Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(juleta @ 2011 04 11, 10:23)
cia tas tai tiesa,bet cia tema tau JU "garbei "sukurta
Papildyta:

esu buvusi ir pas ta Andre ir pas Roberta uztai zinau,ka rasau ir nesupratu kaip uz kirpima negailite 150-200lt. doh.gif

Na cia tai tikrai nemanau kad tiesa rasote, juk pakankamai gerai atsiliepiama ir apie Ina ir apie Jurate ir kitas kirpejas bei kirpejus.

As pati su dziaugzmu eiciau pas gera kirpeja, kuri mane apkirptu uz 30 ar 40 lt, bet kiek maciau nei viena nepasiulete kirpejos stilistes uz tokia kaina kuri ne tik apkirptu, bet ir parinktu stilinga grazia butent tau tinkancia sukuosena derancia prie veido, kuno ir nesiojamu drabuziu stiliaus. Vat apie tai ir kalba. Kad kai norisi ne tik tvarkingai apsikirpti, bet butent pasikesti kardinaliai, nera pas ka keliauti apart jau paminetu dvieju vardu.

Man asmeniskai neteko buvoti nei pas viena kirpeja, kad jinai ne tiktai apkirptu, bet ir suprantamai paaiskintu ir parodytu kaip paciai namu salygomis susitvarkyti su naujaja sukuosena, juk ne visos gimeme su fenu ir apvaliu sepeciu rankose...
Bet visos kazkaip tik rekiate kad nesamone tiek moketi, bet kuri jau parekomedavoti uz pigiai butent profe ir ase sukuosenu parinkimo ir prieziuros patarimu klausimuose?

Zinoma mokama suma 200 lt yra beprotiska, todel ir po intensyviu paiesku nuejau pas pigesniji varianta Roberta uz 60 lt. na ir ka? Dabar metus turesiu vaikscioti kaip čiburaška išsipūtusia galva. Vat ir pritaupiau...
Atsakyti
Aš pas Reną Formose eidavau, man patinka kaip plaukai krenta po jo kirpimo, bet nepatinka kaip kerpa - sušukuoja visus plaukus į viršų, čiakšt ir viskas. Atrodo gerai, bet visada tas pats... Dabar pusantrų metų neinu niekur, nes nebežinau kur eit... bet už tai kasos kokio ilgio autaugo biggrin.gif
Atsakyti
kalbant apie brangius kirpejus...

siaip iki 3 kurso nezinojau kas yra geras kirpimas, nuo mokyklos laiku eidavau pas rajonine kirpeja, buvau su ja susidraugavus pripratus, ir maniau, jog ji pati geriausia smile.gif

kol viena kart pamacius drauges plaukus pabandziau apsilankyt pas jos kirpeja, Vilniuje.
ir kokius 4-5 metus vazinejau pas ji. atsiauginau sveikus grazius plaukus iki juosmens. bet nusprendziau kad plaukai jau per ilgi, ir dabar tinkamaiusias metas pradet ieskot gero kirpejo(s) Kaune, nes jei ka ir pridirbs, visad galesiu pataisyt, nes ilgio turiu sociai.

tai va, mano ekspermentai ir paieskos baigesi tragiska plauku situacija: nors ir plaukai ne trumpi, bet taip iskramtyti, jog norint sulygint reiktu nukirpt kare iki ausu.
Tiesa pasakius, ejau ne pas pigius kirpejus cia, Kaune, bet kazkaip nepataikiau, ypac paskutini karta sad.gif

Neabejoju, jog Kaune yra puikiu kirpeju, ir gal net pogrindiniu ir pigiu. Bet... vel bandyt ieskot as jau nedristu.

Taigi gristu pas savaji kirpeja Vilniuje, ir bandysim taisyt situacija.

O del brangumo, kai pagalvoji, jog pas ji zirkles astrios kaip pas nieka kita (jis siaip pedantas) uztenka man pas ji 2 kartus metuose apsikirpt, kas atsiena 240lt+20arbatpinigiu per metus. tai nera jau cia tokie dideli pinigai uz ispudingai atrodancius plaukus, kurie puikiai krenta visus puse metu (nu aisku su trumpu kirpimu gal ir kitaip, reik dazniau lankytis)

Tuo labiau jog as manikiurus pedikiurus visuomet namie pasidarau, todel galiu sau leist paislaidaut ant kirpimo. Kiap sakoma, visos prioritetus susideliojam pagal savo supratima wink.gif

Sekmes visoms beieskant savojo kirpejo!
Atsakyti
QUOTE(ugnex @ 2011 04 11, 09:19)
drinks_cheers.gif

man cia burbulas per daug ispustas, nes realiai tie pokrimdzio kirpejai geriau nukerpa, nei tas andrius...o kad dalyvauja konkursuose avangardiniuose, tai gali padaryti kiekvienas kirpejas turintis daug laisvo laiko... lotuliukas.gif

