man asmeniskai andre apsisaukeliu kirpykla teko kirptis pas italu kirpeja franko,tai ten ranka atkales iejai,pamate tave ir jis greitai tau pasako kokia spalva tave pakeis,kokio ilgio plaukai tiks,koks tavo plaukas,kokius sampunus naudot ir t.t. su plauku dazymu gal ir gavosi pas ji uztrukt 60min. pats kirpimas su dziovinimu ir plauku tiesinimu gal uztruko apie 5min.
PRIES
PO
p.s.dazyta keliom spalvom ir sviesesne sruogele islenda kars nuo karto
o tarp nuotraukyčių didelis laiko skirtumas? Nes antroje jau tokia vyresnė. Bet atrodai abiejuose gerai (kai gražus žmogus, tai... )
QUOTE(linnn @ 2010 11 18, 17:11)
o tarp nuotraukyčių didelis laiko skirtumas? Nes antroje jau tokia vyresnė. Bet atrodai abiejuose gerai (kai gražus žmogus, tai... )
pirmoj nuotraukoj rugsejo vidurys o antroj spalio galas aciu uz komplimentus
Aš pvz. tikrai esu patenkinta Andre salono paslaugomis ir bendravimu. Tiek kiek buvo rašyta, kad 200 už kirpimą, tai tikrai nekainuoja, galima paskaityti interneto svetainėje ir susipažinti su kainomis. Dėl dažymo - kaina aišku priklauso nuo plaukų ilgio. Kaina pakoreguoja lankymosi pas kirpėja dažnumą, nelekiu taip dažnai, bet nesinervuoju, kad plaukus nuryžino, nualino, nepataikė spalvos, blogai nukirpo, pasipūtusiai bendravo ir pan. O svarstydama brangu/nebrangu visuomet prisimenu, kiek sumokam parduotuvėje už produktus ir palyginu su kirpimo kaina. Todėl norint gražiai atrodyti ir išeiti geros nuotaikos, tikrai galiu pataupyti tų pinigėlių, pavalgyti kažką paprastesnio, nemėtyti jų saldumynams ir pan., bet išleisti kirpyklai.
Liūdna skaityti kai kuriuos kiek pašaipius komentarus apie žmones ten besilankančius. Tikrai neesu pertekus pinigais, bet kaip ir mėgstamo atlikėjo koncertui, parodai ar kelionei, taip ir tam, kad išeičiau iš kirpyklos gera nuotaika, negaila tų pinigėlių. Bet čia aišku priklauso nuo kiekvieno žmogaus požiūrio. Neperšu savo nuomonės ir nereklamuoju, čia tik mano subjektyvi nuomonė. Būkit gražios, laimingos ir stilingos.
Liūdna skaityti kai kuriuos kiek pašaipius komentarus apie žmones ten besilankančius. Tikrai neesu pertekus pinigais, bet kaip ir mėgstamo atlikėjo koncertui, parodai ar kelionei, taip ir tam, kad išeičiau iš kirpyklos gera nuotaika, negaila tų pinigėlių. Bet čia aišku priklauso nuo kiekvieno žmogaus požiūrio. Neperšu savo nuomonės ir nereklamuoju, čia tik mano subjektyvi nuomonė. Būkit gražios, laimingos ir stilingos.
