Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(marselina @ 2011 05 26, 16:59)
Merginos,
gal žinote pas ką Plaukų galerijoje galėčiau patikėti plaukų modelinį kirpimą?
Plaukai pusilgiai.
Ačiū.
Papildyta:

Hmm...  g.gif  Tai kažin kuri geriau kerpa? Jūratė ar Eglė?  biggrin.gif Ar abi?  rolleyes.gif

Na kaip as supratau, kad Jurate labai gerai apkirpo, o pas Egle eidavo dazyt. Bet as perskaicius skersai siilgai dvi temas apie kirperjus nusprendziau, kad uzsirasysiu dazymui pas Jurate, nes neradau nei vieno blogo atsiliepimo apie ja. Po poros savaiciu planuoju eit, tai butinai papasakosiu kaip sekesi!
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2011 06 01, 08:22)
Gal yra vaikštančių pas kirpėją Iną, dirba Šilainiuose. Vakar man ją parekomendavo, bet norisi daugiau nuomonių.. smile.gif

o kurioj silainiu vietoj ji dirba?smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū merginoms, rekomendavusioms Eglę iš Plaukų galerijos - aš ką tik iš kirpyklos, norėjau atgauti savo natūralią spalvą po keliolikos metų nepertraukiamo šviesinimo ir esu nepaprastai patenkinta tiek Eglės darbu, tiek bendravimu, tiek, be abejo, rezultatu!
user posted image
Super! thumbup.gif
Atsakyti
labai gražus pokytis! Jei ne paslaptis kiek sumokėjai?
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 03, 13:52)
labai gražus pokytis! Jei ne paslaptis kiek sumokėjai?

Ačiū, man irgi labai patinka! Plaukus ne tik dažė, bet ir kirpo, už viską paprašė 140Lt, bet aš, būdama tokia laiminga dėl rezultato, arbatpinigių nepagailėjau ax.gif
Atsakyti
Nu viskas varysiu ir as pas ta egle 4u.gif esu apsalus rezultatu, nuostabi plauku spalva smile.gif kaip man jai paaiskint kad ir as tokios noriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2011 05 30, 18:03)
Gal kas buvot Roberto studijoj pas Vilmą? kokie atsiliepimai? g.gif

Jei uztikrintai zinai, ka nori daryti su savo plaukais tai super mirksiukas.gif , Vilma atsargiai patars ar verta tai daryti ar ne...sakau atsargiai, nes as ja ivardinciau, kaip nelabai ryztinga - bet tikrai nenoriu jos siuo pasakymu nurasyti, tiesiog ji bijo eksperimentu, todel dazniausiai nuo kardinaliu pokyciu pirmiau bandys atkalbeti, bet jei rystingai zinai ko nori - tai jinai tai tau ir padarys, bent pabandys smile.gif ...

beje pas sia kirpeja lankausi plius/minus 2 metai - ne visada lieku patenkinta galutiniu rezultatu - tas jos neuztikrintumas kartais sumeto ir mane blush2.gif , bet vat vistiek lankausi pas ja ir viskas...gal kada ir kas nors uzrekomenduos kita 4u.gif , bet specialiai naujos kirpejos paiesku nedarau... cool.gif

tiek mano patirties su sia kirpeja
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2011 06 03, 13:28)
Labai ačiū merginoms, rekomendavusioms Eglę iš Plaukų galerijos - aš ką tik iš kirpyklos, norėjau atgauti savo natūralią spalvą po keliolikos metų nepertraukiamo šviesinimo ir esu nepaprastai patenkinta tiek Eglės darbu, tiek bendravimu, tiek, be abejo, rezultatu!
user posted image
Super!  thumbup.gif

Wow, kaip fainai.. Nu kas man labiausiai patinka, tai priemones su kuriom ji dirba (sorry cia karotjuosi). Tai vel nebezinau ka daryt, ar pas ja eit, ar vistik pas Jurate..
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2011 06 04, 12:45)
Wow, kaip fainai.. Nu kas man labiausiai patinka, tai priemones su kuriom ji dirba (sorry cia karotjuosi). Tai vel nebezinau ka daryt, ar pas ja eit, ar vistik pas Jurate..

o su kokiom priemonem ji dirba?smile.gif
Atsakyti
Ar dar dirba Judita tam soliariume, Čečėnijos aikštėj,Eiguliuose? ax.gif ar gal žinot gerą kirpėja Eiguliuose? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 06 04, 13:57)
o su kokiom priemonem ji dirba?smile.gif

Su Loreal. Mano plaukam labai tinka!

QUOTE(Koxamte @ 2011 06 04, 22:38)
Ar dar dirba Judita tam soliariume, Čečėnijos aikštėj,Eiguliuose?  ax.gif  ar gal žinot gerą kirpėja Eiguliuose?  4u.gif

Ñe, Judita ten nebedirba, db ji dirba prie Savanoriuose prie Topo Centro, priesais Hyper Maxima. Jei aisku apie ta pacia Judia kalbam smile.gif As pas ja lankiausi.
Atsakyti
Na ji čia labai išgirta buvo ax.gif tai noriu ir apsilankyt pas gerą kirpėja, man jokių dažymų nereik, tik gražiai apkirpt ir kad plaukų ilgio labai nenutrumpintų, kaip dažna mėgsta doh.gif
Atsakyti