Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Tresor @ 2011 07 09, 20:15)
Gal kuri lanketes Blitz salone Ausros g.?

As dariausi sukuosena vestuvems pas Julija Blitze, labai labai gerai padare, visiskai atitiko lukescius. Tik nzn kaip ji dazo ar kerpa.

QUOTE(Cristata @ 2011 07 20, 10:45)
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi  smile.gif .
Labiausiai patinka:
Gabija (Sauleja). Baigusi dailes studijas, tikrai turi gera aki ir ranka, apkerpa pagal paskutinius mados vejus. Kas norite pasikeitimo ir nebijote eksperimentuoti, norite kazko iskirtinio- drasiai rekomenduoju.Rekomenduoju, jeigu ir nenorite nieko special, tik biski gal brangoka. Kaina kirpimo -70, saknu padazymas-100. Esu labai sena kliente, minimum taip ir moku 170 Lt. Dirba su noah, naturalmente priemonemis, tausoja plaukus:).

As ir kartas nuo karto nueinu pas Gabija, tik kai man ne kirpimas o dazymas pirmoj vietoj, tai ir ieskau laimes. PAs Gabija dazytis nesidaziau, nes ji mane mato tik tamsia ir sake nesviesins doh.gif Aisku juoko formoj smile.gif Siaip absoliuciai visos mano koleges kerpasi pas ja, visos iki vienos patenkintos.

QUOTE(GITALE @ 2011 07 20, 14:18)
kazin pas jurate, jei kirptis ar turi jai pasakyt kaip nori ir ji taip apkirps ar galetu pati kazkoki kirpima pasiulyti  jei nenusprendziu kas man tiktu, nu nezinau ilgi ploni plaukai nezinau atsibodo susirisus vaiksciot, oas ka benueini sako ka cia is plonu bepadarysi

Na as buvau pas Jurate, tai lb patiko. Viska pataria. Mes kalbejom labiau apie dazyma, tai man patiko, kad pilnai isklause manes ir tada pasake kiek tai realu, ko as noriu, ka galima padaryt ir t.t.. Nu labai labai man ji po pirmo karto.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 07 25, 00:05)
kurioj cia tiksliai vietoj?smile.gif kiek ima uz dazyma jei nepaslaptis 4u.gif

Cia priesais IKI parduotuve beveik kitoj gatves pusej, oranzine - geltona kirpyklos iskaba. Kirpeja ilgais banguotais sviesiai dazytais plaukais, Renata biggrin.gif As dazau saknis su vienais dazais, paskui ant visu plauku uzdeda pilkinancio atspalvio dazu (isgauna neraliai grazia spalva). Tai jei be kirpimo, sumoku +/- 60 Lt, priklausomai nuo sunaudoto dazu kiekio. Per 8 metus pas ja kainos gal 1 karta tik padidejo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2011 07 25, 13:10)
As ir kartas nuo karto nueinu pas Gabija, tik kai man ne kirpimas o dazymas pirmoj vietoj, tai ir ieskau laimes. PAs Gabija dazytis nesidaziau, nes ji mane mato tik tamsia ir sake nesviesins doh.gif Aisku juoko formoj smile.gif Siaip absoliuciai visos mano koleges kerpasi pas ja, visos iki vienos patenkintos.
Na as buvau pas Jurate, tai lb patiko. Viska pataria. Mes kalbejom labiau apie dazyma, tai man patiko, kad pilnai isklause manes ir tada pasake kiek tai realu, ko as noriu, ka galima padaryt ir t.t.. Nu labai labai man ji po pirmo karto.

