QUOTE(rojukas @ 2011 02 09, 15:24)
Man dare EDITA salone Edita. Ji tikra meistre. Likau labai patenkinta. Tikrai nuosirdziai rekomenduoju.
Gal šukuosenas ir daro gražiai, bet šviesių plaukų dažyt tikrai nemoka, iš jos išėjau žila, nes kai uždėjo kažkokio pilkintojo tai persistengė, užmigo ant laurų ar kažką, tai kaip aš paskui vargau nes buvo 2 dienos iki vestuvių likę, kaip tik man kitos kirpėjos nenuiminėjo to pilkumo, nes gryna močiutė buvau
Papildyta:
QUOTE(Sciarola @ 2011 03 16, 22:20)
Aš jau kokius 8 metus kerpuosi ir dažausi plaukus pas vienintelę kirpėją Ritą, kuri dirba Auletoj (Savanorių prospekte, beveik priešais Hyper Maximą). Tik pas ją, niekam kitam nepatikiu savo galvos
Išeinant iš jos mano plaukai visada švelnūs, žvilgantys, visada kruopščiai atlieka darbą
ir visada gerų plaukų priežiūros priemonių parekomenduoja, gerai žino ko reikia/trūksta mano plaukams, amt mano plaukai labai ploni yra.
Pas ją klientų eilės ilgos, tenka gerokai palaukti
aš pas ja ne kartą dažiausi, kirpausi ir teko šukuotis vieną kartą. tai dažė šviesiom sruogelėm labai gražiai, kruopščiai, tausojo plauką, patarė. kai kirpo tai nurėžė nemažai, man per drastiškai, aš tiek nenorėjau, bet tipo reikėjo atgaivint plaukus, labai paskui kankinaus su priekinėm sruogom, nei už ausų, tik į akis lindo, kol ataugo.
o kai prieš jubiliejų užsimaniau pas ją šukuosenos tai nepatiko, kažkokį bobišką lizdą susuko pakaušyje.
didžiausias minusas - laaaaabai ilgai tenka sėdėti, 3 val su viršum, nes dirba dar su kokiom 4 klientėm.. labai vargina
pliusas - nebrangu, saugo plaukus. dažymas žemiau pečių plaukų apie 60 lt man atrodo atsieidavo, prieš metus
Papildyta:
QUOTE(Alinutia @ 2011 04 29, 20:40)
Gal šukuosenas ir daro gražiai, bet šviesių plaukų dažyt tikrai nemoka, iš jos išėjau žila, nes kai uždėjo kažkokio pilkintojo tai persistengė, užmigo ant laurų ar kažką, tai kaip aš paskui vargau nes buvo 2 dienos iki vestuvių likę, kaip tik man kitos kirpėjos nenuiminėjo to pilkumo, nes gryna močiutė buvau
Papildyta:
aš pas ja ne kartą dažiausi, kirpausi ir teko šukuotis vieną kartą. tai dažė šviesiom sruogelėm labai gražiai, kruopščiai, tausojo plauką, patarė. kai kirpo tai nurėžė nemažai, man per drastiškai, aš tiek nenorėjau, bet tipo reikėjo atgaivint plaukus, labai paskui kankinaus su priekinėm sruogom, nei už ausų, tik į akis lindo, kol ataugo.
o kai prieš jubiliejų užsimaniau pas ją šukuosenos tai nepatiko, kažkokį bobišką lizdą susuko pakaušyje.
didžiausias minusas - laaaaabai ilgai tenka sėdėti, 3 val su viršum, nes dirba dar su kokiom 4 klientėm.. labai vargina
pliusas - nebrangu, saugo plaukus. dažymas žemiau pečių plaukų apie 60 lt man atrodo atsieidavo, prieš metus
Dabar ieškau kirpėjos, iki 100 lt už dažymą ilgų plaukų, kad mokėtų atitaikyti spalvą, nes buvau visad blondinė (dažiau visą galvą, paskui perėjau prie sruogelių), užsimaniau pasitamsint pora tonų, tai GITANA iš GSTYLE kaip padažė mane, tai išėjau juodai-raudona, plaunu plaunu, nuo galų atsiplovė raudonis, šaknys - iš kilomero matos, ir žiauru, kaip man netinka tamsi spalva ;/ kaip lavonėlė ;/ tai nežinau dabar nei kur eit, noriu kad atšviesintų porą tonų.. nebenoriu būt tamsi...