Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(jauniute @ 2011 04 25, 11:27)
tai kirpimas kaip supratau 75 lt, tai dar cia ner taip baisiai, as isivaizdavau daug daugiau, gal reiks pabandyti smile.gif kazi o kaip jis bendrauja?smile.gif malonus, kalbus?smile.gif

Taip, kirpimas 75lt.
Maloniai bendrauja, kalbasi, netyli smile.gif
As jau isbandziau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 04 25, 12:27)
tai kirpimas kaip supratau 75 lt, tai dar cia ner taip baisiai, as isivaizdavau daug daugiau, gal reiks pabandyti smile.gif kazi o kaip jis bendrauja?smile.gif malonus, kalbus?smile.gif

as paskutiniu metu tik pas Kestuti lankausi, nu super sutvarko plaukus kaip niekas kitas iki siol bigsmile.gif o ir rezultatai islieka ilgai nezinau kokius jis ten stebuklus padaro kad paskui dar ilgai plaukuciai graziai krenta ploja.gif thumbup.gif o kas del bendravimo tai visaip buna, tikrai neikyres ir neus i ausi visa kirpima jei mato kad esi nenusiteikus kalbet, o kartais buna prisijuokiam priplepam, nu labai fainas zmogus ir meistras flirt.gif patariu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif niekam nerekomenduoju eiti į MOLE esančią kirpyklą pas šviesiais plaukais iki pečių kirpėją.
Atsakyti
QUOTE(TOMIENE @ 2011 05 03, 16:53)
Sveikos 4u.gif  niekam nerekomenduoju eiti į MOLE esančią kirpyklą pas šviesiais plaukais iki pečių kirpėją.

ka padare?
Atsakyti
Norejau tik pasitrumpinti galiukus ir lengvai juos prakartyti, nors tu galiuku nei kirpti nereikejo, beveik sveiki buvo. Plaukai buvo apie 70cm lygus, o isejau vos sieke liemenuko susegima.
Atsakyti
Laba merginos, norejau paklaust gal kuri lankosi pas Ingrida Jos Kaprizuose? Jauciu kaina nemaza, bet idomu kiek? Noriu sviesint sruogom.. Dar gal kuri ir pas Egle arba Julija buvot Blitz salone? Aciu uz nuomones. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2011 05 03, 20:21)
Laba merginos, norejau paklaust gal kuri lankosi pas Ingrida Jos Kaprizuose? Jauciu kaina nemaza, bet idomu kiek? Noriu sviesint sruogom.. Dar gal kuri ir pas Egle arba Julija buvot Blitz salone? Aciu uz nuomones. 4u.gif

http://www.joskapriz...gos/dazymas.htm

Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2011 05 03, 20:44)

Tai sita as ziurejau, bet su tais kainynais lb idomiai. Senoj temoj esu radus, kad uz trumpu plauku dazyma su kirpimu mergina mokejo 280. O cia dazymas ilgu plauku daug maziau ikainotas, tai man idomu butent pas Ingrida gal kas lankosi, speju realiai bus daugiau nei parasyta kainyne.
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2011 05 03, 22:51)
Tai sita as ziurejau, bet su tais kainynais lb idomiai. Senoj temoj esu radus, kad uz trumpu plauku dazyma su kirpimu mergina mokejo 280. O cia dazymas ilgu plauku daug maziau ikainotas, tai man idomu butent pas Ingrida gal kas lankosi, speju realiai bus daugiau nei parasyta kainyne.

as zinau tik tiek, kad mano broliene lankydavosi pas ta kita, Ingridos lygio., tai mokedavo apie 250 litu, jos sukuosena klasikine, ale Dianos stiliaus ir dazydavo viena ir ta pacia spalva..
Atsakyti
QUOTE(TOMIENE @ 2011 05 03, 18:45)
Norejau tik pasitrumpinti galiukus ir lengvai juos prakartyti, nors tu galiuku nei kirpti nereikejo, beveik sveiki buvo. Plaukai buvo apie 70cm lygus, o isejau vos sieke liemenuko susegima.

Koks vardas kirpejos? Mano viena ten drauge dirba, tikiuos ne jinai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nežinau jos vardo smile.gif tik gaila kad viena kitos nesupratom... belieka tik vėl auginti...
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2011 05 03, 23:05)
as zinau tik tiek, kad mano broliene lankydavosi pas ta kita, Ingridos lygio., tai mokedavo apie 250  litu, jos sukuosena klasikine, ale Dianos stiliaus ir dazydavo viena ir ta pacia spalva..

Zinau apie kuria kalbi. Tai aisku tada, as uz savo poilgius mokeciau kosmosine suma... Siaubas.
Atsakyti