Sakykit, o gal turit kokius kontaktus Gabijos? Galvoju nukulniuot. Noriu pasikeist, tik nelabai susigaudau kas tinka. Todėl norėčiau kad profesenaliai patartų, parekomenduotų, susigaudytų. Pernai kai su tokiu noru nuėjau pas Juozuką norus išpildė, bet paskui nieko labai naujo nesulaukiau, o dabar jei nebedirba Grožio karalystėj, tai ir pinigų gaila...
Atsakyti
QUOTE(Toliai @ 2011 07 26, 13:49)
Pernai kai su tokiu noru nuėjau pas Juozuką norus išpildė, bet paskui nieko labai naujo nesulaukiau, o dabar jei nebedirba Grožio karalystėj, tai ir pinigų gaila...

bet dirba Andre salone g.gif ar kainos labai skiriasi? unsure.gif
Atsakyti
Sakykit, o gal turit kokius kontaktus Gabijos? Galvoju nukulniuot. Noriu pasikeist, tik nelabai susigaudau kas tinka. Todėl norėčiau kad profesenaliai patartų, parekomenduotų, susigaudytų. Pernai kai su tokiu noru nuėjau pas Juozuką norus išpildė, bet paskui nieko labai naujo nesulaukiau, o dabar jei nebedirba Grožio karalystėj, tai ir pinigų gaila...

Mobilus 869830090
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2011 07 27, 13:12)
bet dirba Andre salone  g.gif ar kainos labai skiriasi? unsure.gif

Aš kiek žinau, kiek girdėjus esu, kad skiriasi. Tada kai rašiausi jis dirbo abejose vietose, bet kirptis Grožio karalystėj buvo pigiau.
Atsakyti

Nr jau parase wink.gif O kas del patarimo, tai ji meninke, kazkaip iskart mato kas tinka. Bent jau mano atzvilgiu, tai ji konkreciai turi savo vizija smile.gif Ir dar, labai megsta ilgus plaukus smile.gif
Atsakyti
nu tai dabar galvoju KIRPIMUI, patarimui kirpimo, Gabija ar Jurate?
Atsakyti
Seku sita tema jau antri metai 4u.gif Isbandziau vos ne visus cia minetus kirpejus. Ir brangius, ir pigesnius. Tai stai mano reziume:

nemesk kelio del takelio! Po nuklydimu vis griztu pas savaja RITA prie Sauletekio
(kitoje gatves puseje, kur du nauji daugiambuciai, Dar tiksliau prie kolegijos bendrabuiu ir stadiono) wub.gif Ir kirpima parenka, ir nuklydimus atleidzia mirksiukas.gif , ir koreguoja kitu didziuju meistru darbus be priekaistu (kaip ji sako: kirpejui nieko nera blogiau, kaip koreguot, tai, kas jau padaryta, o nepatinka-netinka. Ir tu is nieko turi kazka sukurt g.gif ), ir spalva parenka, ir seminaruose dalyvauja. Ir nereik klot 200 litu thumbup.gif

Reiskias taip: ilgus plaukus iki menciu dazydavau, pakirpdavau- uz 80 lt, trumpus iki ausu (cia mano klaidziojimu pasekme)dazo, pakerpa- 70 lt. Mano mama dazo ir kerpasi uz 60 lt wub.gif Laiko trukme apie 1.5h max iki 2h.

Kad manes netrkdyt su zinuciu uzgriovimu telefona skelbiu cia: 8 74 86637. Uzsirasymas mazdaug savaite i prieki

p.s. vyras kerpasi uz 20 lt, kerpa ir vaikus ((as moku 5-10 lt)

Pabandykit!
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 07 31, 10:48)
Seku sita tema jau antri metai 4u.gif Isbandziau vos ne visus cia minetus kirpejus. Ir brangius, ir pigesnius. Tai stai mano reziume:

nemesk kelio del takelio! Po nuklydimu vis griztu pas savaja RITA prie Sauletekio
(kitoje gatves puseje, kur du nauji daugiambuciai, Dar tiksliau prie kolegijos bendrabuiu ir stadiono) wub.gif Ir kirpima parenka, ir nuklydimus atleidzia mirksiukas.gif , ir koreguoja kitu didziuju meistru darbus be priekaistu (kaip ji sako: kirpejui nieko nera blogiau, kaip koreguot, tai, kas jau padaryta, o nepatinka-netinka. Ir tu is nieko turi kazka sukurt g.gif ), ir spalva parenka, ir seminaruose dalyvauja. Ir nereik klot 200 litu thumbup.gif

Reiskias taip: ilgus plaukus iki menciu dazydavau, pakirpdavau- uz 80 lt, trumpus iki ausu (cia mano klaidziojimu pasekme)dazo, pakerpa- 70 lt. Mano mama dazo ir kerpasi uz 60 lt wub.gif Laiko trukme apie 1.5h max iki 2h.