Kievienas kirpėjas kuris tikrai daro karjera grožio sferoje tikrai neturi laisvo laiko, kai pasieki tam tikra lygi, kai už kirpimą gali paimti 100 LT ir virš, tada gal ir laiko daugiau konkursams lieka mirksiukas.gif Kadangi užtenka keliu klientu per diena. smile.gif
Tas kirpėjas kuris žino ka daro, ir kuris kerpa geriau nei minėti Andrius ar Robertas, tikrai nekirps už 20-30LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnex @ 2011 04 11, 09:19)
drinks_cheers.gif

man cia burbulas per daug ispustas, nes realiai tie pokrimdzio kirpejai geriau nukerpa, nei tas andrius...o kad dalyvauja konkursuose avangardiniuose, tai gali padaryti kiekvienas kirpejas turintis daug laisvo laiko... lotuliukas.gif

Jus taip uztikrintai rasote, kad greiciausiai pas Andriu lanketes ne karta ir ne du?
Ar remiates "VBS" patikimais saltiniais?

Dar karta pakartosiu, kad pritaikyti stilinga sukuosena ir tiesiog patvarkyti esama kirpima tai ne tas pats...

Atsakyti
QUOTE(jussticia @ 2011 04 11, 12:46)
kalbant apie brangius kirpejus...

siaip iki 3 kurso nezinojau kas yra geras kirpimas, nuo mokyklos laiku eidavau pas rajonine kirpeja, buvau su ja susidraugavus pripratus, ir maniau, jog ji pati geriausia smile.gif

kol viena kart pamacius drauges plaukus pabandziau apsilankyt pas jos kirpeja, Vilniuje.
ir  kokius 4-5 metus vazinejau  pas ji.

Gal kartais pas toki garbaniu kirpeja lankotes, pamirsau varda bet pavarde is "s" raides?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 04 11, 17:36)
Gal kartais pas toki garbaniu kirpeja lankotes, pamirsau varda bet pavarde is "s" raides?

Nezinau nieko apie garbanes, as pati tai tiesiaplauke. Jo vardas Sigutis smile.gif
Atsakyti

Vakar lankiausi pas Renata grozio namuose Tiamo. Nerealiai patiko kruopstumas kirpejos, atsidavimas darbui ir gera nuotaika wink.gif Plaukus daze sruogelemis virs 2h valandu, kuo maziau kad pakenktu plaukui... Rezultatu likau patenkinta!
Atsakyti
Labai reiktu geros kirpejos Kauno senamiestyje (taip gaunasi, kad svarbu sikart butent konkreti vieta). Atrodo daug tu kirpyklu senamiestyje, bet taip baisu eiti pas nerekomenduota kirpeja...

Dekinga busiu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena. Na nebenoriu kartotis, kad lankausi pas Andrių. Tiesiog...visos draugės mane sudurnino, kad taip brangiai kerpuosi, o ant galvos maždaug tai, ką padarytų kiekvienas. Surizikavau...variau pas Rimdžių (perpus pigiau). Visaip mėginau save įtikinti, kad viskas labai gerai. Deja, grifka kreiva,pakaušyje viena sruoga nukirpta stypso. Jam nieko labai daryti nereikėjo, nes mėn buvo po kirpimo pas Andrių praėjęs. Plaukai nušiuro... Ir tai gavau vieną kartą ten apsilankiusi. Dabar esu bele kokia, klaiki, baisi, gėda į darbą eiti. Daugiau niekada nerizikuosiu ir jokie pogrindžiai neduos man tai, ką padaro šis kirpėjas. Kitą savaitę vaikščiosiu jau nosį aukštai iškėlusi, nes turėsiu stilingą ir tobulai tvarkingą šukuoseną smile.gif
Pinigėlis didelis, bet aš to verta smile.gif Ir tam suprasti reikėjo pakeisti kirpėją smile.gif Dabar tikrai žinau, kas yra tobulas kirpimas smile.gif
Atsakyti
Na buvau ir as pas Roberta - pasakysiu tiek, kad dabar puse metu auginsiu plaukus ir eisiu pagalbos ieskoti pas Andriu, nes is likusiu plauku jau nebelabai ka ir pagelbes jis man, juo labiau gal visai trumpu plauku nenoriu verysad.gif

As tik nesuprantu vieno, na kaip galima taip negirdeti kliento ir nematyti jo plauku, koks bus rezultatas?
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2011 04 20, 08:03)
...variau pas Rimdžių (perpus pigiau).

Pas Rimdžių, kur Vilniuj? Jis kerpa perpus pigiau? g.gif
Atsakyti