QUOTE(juleta @ 2011 04 11, 10:23)
cia tas tai tiesa,bet cia tema tau JU "garbei "sukurta
Papildyta:
esu buvusi ir pas ta Andre ir pas Roberta uztai zinau,ka rasau ir nesupratu kaip uz kirpima negailite 150-200lt.
Papildyta:
esu buvusi ir pas ta Andre ir pas Roberta uztai zinau,ka rasau ir nesupratu kaip uz kirpima negailite 150-200lt.
Na cia tai tikrai nemanau kad tiesa rasote, juk pakankamai gerai atsiliepiama ir apie Ina ir apie Jurate ir kitas kirpejas bei kirpejus.
As pati su dziaugzmu eiciau pas gera kirpeja, kuri mane apkirptu uz 30 ar 40 lt, bet kiek maciau nei viena nepasiulete kirpejos stilistes uz tokia kaina kuri ne tik apkirptu, bet ir parinktu stilinga grazia butent tau tinkancia sukuosena derancia prie veido, kuno ir nesiojamu drabuziu stiliaus. Vat apie tai ir kalba. Kad kai norisi ne tik tvarkingai apsikirpti, bet butent pasikesti kardinaliai, nera pas ka keliauti apart jau paminetu dvieju vardu.
Man asmeniskai neteko buvoti nei pas viena kirpeja, kad jinai ne tiktai apkirptu, bet ir suprantamai paaiskintu ir parodytu kaip paciai namu salygomis susitvarkyti su naujaja sukuosena, juk ne visos gimeme su fenu ir apvaliu sepeciu rankose...
Bet visos kazkaip tik rekiate kad nesamone tiek moketi, bet kuri jau parekomedavoti uz pigiai butent profe ir ase sukuosenu parinkimo ir prieziuros patarimu klausimuose?
Zinoma mokama suma 200 lt yra beprotiska, todel ir po intensyviu paiesku nuejau pas pigesniji varianta Roberta uz 60 lt. na ir ka? Dabar metus turesiu vaikscioti kaip čiburaška išsipūtusia galva. Vat ir pritaupiau...