Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(ugnex @ 2010 11 20, 13:15)
pritariu thumbup.gif siaip neskaitau,kad musu su vyru pajamos labai mazos ar labai dideles,bet as negaleciau sau leisti tokios isdaigos uz tokia kaina plaukam lotuliukas.gif jau verciau uz tuos pinigelius su seima nuvaziuoti kur papramogauti i koki spa centra,pramogu parka ir ar galu gale dadeti is isvaziuoti kur i pietus

Turbūt ne į tą temą papuolėte rolleyes.gif Kas kiek sau gali leisti - diskutuojama ČIA
Salonas salonui nelygūs, kirpėjas kirpėjui nelygūs.
Atsakyti
Mergaites, gal kuri lankotes PC Molas "Tovera", ten lyg du berniukai dirba, idomu kokie atsiliepimai g.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri bandėte pas Iną darytis šukuosenas? smile.gif kaip atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2010 11 23, 11:57)
Mergaites, gal kuri lankotes PC Molas "Tovera", ten lyg du berniukai dirba, idomu kokie atsiliepimai  g.gif  4u.gif

faini tie berniukai, abu isbandyti thumbup.gif bet po paklydimu, vistiek pas savo kirpeja grizau, nors apie juos tik geriausi atsiliepimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2010 11 23, 12:57)
Mergaites, gal kuri lankotes PC Molas "Tovera", ten lyg du berniukai dirba, idomu kokie atsiliepimai  g.gif  4u.gif

Faini, pabendraut tai faini, bet kirptis pas nei vieną neičiau biggrin.gif Pas Andrių kirpausi,kreivai nukirpo. O kaip kitas vyras kirpo vaikiną mačiau. Tam klientui tokia pošlykšte viščiukiškai geltona spalva plaukus nudažė - pakraupau biggrin.gif Net jei ir klientas to norėjo, vis tiek baisiai baisu, turėjo atkalbėt tongue.gif
Tik dabar besidomint kitomis kirpyklomis toks "nušvitimas" atėjo, kad Toveroje ir brangu labai (bent jau kirpimas).
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2010 11 23, 21:28)
faini tie berniukai, abu isbandyti thumbup.gif bet po paklydimu, vistiek pas savo kirpeja grizau, nors apie juos tik geriausi atsiliepimai thumbup.gif

Aš lankausi pas Andrių. Kainos tikrai didelės(mano kišenei). Norėjau surasti gerą kirpėją, bet pigesnį, tai nuėjau i Toverą Mole pas Marių, likau nepatenkinta. Žodžiu vėl grįžau pas Andrių, bet kai paskutinį kartą registravausi, tai iškart administratorė perspėjo - pabrango kirpimas, dabar 195 lt... doh.gif Turbūt todėl, kad pirmą vietą pasauliniame konkurse Londone užemė... Užsirašiau kirpimui dažymui, bet po poros dienų nusprendžiau tik kirptis, suradau kur pigiau nudažys. Gal kuri rekomenduosite kokį pigesnį, bet gerą kirpėją? Ką girdėjote apie kirpyklą Jos kaprizai, apie ten dirbančius meistrus? 4u.gif
Atsakyti
sveikos gal kuri gali pakomentuori Roberta? dabar jo salonas vytauto pr dirba salone. noriu apsilankyti.
Atsakyti

vyro sesuo Jos kaprizai kerpasi ir savo dukra ten veda,tai tikrai labai graziai kerpa ir pritaiko prie veido thumbup.gif ir kai plaukas nuaugineja,nepasakytum kad kirpimas issikraipes...visuomet atrodo kaip is kirpyklos isejus thumbup.gif tikrai siulau pabandyti ten apsilankyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Merlin @ 2010 11 24, 17:57)
Aš lankausi pas Andrių. Kainos tikrai didelės(mano kišenei). Norėjau surasti gerą kirpėją, bet pigesnį, tai nuėjau i Toverą Mole pas Marių, likau nepatenkinta. Žodžiu vėl grįžau pas Andrių, bet kai paskutinį kartą registravausi, tai iškart administratorė perspėjo - pabrango kirpimas, dabar 195 lt... doh.gif Turbūt todėl, kad pirmą vietą pasauliniame konkurse Londone užemė... Užsirašiau kirpimui dažymui, bet po poros dienų nusprendžiau tik kirptis, suradau kur pigiau nudažys. Gal kuri rekomenduosite kokį pigesnį, bet gerą kirpėją? Ką girdėjote apie kirpyklą Jos kaprizai, apie ten dirbančius meistrus? 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnex: 25 lapkričio 2010 - 16:04
QUOTE(ugnex @ 2010 11 25, 17:04)
vyro sesuo Jos kaprizai kerpasi ir savo dukra ten veda,tai tikrai labai graziai kerpa ir pritaiko prie veido thumbup.gif  ir kai plaukas nuaugineja,nepasakytum kad kirpimas issikraipes...visuomet atrodo kaip is kirpyklos isejus thumbup.gif tikrai siulau pabandyti ten apsilankyti mirksiukas.gif
Papildyta:

O galite sužinoti pas kuria tiksliai kirpėja lankosi ten? bigsmile.gif
Atsakyti
Oj tik ne Tovera, esu ten buvusi karta pas Mariu berods, tai turejau tokias ryskai nudazytas lygiai 3 plonas sruogas, uz spalvos nuemima sumokejau 120lt. Dar tada turejau grifka, pas mane plaukai siaip tiesus, bet plaukai priekyje krisdavo nepaklusniai, tai jis man istiesino ir tada nukirpo ta grifka, nu aciu, kiek as su ja vargau paskui. Tie kirpejai kazkokie arogantiski, jauciasi baisia aukstuomene ten lotuliukas.gif Ir salonas nesamoningoj vietoj, praeidami prekybcentriu zmones viska mato, nu nesamone.
Atsakyti
QUOTE(ugnex @ 2010 11 25, 16:04)
vyro sesuo Jos kaprizai kerpasi ir savo dukra ten veda,tai tikrai labai graziai kerpa ir pritaiko prie veido thumbup.gif  ir kai plaukas nuaugineja,nepasakytum kad kirpimas issikraipes...visuomet atrodo kaip is kirpyklos isejus thumbup.gif tikrai siulau pabandyti ten apsilankyti mirksiukas.gif
Papildyta:

ir man idomu pas koki meistra ten lankosi, ir zinoma aciu uz nuomone 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(S@lsa @ 2010 11 25, 19:42)
Oj tik ne Tovera, esu ten buvusi karta pas Mariu berods, tai turejau tokias ryskai nudazytas lygiai 3 plonas sruogas, uz spalvos nuemima sumokejau 120lt. Dar tada turejau grifka, pas mane plaukai siaip tiesus, bet plaukai priekyje krisdavo nepaklusniai, tai jis man  istiesino ir tada nukirpo ta grifka, nu aciu, kiek as su ja vargau paskui. Tie kirpejai kazkokie arogantiski, jauciasi baisia aukstuomene ten  lotuliukas.gif  Ir salonas nesamoningoj vietoj, praeidami prekybcentriu zmones viska mato, nu nesamone.

drinks_cheers.gif visiskai sutinku, del vietos maniau dar pakentesiu jei gerai nukirps, nudazys, bet zodziu iki siol plaukus reikia gaivinti kai nudegino ir baisiai iskarpe... doh.gif as pas ji sumokejau 240 lt (pigiau zinoma nei pas Andriu, o kokybes atzvilgiu...), bet pati graziau buciau nusikirpusi...va to as ir nesuprantu- istiesina su tiesintuvu po to kerpa blink.gif doh.gif tiesino taip, kad plaukai ruko...tragedija, ne meistras. Zinoma cia mano subjektyvi nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merlin: 26 lapkričio 2010 - 12:21
QUOTE(Merlin @ 2010 11 26, 13:26)
ir man idomu pas koki meistra ten lankosi, ir zinoma aciu uz nuomone  4u.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  visiskai sutinku, del vietos maniau dar pakentesiu jei gerai nukirps, nudazys, bet zodziu iki siol plaukus reikia gaivinti kai nudegino ir baisiai iskarpe... doh.gif as pas ji sumokejau 240 lt (pigiau zinoma nei pas Andriu, o kokybes atzvilgiu...), bet pati graziau buciau nusikirpusi...va to as ir nesuprantu- istiesina su tiesintuvu po to kerpa blink.gif  doh.gif tiesino taip, kad plaukai ruko...tragedija, ne meistras. Zinoma cia mano subjektyvi nuomone.

kirpeja INGRIDA Maliaukaite ar Maliauskaite,ji nepamena tiksliai pzvardes lotuliukas.gif
Atsakyti