Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

Gal galit parekomenduoti gera vyru kirpeja. Geriau butu Dainavos raj. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skirmanciuke @ 2011 05 20, 15:18)
Taip savanoriuose smile.gif Na kadangi as uz viska sumokejau 130lt, tai manau mano dazymas su tonavimu atsiejo apie 90lt. Zinoma viskas priklauso nuo plauku ilgio ir norimu sruogu kiekio smile.gif

Na ir as gundausi pas ja eiti.. Nes nenumanau kur eit. Dar drauge gyre grozio galerijoj kazkokia evelina, sako spalvas grazias isgauna... Nu pasimetus..
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2011 05 23, 13:37)
Na ir as gundausi pas ja eiti.. Nes nenumanau kur eit. Dar drauge gyre grozio galerijoj kazkokia evelina, sako spalvas grazias isgauna... Nu pasimetus..

Taip pat buvau pas Jūratę. Nedažau plaukų tai dėlto negaliu nieko pasakyti, tik kirpausi. Pakirpo galus, šiek tiek pakarpė, kad būtų puresni, bet taip, kad ilgio neprarasčiau ir pirmą kartą per tiek laiko atradau kirpėja, kuri man gražiai nukirpo kirpčiukus ir net pati pasakė, kad man tiks - tik tokie apie kokius svajojau. Kitos kirpėjos nesugebėdavo jų padaryti, kad ir kiek aiškinau. Taigi, manau atradau savo kirpėja pas kuria kirpsiu plaukus reguliariai thumbup.gif Sumokėjau 50 Lt.
Jeigu nuspręsiu vėl dažyti tai geresnė nei Eglė iš Plaukų galerijos nėra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iceland: 24 gegužės 2011 - 07:53
QUOTE(Iceland @ 2011 05 24, 08:53)
Taip pat buvau pas Jūratę. Nedažau plaukų tai dėlto negaliu nieko pasakyti, tik kirpausi. Pakirpo galus, šiek tiek pakarpė, kad būtų puresni, bet taip, kad ilgio neprarasčiau ir pirmą kartą per tiek laiko atradau kirpėja, kuri man gražiai nukirpo kirpčiukus ir net pati pasakė, kad man tiks - tik tokie apie kokius svajojau. Kitos kirpėjos nesugebėdavo jų padaryti, kad ir kiek aiškinau. Taigi, manau atradau savo kirpėja pas kuria kirpsiu plaukus reguliariai  thumbup.gif Sumokėjau 50 Lt.
Jeigu nuspręsiu vėl dažyti tai geresnė nei Eglė iš Plaukų galerijos nėra  wub.gif

Sakai Egle? ax.gif Pagrininis dalykas del ko noriu eiti i grozio galerija, tai dazai su kuriais jos dazo, nes pagal kaina speju, kad Jurate visdelto sviesina su milteliais.. As dar pora kartu tikrai noreciau dazyt visa ilgi, tai nuo milteliu bijau, kad nenukristu, o kai dazydavo su Loreal (kurios naudoja Gr. Gal.) tai kad ir kiek daze visa ilgi, plaukam itakos dideles neturejo.. Tai tik klausimas pas ka eit.. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2011 05 24, 10:16)
Sakai Egle? ax.gif Pagrininis dalykas del ko noriu eiti i grozio galerija, tai dazai su kuriais jos dazo, nes pagal kaina speju, kad Jurate visdelto sviesina su milteliais.. As dar pora kartu tikrai noreciau dazyt visa ilgi, tai nuo milteliu bijau, kad nenukristu, o kai dazydavo su Loreal (kurios naudoja Gr. Gal.) tai kad ir kiek daze visa ilgi, plaukam itakos dideles neturejo.. Tai tik klausimas pas ka eit.. doh.gif  doh.gif

Aš turiu omeny Eglę iš Plaukų galerijos štai čia dirba:
http://www.facebook....4852133?sk=info
Ji taip pat dirba su Loreal. Jeigu vėl dažyčiau jos nekeisčiau į nieką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 05 24, 14:37)
Ji taip pat dirba su Loreal. Jeigu vėl dažyčiau jos nekeisčiau į nieką  rolleyes.gif

Aa, kazkaip apsiskaiiau, supratau, kad is Grozio galerijos... blush2.gif Aha paziurejau, priemones pas juos butent tokios, kokios man labiausiai patinka.. Visiskas susisukimas.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 05 24, 14:37)
Ji taip pat dirba su Loreal. Jeigu vėl dažyčiau jos nekeisčiau į nieką  rolleyes.gif

kazi o kiek ji mazdaug imtu uz sruogavima saknu, kazi? g.gif
Atsakyti
sveikos, gal kuri žino kirpėją dirbančią su Goldwell arba Cutrin?
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 05 24, 23:08)
kazi o kiek ji mazdaug imtu uz sruogavima saknu, kazi? g.gif

Tiksliai negaliu pasakyti, kai dažiau už dažymą sruogomis ir kirpimą mokėdavau 120 Lt.
Atsakyti
Merginos,
gal žinote pas ką Plaukų galerijoje galėčiau patikėti plaukų modelinį kirpimą?
Plaukai pusilgiai.
Ačiū.
Papildyta:
QUOTE(Iceland @ 2011 05 24, 08:53)
Taip pat buvau pas Jūratę. Nedažau plaukų tai dėlto negaliu nieko pasakyti, tik kirpausi. Pakirpo galus, šiek tiek pakarpė, kad būtų puresni, bet taip, kad ilgio neprarasčiau ir pirmą kartą per tiek laiko atradau kirpėja, kuri man gražiai nukirpo kirpčiukus ir net pati pasakė, kad man tiks - tik tokie apie kokius svajojau. Kitos kirpėjos nesugebėdavo jų padaryti, kad ir kiek aiškinau. Taigi, manau atradau savo kirpėja pas kuria kirpsiu plaukus reguliariai  thumbup.gif Sumokėjau 50 Lt.
Jeigu nuspręsiu vėl dažyti tai geresnė nei Eglė iš Plaukų galerijos nėra  wub.gif

Hmm... g.gif Tai kažin kuri geriau kerpa? Jūratė ar Eglė? biggrin.gif Ar abi? rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas buvot Roberto studijoj pas Vilmą? kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
Gal yra vaikštančių pas kirpėją Iną, dirba Šilainiuose. Vakar man ją parekomendavo, bet norisi daugiau nuomonių.. smile.gif
Atsakyti