Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Nonce @ 2011 04 20, 13:43)
Pas  Rimdžių, kur Vilniuj? Jis kerpa perpus pigiau? g.gif

taip Vilniuje, kirpimo kaina 100lt. Labai malonus bendravimas, kaip žmogus super, bet...plaukų savo jam neduosiu. Kelis teturiu, gaila ir tų smile.gif Kirpausi, manikiurą dariausi, antakius dar ten pat tvarkiausi ir sumokėjau už viską `180lt smile.gif 20lt atliko, jei lyginčiau su Andriumi, bet...
Šiaip aš nesuprantu moterų, kurios čia burba dėl kainos kirpimo. Toks vaizdas, kad bandoma įkalbėti, jog kirptis TAIP BARNGIAi yra nepadoru smile.gif Aš neesu turtuolė, bet...galva mane puošia...ir man nuo to gera. Sena suknelė, seni batai, bet galva nuliova ir tai jėga smile.gif Aišku, reikia rasti sau priimtiną variantą, tas užtrunka, bet kai randi...palieka gera smile.gif Jokių balzamų, aliejukų man nereikia. Kerpuosi kas porą mėn ir kaifuoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 20 balandžio 2011 - 19:31
Visada kirptis einu pas Ritą Savanorių pr. netoli Hyper Maximos. Ir vyrui ten labiausiai patinka smile.gif.
Vestuvinę šukuoseną dariausi pas Iriną "SarmaStyle" - labai patiko smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2011 04 20, 20:27)
Toks vaizdas, kad bandoma įkalbėti, jog kirptis TAIP BARNGIAi yra nepadoru smile.gif Aš neesu turtuolė, bet...galva mane puošia...ir man nuo to gera.

Pritariu 4u.gif Jei radai ta, kuris tave nukerpa taip, kaip nori, tai neverta blaskytis. Galima lankytis reciau, jei finansai neisnesa, bet utat rezultatas garantuotas wub.gif Kas is to, isbandziau ne viena rekomenduota kirpeja, kirpausi ir pigiai, ir brangiai, ir neturiu dar to savojo. buna taip, kad is kirpyklos iseinu visai patenkiinta, bet uztenka pirma karta galva issiplauti, ir... doh.gif , ir vel vargas laukia tvarkant, ir lauki nesulauki, kada tie plaukai ataugs, kad galima butu juos taisyti... Vis pamastydavau, kad reiketu isbandyti ir Andre, bet kazkaip prisiruosiau tuomet, kai jis uzkele kaina iki 200, tai negalejau "per save perlipti" tiek moketi, kai nezinai, ar tikrai padarys taip, kaip tikiesi ax.gif
Atsakyti
Sakykit, o kokia kaina pas Robertą plaukų dažymas?
Plaukai tiesūs, nei kart nedažyti, kiek ilgesni už pečių liniją...
Įdomu, kiek pinigėlių tam reikalui atsidėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 04 21, 15:48)
Sakykit, o kokia kaina pas Robertą plaukų dažymas?
Plaukai tiesūs, nei kart nedažyti, kiek ilgesni už pečių liniją...
Įdomu, kiek pinigėlių tam reikalui atsidėti  biggrin.gif

g.gif .. mano plaukai tai trumpi, iki pečių, tai kirpimas ir dažymas - 150 lt...
Atsakyti
Gal galit ką nors pasakyti apie kirpyklą "Sruogelė"? Vytauto prospekte netoli autobusų stoties? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 03 14, 22:01)
Man labai patinka Kestutis is Elrojaus. Daugeliui jis nepatinka del to, kad sugeba per pusvalandi (gal dar greiciau  smile.gif ) isplaut galva, apkirpt ir susukuot, bet as visada is jo iseinu su sypsena ir neturiu prie ko prikibt. Tiesiog jauciuosi grazi po jo darbo smile.gif. Gaila kad man brangoka , tai retai kada sau leidziu toki malonuma, del tos pacios priezasties ten niekad ir nabandziau dazyt plauku. Kitom kirpejom leidziu tik galiukus pakirpt smile.gif, karpyt einu tik pas Kestuti, kad ir labai retai.

Kokios ~ kainos pas jį?

Jau radau, gal kam pravers:
http://www.kestostil...inininkas-6/lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Kere_: 25 balandžio 2011 - 10:45
QUOTE(_Kere_ @ 2011 04 25, 11:31)
Kokios ~ kainos pas jį?

Jau radau, gal kam pravers:
http://www.kestostil...inininkas-6/lt/

tai kirpimas kaip supratau 75 lt, tai dar cia ner taip baisiai, as isivaizdavau daug daugiau, gal reiks pabandyti smile.gif kazi o kaip jis bendrauja?smile.gif malonus, kalbus?smile.gif
Atsakyti
Ilgus metus šviesinausi plaukus (dažydavausi namie), dabar noriu susigrąžinti savo natūralią spalvą ir kiek suprantu vienintelė išeitis - nusidažyti plaukus tokia spalva, kokie yra natūralūs plaukai. Manau, tam reikia pakankamai įgudusios "akies", kad nustatytų spalvą ir tinkamai parinktų dažus, gal galėtumėte parekomenduoti kirpėją, kuri(s) būtų gera(s) "dažytoja(s)"? Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2011 04 26, 15:02)
Ilgus metus šviesinausi plaukus (dažydavausi namie), dabar noriu susigrąžinti savo natūralią spalvą ir kiek suprantu vienintelė išeitis - nusidažyti plaukus tokia spalva, kokie yra natūralūs plaukai. Manau, tam reikia pakankamai įgudusios "akies", kad nustatytų spalvą ir tinkamai parinktų dažus, gal galėtumėte parekomenduoti kirpėją, kuri(s) būtų gera(s) "dažytoja(s)"? Ačiū!

Kai dažydavau eidavau tik pas Eglę iš "Plaukų galerijos", super meistrė, spalvą parenka puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Gal kokią neblogą ir nelabai brangią kirpėja parekomenduotumėt proginei šukuosenai..? 4u.gif
Papildyta:
na, jei tiksliau,reikia kad kirpėja/-as mkėtų gražiai garbanoti plaukus ir dalį jų šiek tiek sukelti.... smile.gif
Atsakyti
Sakykit, gal kuri lankotės grožio salone "Grožio dėsnis" Kovo11-osios gatvėje? Ar girdėjote kokių atsiliepimų? Reikia pasigražinti, o gyvenu visai šalia, tai svarstau ar verta eiti smile.gif O gal galite parekomenduoti neblogą kirpėją šioje Kauno pusėje? ax.gif
Atsakyti