siuo metu vel plaukus atsiauginau ir vel tokio pat ilgio o praejo tik 3,5m. jau plauku augimu nesiskundziu trumpi plaukai kazkiek sendina,o ilgi jaunina,nzn kaip kitom bet man tai labai nes dabar vel su ilgais,tai turiu problemu perkant tabako gaminius,alkoholi ar ieinant i kluba asm.dokumentas visuomet salia
QUOTE(sharike78 @ 2010 11 15, 10:41)
Vakar buvau parodoje ir sustojau prie grozio centro Andre stendo, galvojau pasiteirausiu, kiek cia kainuotu mano plaukucius patvarkyti, t.y. saknis padazyti, ir visa plauku spalva suvienodinti. Mano plaukai gan ilgoki ir ju gan daug. Taigi 400 uz dazyma ir 200 uz kirpima
Taigi tesiam toliau Siandien vis del to nutariau as apsilankyti siame salone Ejau ne pas pati Andriu, bet kita meistre. Labai norejau pas Andriu, bet pabijojau kainos, nes tie ikainiai, kur pateikiau, buvo paskaiciuoti Andriaus. Taip, salone klientu netruksta. Is karto truputeli nuvyle pats salonas, nes Grozio galerija ar Grozio namai (kur lankausi visada) atrodo kur kas prabangiau ir jaukiau (veidrodziai, apsvietimas ir pan.). Stebejau Andriaus darba, nes turejau daug laiko, kol daze, tikrai super,l. man patiko. Reziume: daziau visus plaukus, nes biski marge buvau pasidarius:)Parinko naturalia spalva (oj ilgai rinko:)), 300 Lt. Nesikirpau, gal kita karta Rezultatas mane patenkino, kaina galetu buti mazesne
QUOTE(sharike78 @ 2010 11 19, 21:39)
Taigi tesiam toliau Siandien vis del to nutariau as apsilankyti siame salone Ejau ne pas pati Andriu, bet kita meistre. Labai norejau pas Andriu, bet pabijojau kainos, nes tie ikainiai, kur pateikiau, buvo paskaiciuoti Andriaus. Taip, salone klientu netruksta. Is karto truputeli nuvyle pats salonas, nes Grozio galerija ar Grozio namai (kur lankausi visada) atrodo kur kas prabangiau ir jaukiau (veidrodziai, apsvietimas ir pan.). Stebejau Andriaus darba, nes turejau daug laiko, kol daze, tikrai super,l. man patiko. Reziume: daziau visus plaukus, nes biski marge buvau pasidarius:)Parinko naturalia spalva (oj ilgai rinko:)), 300 Lt. Nesikirpau, gal kita karta Rezultatas mane patenkino, kaina galetu buti mazesne
uz plauku dazyma 300lt. tai koks tu stebuklingu dazu pavadinimas? gal galite pasirodyti cia mum,labai jau smalsu
Atrodau tvarkingai ,naturaliai ir gan paprastai. Tame ir yra grozis, grozis plauku sveikume. Nera uz tokius pinigus stebuklo, tiesiog profesionaliais dazais dazant, dedant kokybiskas kaukes pavyksta ilga sviesinta plauka islaikyti sveika ir gyva. Buvo laikas , kai studente dazydavaus bet kokioje kirpykleleje, to pasekoje -sausas , trupantis, siurkstus plaukas.
Gero vakaro!
Gero vakaro!
tai puiku,vieniem tinka kitiem ne uzmeciau aki i ju produkcija ir i kainas rinkoje,tai tokios produkcijos galima nusipirkti ir neisejus is namu dar pigiau dabar taip sedziu ir prisiminiau,kaip mano vyras 2008m.pas juos kirposi ir sumokejo 40lt. ir nukirpo,kaip visuomet tik kad jo kirpeja nukerpa uz 15lt.
QUOTE(linnn @ 2010 11 17, 16:14)
aš tai įtariu, kad čia: kirpimas 200; ir kirpimas ir dažymas kartu 400.
Vis tiek košmaras. Neįsivaizduoju, kiek reikia uždirbti, kad negalilėtų pinigų.
QUOTE(auroryte @ 2010 11 20, 13:42)
Vis tiek košmaras. Neįsivaizduoju, kiek reikia uždirbti, kad negalilėtų pinigų.
pritariu siaip neskaitau,kad musu su vyru pajamos labai mazos ar labai dideles,bet as negaleciau sau leisti tokios isdaigos uz tokia kaina plaukam jau verciau uz tuos pinigelius su seima nuvaziuoti kur papramogauti i koki spa centra,pramogu parka ir ar galu gale dadeti is isvaziuoti kur i pietus