Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Just4Fun @ 2011 04 27, 08:38)
Sakykit, gal kuri lankotės grožio salone "Grožio dėsnis" Kovo11-osios gatvėje? Ar girdėjote kokių atsiliepimų? Reikia pasigražinti, o gyvenu visai šalia, tai svarstau ar verta eiti smile.gif O gal galite parekomenduoti neblogą kirpėją šioje Kauno pusėje?  ax.gif

kur jis randasi toks?
Atsakyti
QUOTE(Just4Fun @ 2011 04 27, 07:38)
Sakykit, gal kuri lankotės grožio salone "Grožio dėsnis" Kovo11-osios gatvėje? Ar girdėjote kokių atsiliepimų? Reikia pasigražinti, o gyvenu visai šalia, tai svarstau ar verta eiti smile.gif O gal galite parekomenduoti neblogą kirpėją šioje Kauno pusėje?  ax.gif

O kurioj konkreciau vietoj - priesais Savas? Ar kur netoli Redos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Just4Fun @ 2011 04 27, 09:38)

Anksciau cia visada eidavau, pas pacia savininke Ausra, labai maloni, ir kirpeja nebloga, bet sviesindama su milteliais man plaukus sugadino, todel daugiau neinu, o su trumpais plaukais dirba gerai ir vazineja po visokius seminarus tai prisigaudzius naujausiu kirpimu, gali padaryt is nuobodybes stilinga sukuosena. Manau pabandyti verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gloss @ 2011 04 27, 10:40)
kur jis randasi toks?

Šalia žiedo, kur Taikos prospektas pereina į Draugystės g.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just4Fun: 27 balandžio 2011 - 11:52
QUOTE(Stichija @ 2011 04 27, 12:44)
O kurioj konkreciau vietoj - priesais Savas?  Ar kur netoli Redos?  g.gif

Nu visai ne prie savo ta kirpykla, link girstupio kai nusukama nuo ziedo is pramones maximos puses po kaire antras namas, pirmas namas- 12aukstis bendrabuti kurio apacioj parduotuve kazkokia, kirpykla matosi is gatves puses mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas, dabar akcija Veronoje pas Zivile, gal ka zinot? Mano plaukai ilgi ir stori, ju daug, norisi kazkokio kirpimo, ne tik galus pasitrumpinti. Kazin ar patiketi jai, ar geriau Robertui? Nesu niekad pas ji buvus ar nelabai sokiruoja jo kirpimai, kadangi esu nestuke.gif tai tik kirpimo noriu, gal ka rekomenduosit? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenka: 28 balandžio 2011 - 09:50
QUOTE(rojukas @ 2011 02 09, 15:24)
Man dare EDITA salone Edita. Ji tikra meistre. Likau labai patenkinta. Tikrai nuosirdziai rekomenduoju.

Gal šukuosenas ir daro gražiai, bet šviesių plaukų dažyt tikrai nemoka, iš jos išėjau žila, nes kai uždėjo kažkokio pilkintojo tai persistengė, užmigo ant laurų ar kažką, tai kaip aš paskui vargau nes buvo 2 dienos iki vestuvių likę, kaip tik man kitos kirpėjos nenuiminėjo to pilkumo, nes gryna močiutė buvau
Papildyta:
QUOTE(Sciarola @ 2011 03 16, 22:20)
Aš jau kokius 8 metus kerpuosi ir dažausi plaukus pas vienintelę kirpėją Ritą, kuri dirba Auletoj (Savanorių prospekte, beveik priešais Hyper Maximą). Tik pas ją, niekam kitam nepatikiu savo galvos biggrin.gif Išeinant iš jos mano plaukai visada švelnūs, žvilgantys, visada kruopščiai atlieka darbą thumbup.gif ir visada gerų plaukų priežiūros priemonių parekomenduoja, gerai žino ko reikia/trūksta mano plaukams, amt mano plaukai labai ploni yra.
Pas ją klientų eilės ilgos, tenka gerokai palaukti smile.gif

aš pas ja ne kartą dažiausi, kirpausi ir teko šukuotis vieną kartą. tai dažė šviesiom sruogelėm labai gražiai, kruopščiai, tausojo plauką, patarė. kai kirpo tai nurėžė nemažai, man per drastiškai, aš tiek nenorėjau, bet tipo reikėjo atgaivint plaukus, labai paskui kankinaus su priekinėm sruogom, nei už ausų, tik į akis lindo, kol ataugo.
o kai prieš jubiliejų užsimaniau pas ją šukuosenos tai nepatiko, kažkokį bobišką lizdą susuko pakaušyje.

