Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(jauniute @ 2011 06 04, 10:57)
o su kokiom priemonem ji dirba?smile.gif

100% žinau, kad Jūratė su L'oreal nedirba. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(inspiron @ 2011 06 03, 14:38)

ačiū labai. 4u.gif Reiškias ta kirpėja ne man. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 06 05, 12:40)
Na ji čia labai išgirta buvo  ax.gif  tai noriu ir apsilankyt pas gerą kirpėja, man jokių dažymų nereik, tik gražiai apkirpt ir kad plaukų ilgio labai nenutrumpintų, kaip dažna mėgsta  doh.gif

Na as lankiausi pas ja. Negaliu pasakyt nieko blogo, bet po trecio karto as pas ja nebeisiu. Bet man svarbiau dazymas, ne kirpimas. Man galus ji pakirpdaavo gerai.

QUOTE(plaktagrietinele @ 2011 06 06, 10:46)
100% žinau, kad Jūratė su L'oreal nedirba.  schmoll.gif

Tikrai taip, as kalbejau apie Egle is Plauku galerijos. Anoj temoj buvau radus, kad Jurate dirba su Revlon.
Na o as tik ka visdelto uzsirasiau pas Egle. Kita ketvritadieni eisiu, labai tikiuos viskas bus gerai. Jau norisi normalios spalvos. doh.gif Butinai parasysiu kaip sekesi.
Atsakyti
[quote=someday...,2011 06 06, 08:26]
Anoj temoj buvau radus, kad Jurate dirba su Revlon.

Jūratė dirba su Revlon ir Goldwell dažais ir priemonėm. Ir dar dabar kažkokių itališkų priemonių linija labai džiaugiasi,- bandysiu ir aš, kaip tik užsisakiau šampūną ir kondicionierių ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal zinote koki grozio salona ar siaip kas daro vestuvines sukuosenas ir makiazus Kaune, dainavos raj. geriausia butu netoli girstucio smile.gif
Atsakyti
siandien kirpausi pas Jurate is di&ed grozio namu. tikrai labai sauni kirpeja, dedu jai dideli pliusa smile.gif wub.gif
Atsakyti
o as nu niekaip neissirenku kirpejos modeliniam kirpimui, nu niekaip doh.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
gal kuri esate buvusi "TOVERA" grožio salone, Pramonės maximoje, ar mole? koki Jūsų atsiliepimai? g.gif noriu nusisviesinti plaukus ir ieškau gero salono, kad nenusivilciau rezultatu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 05 12, 21:52)
Kirpėjas - ne psichologas, jo darbas yra tik apkirpt klientą  doh.gif
Man dėl to labai patinka Rasa (jei gerai pamenu vardą) iš Toveros - kiek kartų pas ją lankausi, tai niekuomet nepliurpia nesąmonių, atlieka darbą ir viskas. Visi klientai nori, kad kirpėjas atliktų darbą idealiai, bet kaip jam susikaupt, kai į ausį nuolat lenda kalbos apie burokus, vaikų darželius ir orų prognozes?

kuriame "Toveros" salone lankėtės? Aš užmačiau, kad yra ir MOLE ir pramonės maximoje šie salonai g.gif gyvenu netoli ir noriu nusišviesinti visus plaukus, nes buvo dažyta dviem spalvomis, gal čia gerai dažo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juftukas @ 2011 06 08, 14:20)
kuriame "Toveros" salone lankėtės? Aš užmačiau, kad yra ir MOLE ir pramonės maximoje šie salonai g.gif gyvenu netoli ir noriu nusišviesinti visus plaukus, nes buvo dažyta dviem spalvomis, gal čia gerai dažo? g.gif

Kirpausi mole kelis kartus pas Rasą ir Andrių, bet dėl dažymo niekuo negaliu padėt, nedažau.
Atsakyti
laba diena.ar galima naugoti plauku kaukes kas antra diena
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2011 06 08, 17:00)
laba diena.ar galima naugoti plauku kaukes kas antra diena

Patartina kauke nauduoti karta į savaite 4u.gif
Atsakyti