Kad manes netrkdyt su zinuciu uzgriovimu telefona skelbiu cia: 8 74 86637. Uzsirasymas mazdaug savaite i prieki

p.s. vyras kerpasi uz 20 lt, kerpa ir vaikus ((as moku 5-10 lt)

Pabandykit!

Šventa tiesa thumbup.gif Pamenu, pas mano kirpeją ne kartą ėjo apsiverkusios draugės po apsilankymų "šūstriausiuose salonuose", paklojusios šimtais, ir rezultate tapusios ryžos doh.gif O maniškė kirpėja už 50 Lt viską sutvarkydavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo protinga_blondine: 31 liepos 2011 - 16:46
QUOTE(faustluk @ 2011 07 31, 10:48)

Visai sudominai, žinok bigsmile.gif
Nes aš pati dar neturiu tos SAVO kirpėjos, pas kurią eičiau nuolat kai tik reik kirptis ir t.t. Nes būna apkerpa taip, kad tiesiog netinka kirpimas prie veido ARBA viskas būna gražu ir gerai, bet tik iki pirmo
plovimo. doh.gif

1.Tai va, tavo kirpėja dirba pačiam name (ta prasme vienam iš tų 2 naujų daugiabučių)?? koks namo nr?
2.Koks tos kirpyklos/salono pavadinimas?
3.Oo 80lt už kirpimą+dažymą, tai čia dažymas visų plaukų ar tik šaknys? g.gif
Man reikėtų visus plaukus.
4.Ir dar klausimas biggrin.gif - 80lt kaina su dažaisar kaip? ir su kokiais dažais ji dažo? ax.gif

Ačiū oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia.: 31 liepos 2011 - 19:36
QUOTE(Olivia. @ 2011 07 31, 20:34)
Visai sudominai, žinok bigsmile.gif
Nes aš pati dar neturiu tos SAVO kirpėjos, pas kurią eičiau nuolat kai tik reik kirptis ir t.t. Nes būna apkerpa taip, kad tiesiog netinka kirpimas prie veido ARBA viskas būna gražu ir gerai, bet tik iki pirmo
plovimo. doh.gif

1.Tai va, tavo kirpėja dirba pačiam name (ta prasme vienam iš tų 2 naujų daugiabučių)?? koks namo nr?
2.Koks tos kirpyklos/salono pavadinimas?
3.Oo 80lt už kirpimą+dažymą, tai čia dažymas visų plaukų ar tik šaknys?  g.gif
Man reikėtų visus plaukus.
4.Ir dar klausimas biggrin.gif - 80lt kaina su dažaisar kaip? ir su kokiais dažais ji dažo?  ax.gif

Ačiū oro_buckis.gif

1.taip, vienam is tu dvieju. Pir,mame, kuris arciau kolegijos arba kitaip tariant tame,kur pirmam aukste ir stomotologinis, ir gele, ir kitos pardes. Antrame daugiabutyje nera jokiu istaigu.
2, pavadinimas- kirpykla 4u.gif
3. kai pagalvoju ilgus daziau ir ne kata spalva keiciau: tai rda, tai sokoladine, tai vel sviesi. Paskui nusikirpau trmpai: balino, nueme ruduma, tapau olia lia blond..Dabar jau ir pilkumo-perlo uzdeta. Nei karto daugiau kaip 80 lt nesu mokejus. Bet kiekvienos atvejis kitoks. Gal siek tiek ir virs 100 lt iseis
4.aga su dazais. o dazu pavadinimo net neklausiu. Kaip ji sako: tos naujienos tokios kintancios, kad norisi isbandyt viska, ne taip kaip kolege isikirtus i loreal ir psio. Bent jau milk shake kaukes ir putas, aliejukus tai is sitos serijos deda. Zodziu, ne pigiom priemonem dirba cool.gif
Atsakyti