didžiausias minusas - laaaaabai ilgai tenka sėdėti, 3 val su viršum, nes dirba dar su kokiom 4 klientėm.. labai vargina

pliusas - nebrangu, saugo plaukus. dažymas žemiau pečių plaukų apie 60 lt man atrodo atsieidavo, prieš metus
Papildyta:
QUOTE(Alinutia @ 2011 04 29, 20:40)
Gal šukuosenas ir daro gražiai, bet šviesių plaukų dažyt tikrai nemoka, iš jos išėjau žila, nes kai uždėjo kažkokio pilkintojo tai persistengė, užmigo ant laurų ar kažką, tai kaip aš paskui vargau nes buvo 2 dienos iki vestuvių likę, kaip tik man kitos kirpėjos nenuiminėjo to pilkumo, nes gryna močiutė buvau
Papildyta:
aš pas ja ne kartą dažiausi, kirpausi ir teko šukuotis vieną kartą. tai dažė šviesiom sruogelėm labai gražiai, kruopščiai, tausojo plauką, patarė. kai kirpo tai nurėžė nemažai, man per drastiškai, aš tiek nenorėjau, bet tipo reikėjo atgaivint plaukus, labai paskui kankinaus su priekinėm sruogom, nei už ausų, tik į akis lindo, kol ataugo.
o kai prieš jubiliejų užsimaniau pas ją šukuosenos tai nepatiko, kažkokį bobišką lizdą susuko pakaušyje.

didžiausias minusas - laaaaabai ilgai tenka sėdėti, 3 val su viršum, nes dirba dar su kokiom 4 klientėm.. labai vargina

pliusas - nebrangu, saugo plaukus. dažymas žemiau pečių plaukų apie 60 lt man atrodo atsieidavo, prieš metus

Dabar ieškau kirpėjos, iki 100 lt už dažymą ilgų plaukų, kad mokėtų atitaikyti spalvą, nes buvau visad blondinė (dažiau visą galvą, paskui perėjau prie sruogelių), užsimaniau pasitamsint pora tonų, tai GITANA iš GSTYLE kaip padažė mane, tai išėjau juodai-raudona, plaunu plaunu, nuo galų atsiplovė raudonis, šaknys - iš kilomero matos, ir žiauru, kaip man netinka tamsi spalva ;/ kaip lavonėlė ;/ tai nežinau dabar nei kur eit, noriu kad atšviesintų porą tonų.. nebenoriu būt tamsi...
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2011 04 28, 10:47)
Labukas, dabar akcija Veronoje pas Zivile, gal ka zinot? Mano plaukai ilgi ir stori, ju daug, norisi kazkokio kirpimo, ne tik galus pasitrumpinti. Kazin ar patiketi jai, ar geriau Robertui? Nesu niekad pas ji buvus ar nelabai sokiruoja jo kirpimai, kadangi esu  nestuke.gif tai tik kirpimo noriu, gal ka rekomenduosit?  g.gif

aš tai siūlau pas Jūratę nueit
http://grozionamai.net/news.php

Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2011 04 29, 19:57)
aš tai siūlau pas Jūratę nueit
http://grozionamai.net/news.php

O kaip cia kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2011 04 30, 10:57)
O kaip cia kainos?  g.gif

kainos labai normalios, tiksliai db nepamenu kirpimas gal apie 50 lt, ten kontaktuose, kur kirpėjos yra Jūratės numeris, tai galite pasiskambinti ir pasitikslinti 4u.gif ...
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2011 04 30, 09:59)
kainos labai normalios, tiksliai db nepamenu kirpimas gal apie 50 lt, ten kontaktuose, kur kirpėjos yra Jūratės numeris, tai galite pasiskambinti ir pasitikslinti 4u.gif ...

Aciu labai, o gal ir dazetes ten, sruogelemis noreciau pasiviesinti? g.gif
dabar kiaulejtaupyklej yra Roberto studijoj laminavimas uz 39 lt, idomu imti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2011 04 30, 12:35)
Aciu labai, o gal ir dazetes ten, sruogelemis noreciau pasiviesinti?  g.gif
dabar kiaulejtaupyklej yra Roberto studijoj laminavimas uz 39 lt, idomu imti  g.gif

dažiaus aš pas ją ir kirpaus gan ilgai, man viskas buvo gerai, tik kainos jau nebepamenu ax.gif
Atsakyti