Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(ugnex @ 2011 03 27, 00:35)
o ten dar buna akcijos? g.gif as ejau be akcijos, bet antrakarta tikrai jau nebeeisiu nono.gif

As turiu akcijos kupona, gal kas nori pirkti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(qgne @ 2011 03 26, 10:18)
gal zinot kas kaune dyrba su lorealio dazias? blush2.gif

seniau dirbo Arūnas Miciukevičius ar Misiukevičius iš salono FORMOS, Juozapavičiaus pr. Galite pasiskambinti ir pasitikslinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CJF001 @ 2011 03 27, 19:39)
As turiu akcijos kupona, gal kas nori pirkti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir as galiu parduot:))))rimtai....
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2011 03 28, 15:31)
ir as galiu parduot:))))rimtai....

Ir as galiu! Ir noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nomeda.b @ 2011 03 21, 15:25)
Galiu drasiai rekomenduoti kirpeja Rita is salono Auleta. Labai superines sukuosenas daro. Vasara man buvo gerokai nutrumpine plaukus - net peciu nesieke, o kai ji susukavo, atrode, kad is ilgiausiu plauku sukuosena padaryta  4u.gif

bigsmile.gif gal turite foto? as irgi noriu kuodo su gyvom gelem. nenoriu jokiu garbaneliu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2011 03 22, 00:41)

g.gif gal kontaktus galima?
Atsakyti
QUOTE(qgne @ 2011 03 26, 10:18)
gal zinot kas kaune dyrba su lorealio dazias? blush2.gif

Paul Mitcel salone "Savam" dirba su lorealiu. Nezinau kainu kitose kirpyklose, bet pirma karta nudazymas plauku (ilgis siek tiek zemiau ausu) ir galiuku pakirpimas kainavo 120Lt. Saknu dazymas ir kirpciuku pakirpimas - 110Lt. Kazkaip brangoka pasirode... ax.gif
Atsakyti
[quote=lolce,2011 03 22, 18:10]
žiūrint koks turbūt smile.gif.. 60 lt man atrodo draugė moka.
[/quote

Maniau, kad gerokai brangiau...
Gal dar kas kerpasi pas Roberta galetu kainas parasyti? smile.gif
As kazkaip neradau jo nei svetaines, nei kontaktu, ar gal nemoku tik ieskoti 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(donat @ 2011 03 28, 16:56)
[Maniau, kad gerokai brangiau...
Gal dar kas kerpasi pas Roberta galetu kainas parasyti? smile.gif
As kazkaip neradau jo nei svetaines, nei kontaktu, ar gal nemoku tik ieskoti  4u.gif  blush2.gif

žinok, paklausinėjau kirpimas svyruoja 60-80 lt, bet nedaugiau mirksiukas.gif ...
ROBERTO STUDIJA
Įmonės kodas 0343904
Laisvės al. 12-2, LT-44215, KAUNAS (37) 361687
Kontaktinis asmuo:
Robertas Sakalauskas, Savininkas

O stai radau žinutę, kad savaitgalį laimėjo:

Lietuvaičiai ir toliau skina pergales OMC čempionatuose! Dar vienas aukso medalis keliauja į Lietuvą iš Austrijoje vykusio "Austrian Cup Open 2011". Sveikinimai Robertui, kuris moterų ilgų plaukų madingo dieninio ir vakarinio šukavimo ture bendrojoje įskaitoje užėmė I-ąją vietą !!!
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2011 03 21, 18:54)
Merginos gal kuri lankėsi "Rimandijos" grožio salone? Dabar beta.lt akcija  blush2.gif

sveikos, buvau as siame salone irgi su akcija, daze, kirpo mane kirpeja vardu VIDA. Nu zinokit antra karta tikrai neiciau, dar kaip uz 55LT gal ir nieko, bet 110Lt tikrai neverta.Nudaze nelabai kaip, pagailejo dazu, sruogu mazai, o jau susukavo ... doh.gif Siap kaip zmogus , tai maloni, paslaugi, bet kaip kirpeja tai nelabai...vienu zodziu daugiau tikrai neiciau
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2011 03 28, 18:26)
sveikos, buvau as siame salone irgi su akcija, daze, kirpo mane kirpeja vardu VIDA. Nu zinokit antra karta tikrai neiciau, dar kaip uz 55LT gal ir nieko, bet 110Lt tikrai neverta.Nudaze nelabai kaip, pagailejo dazu, sruogu mazai, o jau susukavo ... doh.gif Siap kaip zmogus , tai maloni, paslaugi, bet kaip kirpeja tai nelabai...vienu zodziu daugiau tikrai neiciau

uz kuponus fuflo ir daro lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sciarola @ 2011 03 16, 22:20)
Aš jau kokius 8 metus kerpuosi ir dažausi plaukus pas vienintelę kirpėją Ritą, kuri dirba Auletoj (Savanorių prospekte, beveik priešais Hyper Maximą). Tik pas ją, niekam kitam nepatikiu savo galvos biggrin.gif Išeinant iš jos mano plaukai visada švelnūs, žvilgantys, visada kruopščiai atlieka darbą thumbup.gif ir visada gerų plaukų priežiūros priemonių parekomenduoja, gerai žino ko reikia/trūksta mano plaukams, amt mano plaukai labai ploni yra.
Pas ją klientų eilės ilgos, tenka gerokai palaukti smile.gif

As irgi ne viena ir ne du kartus lankiaus pas Rita, bet po paskutinio karto tikrai ieskosiu naujos kirpejos. Kol prasiau pakirpti "kaip visada " - viskas buvo puiku, bet kai uzsimaniau naujo kirpimo - likau labai nepatenkinta... Patrumpint ir galiukus pakirpt ji moka, bet daugiau net nesitikekit. Ir tai ne tik mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Martute @ 2011 03 26, 18:35)
Gal kuri žinote, koks Inos iš kirpyklos Baidis darbo grafikėlis?  g.gif
Ačiū...  4u.gif

Jau suzinojau smile.gif
Atsakyti