Patarkit Egle ar Jurate?? Noriu sviesinti plaukus sruoglem
QUOTE(mildusyte01 @ 2011 07 05, 23:02)
Patarkit Egle ar Jurate?? Noriu sviesinti plaukus sruoglem
Tada man tik Eglė
Gal kas galit patart kur eit pasiryžus keist šukuoseną? Kad neklausinėtų kaip nori... Nes nežinau ko noriu ir kas tinka. Mastau eit pas Juozuką... Kaip kainos pas jį kirpimo?
Gal kuri lanketes Blitz salone Ausros g.?
QUOTE(Mistica @ 2011 07 08, 10:26)
Gal kas galit patart kur eit pasiryžus keist šukuoseną? Kad neklausinėtų kaip nori... Nes nežinau ko noriu ir kas tinka. Mastau eit pas Juozuką... Kaip kainos pas jį kirpimo?
Ka tik skambinau. Jis nebedirba Grozio karalysteje, dabar tik Andre salone, kaina 80 lt tik uz kirpima Sia savaite jis atostogauja.
QUOTE(Iceland @ 2011 07 07, 16:55)
Tada man tik Eglė
o egle is tu kuri sugebetu gerai patarti? noriu pasitamsinti plaukus, bet nezinau kokiu atspalviu, galvoju ar gerai man ji patartu
Renkuosi is dvieju kirpeju - Roberto ir Jurates
Nei pas viena nesu buvus ir labai dvejoju, nes noriu, kad apkirptu siuolaikiskai ir kaip nors idomiau, bet kartu ir bijau, kad labai nenutrumpintu, nes labai letai plaukai auga... Kazkas sioj temoj jau skundesi Robertu. O jis siaip klauso, ko pas ji prasai, ar tiesiog daro kaip jam atrodo?
O ta Jurate ji siaip tokia siuolaikiska kirpeja ar daugiau klasikinio stiliaus?
Gal nesamoniu klausiu, bet labai bijau nusvilti...
Nei pas viena nesu buvus ir labai dvejoju, nes noriu, kad apkirptu siuolaikiskai ir kaip nors idomiau, bet kartu ir bijau, kad labai nenutrumpintu, nes labai letai plaukai auga... Kazkas sioj temoj jau skundesi Robertu. O jis siaip klauso, ko pas ji prasai, ar tiesiog daro kaip jam atrodo?
QUOTE(donat @ 2011 07 13, 21:58)
Renkuosi is dvieju kirpeju - Roberto ir Jurates
1-a karta buvau pas Roberta( pries 2 metus)- labai malonus, tik man per daug kalba, nes vis bendrauja ir siek tiek lenda i asmeniskumus.
Apkirpo ne visai kaip norejau, bet meistro ranka jautesi:kirpimas gerai laikesi beveik 2 men . Paprastai nesusitvarkau su plaukais( jie lygus, trumpesni ir labai slidus) po kirpimo jau i 3-cia savaite,t.y. kerpuosi kas menesi tikrai. Spalva ipirso, nors man nesinorejo tokios tamsios rudos.
Jurate- isklauso, neikyri kalbomis. Pakirpo mane pirma karta beveik tamsoje (buvo 17 val kovo menesi ir kirpykloje dingo elektra,o as jau sedejau su slapiais ir tik tik pradetais kirpti plaukais) Vyras net pagyre, jog matosi profesionalo kirpimas, nors pati sukuosena labai nedaug pasikeite. Kerpa tikrai gerai.
Gal galetumet patarti kanors kas nebrangiai (30-40 lt) padoriai apkirptu?
Isskyrus Rita, nes neturiu tiek laiko....
Isskyrus Rita, nes neturiu tiek laiko....
sveikos, gal galit patarti pas kuria eiti i sarma style gruodzio g. kirptis
As buvau pas Asta, tai man labai patiko... Tokia maloni, rupestinga ir patarimu dave kaip plaukus priziuret
uzsirasiau pas Loreta G-style zemaiciu gatveje..gal kas lanketes?