Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(juleta @ 2011 04 07, 09:31)
kas cia jums tokio juokingo?
eikite ir sekmingai isnaudokite tuos kuponus viskas ten gerai tik reikia zinoti ko norite. smile.gif

o pas kuria kirpeja rekomenduotumet?acius
Atsakyti
Buvau pas Roberta...

Dvi dienas po kirpyklos atrode grazu, bet issiplovus galva... unsure.gif

Aiskiai jam pasakiua, kad plaukai linke suktis ir as su fenu bei tiesinimo priemonemis nedraugauju, jis pasake ok. Ir padare kirpima iskarpytu iki paciu i vidu pasuktu plauku, sukuosena padare su apvaliu sepeciu ir fenu. Jau jam darant supratau, kad s... bus issiplovus galva.

Na o pas Andriu padaryta sukuosena puikiausiai metus atrode, o ir isgirdo jisai mano prasyma, kad su sukuosena nereiketu vargti.

KAIP BEBUTU TEKS TAUPYTI PINIGUS IR EITI PAS ANDRE.

Jau geriau reciau bet pas meistra...
Atsakyti
O sakykit kokios kainos kirpimo bei dazymo pas Andriu? Ar ilgos eiles?
Noriu kardinaliai pasikeisti kirpima g.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2011 04 09, 01:10)
O sakykit kokios kainos kirpimo bei dazymo pas Andriu? Ar ilgos eiles?
Noriu kardinaliai pasikeisti kirpima g.gif

Kai pasiskambinau uzsirasyti pas Andriu, pasiule laika po savaites, tada paminejo kaina - 195 lt ir as atsisakiau... Dabar suprantu kad nereikejo taupyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SraigiusAs @ 2011 04 09, 10:27)
Kai pasiskambinau uzsirasyti pas Andriu, pasiule laika po savaites, tada paminejo kaina - 195 lt ir as atsisakiau... Dabar suprantu kad nereikejo taupyti  doh.gif

cia kaina tik uz kirpima ane?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 04 09, 13:21)
cia kaina tik uz kirpima ane?smile.gif

ir vyriškų rankų prisilietimą... lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SraigiusAs @ 2011 04 08, 21:26)
Buvau pas Roberta...
Dvi dienas po kirpyklos atrode grazu, bet issiplovus galva... unsure.gif
Aiskiai jam pasakiua, kad plaukai linke suktis ir as su fenu bei tiesinimo priemonemis nedraugauju, jis pasake ok. Ir padare kirpima iskarpytu iki paciu i vidu pasuktu plauku, sukuosena padare su apvaliu sepeciu ir fenu. Jau jam darant supratau, kad s... bus issiplovus galva.

Vat as dabar irgi visi iskarpyta ir niekaip nesusitvarkau plauku. Isdziuve atrodo tragiskai, tai tenka dabar padziovinti su dziovintuvu, kad graziau kristu plaukai..
Nesuprantu kodel kiti kirpejai nepagalvoja, kad nevisos dziovinasi plaukus dziovintu. As anksciau nusausindavau ranksluosciu plaukus ir leisdavau isdziuti savaime, o dabar vargsiu kol atauginsiu plaukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 04 09, 13:36)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiksliai nepagalvoja apie tai, niu gal tada ir verta tiek moketi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2011 04 09, 14:43)
Vat as dabar irgi visi iskarpyta ir niekaip nesusitvarkau plauku. Isdziuve atrodo tragiskai, tai tenka dabar padziovinti su dziovintuvu, kad graziau kristu plaukai..
Nesuprantu kodel kiti kirpejai nepagalvoja, kad nevisos dziovinasi plaukus dziovintu. As anksciau nusausindavau ranksluosciu plaukus ir leisdavau isdziuti savaime, o dabar vargsiu kol atauginsiu plaukus doh.gif

Plauku galai mano kaip po elektros soko, lyg butu nudeginti ar po nesekmingo cheminio issipute...
Vienu zodziu... Kaip ir sakiau, jau geriau uz 200 lt bet karta i menesi, negu kaip dabar - sumokejau 60 lt ir metus teks laukti kol ataugs ir eiti taisyti situacijos... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SraigiusAs @ 2011 04 09, 15:30)
Plauku galai mano kaip po elektros soko, lyg butu nudeginti ar po nesekmingo cheminio issipute...
Vienu zodziu... Kaip ir sakiau, jau geriau uz 200 lt bet karta i menesi, negu kaip dabar - sumokejau 60 lt ir metus teks laukti kol ataugs ir eiti taisyti situacijos... verysad.gif

Zinokit jus mano zodziais kalbat, likimo drauges lotuliukas.gif As vis zadejau eiti pas gera kirpeja-stilista, bet pagailejau 200lt ir sumokejau 75lt su kirpimu ir dazymu ir toriu toki dabar rezultata doh.gif Tai dabar vargsiu su plauku dziovintuvais ir alinsiu plaukus, nes pas mane tai kai nusiure plaukai atrodo dabar nedziovinant ju dziovintuvu..Tai vat norejau, kad graziai kristu plaukai, o dabar nusibjaurinau ant vasaros doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresor: 09 balandžio 2011 - 17:42
QUOTE(Tresor @ 2011 04 09, 18:41)
Zinokit jus mano zodziais kalbat, likimo drauges lotuliukas.gif  As vis zadejau eiti pas gera kirpeja-stilista, bet pagailejau 200lt ir sumokejau 75lt su kirpimu ir dazymu ir toriu toki dabar rezultata doh.gif Tai dabar vargsiu su plauku dziovintuvais ir alinsiu plaukus, nes pas mane tai kai nusiure plaukai atrodo dabar nedziovinant ju dziovintuvu..Tai vat norejau, kad graziai kristu plaukai, o dabar nusibjaurinau ant vasaros doh.gif

As sakiau eisiu po koiu poros menesiu pas Andriu pasikonsultuoti, gal padaryti koki kare kirpima ir chemini tiesinima. Girdejau kad brangu, bet o ka daryti?
Pas mane mazas vaikas ir as tikrai neturiu pusvaladzio kasdien laiko su fenu darbuotis...
Tiesa sake, kazkoks yra Garnier purskiklis padedantis susitvarkyti su plauku issiputimu...
Zodziu prisidariau bedos ant savo vargses galvos doh.gif
Atsakyti
skaitau ir ziuriu kad be Roberto tai cia nera Kaune geru kirpeju...nu o kainos tai jo smile.gif truputi kandziojasi unsure.gif
Atsakyti