniu tada gal ir rudinsim..") Ir ka??Esu labai labai patenkinta. Is Aniston sukuosenos per pusmeti tapau panasi i Sharone Stone cool.gif Ir vel noriu but pirmu variantu tongue.gif Bet palauksiu metu kitu

Milk shake ji parduoda ir salone.
Tiksliai, telefonas be 6..

VISOMS SKAITANCIOMS APIE RITA NUO SAULETEKIo IS PIRMO DAUGIABUCIO bigsmile.gif TEL. naujai jau pakoreguotas 8 674 86637
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo faustluk: 01 rugpjūčio 2011 - 08:42
Nu ar aš sakau, kad agituoji? Noriu išsiklausinėt visko prieš einant, nes nenoriu eit kaip sakant na ura. smile.gif Noriu gražaus ir ilgalaikio rezultato. smile.gif

Tai va jei eisiu pas šitą kirpėją, parašysiu nuomonę . 4u.gif
Atsakyti
Uzsirasiau pas Ina is Baidis salono.. Ka manote g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2011 08 01, 14:55)
Uzsirasiau pas Ina is Baidis salono.. Ka manote g.gif ?

Manau kad gerai smile.gif as ir siandien uzsirasiau, kada eisi?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2011 08 01, 22:51)
Manau kad gerai smile.gif as ir siandien uzsirasiau, kada eisi?

Rugpjucio 18 d.
Atsakyti
o kas nors lanketes pas ka nors is sarmos style gruodzio g.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 08 02, 22:12)
o kas nors lanketes pas ka nors is sarmos style gruodzio g.? g.gif

as eidavau. Kol seimos nebuvo wub.gif t.y. kai savo galvai galejau isleisti daugiau, o dabar reikia jau ir apie taupyma mastyt. Ne viena juk...Tai va, tada man labai labai toks Arturas ar Arunas tiko. Tik nezinau, ar dar dirba. Ir is viso: man labiau efektas jauciasi, kai vyro rankos lieciasi wub.gif Ar tai butu kirpejas, ar odontologas, ar masazistas, ar virejas thumbup.gif Bet jie buna brangesni
Atsakyti
QUOTE(Merlin @ 2011 05 13, 20:38)
O aš po Arūno iš Formos, Andriaus iš Andrea ir Mariaus iš Toveros dedu pliusą Robertui iš Roberto studijos. Visi geri stilistai, pas kuriuos lankiausi (išskyrus Marių - na man nepatiko...), bet kainos ir kokybės atžvilgiu apsistosiu ilgesniam laikui pas Robertą  4u.gif Rezultatu patenkinta 100 %  thumbup.gif

o cia tas pats Arunas, kur kadaise Gertrudos gatveje dirbo, toks ilgais plaukais ir truputi 'zydras'?

reikia man jau verkiant nueiti i kirpykla, senokai nebuvau, stipriai pasisakoje galai... dar ir nestumas matyt turejo itakos plaukams...
net geda eiti, bet reik. plaukai tiesus ilgi, noriu tik kirptis - susitvarkyti tuos galus, ir kirpciu noreciau blush2.gif
galvoju ar man bandyti atrasti ta Aruna, ar pas ta Andriu bandyt registruotis (beje ar ilgos eiles g.gif ). Pas ta Roberta nenoriu, drauge kirposi, tai sonus taip nukirpo, na ka as zinau, gal ir madinga, bet man tai negrazu schmoll.gif
Ar isvis i Gordija pas Jurgita - man ji visai patiko ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galite pasiulyt kokia gera kirpeja aleksote ar garliavoje, reikia dazymo ir sukuosenos.

Gal kas turite kokiu atsiliepimu apie grozio salona GELTONOJI AKACIJA

Aciu visoms atsakiusioms
Atsakyti
Laba diena,

Gal galėtumėt pasidalinti kontaktais išgirtosios kirpėjos Eglės ir Jurgitos?
Atsakyti
[quote=piku_dama,2011 08 04, 18:34]
Sveikos merginos, gal galite pasiulyt kokia gera kirpeja aleksote ar garliavoje, reikia dazymo ir sukuosenos.

esu isbandziusi keleta, neradau geros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cristata: 09 rugpjūčio 2011 - 09:14