Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(ingridyte @ 2011 03 24, 14:19)
Sveikos  4u.gif
paskaiciau keleta lapu atgal ir dabar sprendziu pas ka eiti kirptis ir dazytis...  g.gif
Jurgita Gordijoj, Robertas, ar Judita (tik nezinau kur ji dirba)? Kas galetu pasakyti? aciu  4u.gif ir laukiu dar patarimu  4u.gif

na aš už Robertą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simka* @ 2011 03 24, 10:22)
Buvau bellisimo su kuponu, zodziu tragedija, kai pasakiau, kad sruogelem dazyti noriu, tai pasimete, drebet pradejo, siaip ne taip nudaze, paskui galiukus kai pakirpo tai visa iskadziota gryzau, reiks eit kazkur kad pakirptu normaliai. Dirba jaunos, matyt tik pradedancios. Nusivyliau. O reklama tokia grazi buvo

Vat sito ir bijojau labiausiai... Visos jos ten pradedancios? Mano plaukai sviesus, taip noriu ir dazyti, bet jei geltonai nudazys arba isvis be rysio... hm... taip ir galvojau, kad gali taip buti..
Papildyta:
QUOTE(Iceland @ 2011 03 15, 16:31)
Kuo ji vardu? O kodėl pati pas ją neeinate?  blush2.gif

Ji vardu Egle! Man per brangu pas ja eiti... Bet kazin ar nesiryziu, kai paskaiciau, kad Bellissimo nieko gero...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CJF001: 24 kovo 2011 - 21:33
QUOTE(CJF001 @ 2011 03 24, 21:32)
Vat sito ir bijojau labiausiai... Visos jos ten pradedancios? Mano plaukai sviesus, taip noriu ir dazyti, bet jei geltonai nudazys arba isvis be rysio... hm... taip ir galvojau, kad gali taip buti..
Papildyta:
Ji vardu Egle! Man per brangu pas ja eiti... Bet kazin ar nesiryziu, kai paskaiciau, kad Bellissimo nieko gero...

parasykit varda kirpejos,kurios rankos drebejo...as irgi turu kupona.l.
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2011 03 24, 16:43)
na aš už Robertą 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Judita nusivyliau.daziau plaukus-ir likau zila,perdaze,rezultatas tas pats....daugiau negryzau.tik namuose pastebejau,kad palukai ir liko zili-ji nustebo,kaip mes kirpykloje nemateme,bet juk kirpejai geriau matyti,nei man sedint kedeje...jei tie dazai,kuriuos naudoja nenuima zilu galetu sakyti iskart,juk anokia cia problema,bet manau profesionalus dazai turi nuimti,nesu tiek balta,bet tikrai jie sviete..
Atsakyti
Buvau aš irgi su kuponu Belissimo. Na ką... Nudažė nelabai kaip, spalvos nelabai atitaikė. Nukirpo gerai, buvo nuotaika, leidau eksperimentuoti. biggrin.gif Vėliau tik sušukavo nekaip, labai išpūtė plaukus, bet po galvos plovimo namie viskas ok ax.gif Buvau aš pas vyrą. smile.gif Bet antrą kartą ten nebegrįžčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistica: 25 kovo 2011 - 19:29
QUOTE(Mistica @ 2011 03 25, 20:28)
Buvau aš irgi su kuponu Belissimo. Na ką... Nudažė nelabai kaip, spalvos nelabai atitaikė. Nukirpo gerai, buvo nuotaika, leidau eksperimentuoti.  biggrin.gif Vėliau tik sušukavo nekaip, labai išpūtė plaukus, bet po galvos plovimo namie viskas ok  ax.gif Buvau aš pas vyrą. smile.gif Bet antrą kartą ten nebegrįžčiau.

buvau bellissimo pasikirpti galu, juk tikrai nera nieko sudetingo g.gif bet kirpejai tai buvo labai sudetingas darbas lotuliukas.gif prasedejau kedej gal valanda, o rezultatas.... doh.gif grizau namo ir i veidrodi ziuriu, galai kaip buvo pasisakoje taip ir liko, bet iskarpe... doh.gif galai iskarpyti nei 5, nei 10 doh.gif ejau pas kita kirpeja normaliai galu pakirpt ji net issigando, pagalvojo, kad pati pasikirpau galiukus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nelygiai nukirpti, ne taip iskarpyti...pagalvojau, gal kirpejai ne tas horoskopas ir nelabai emiau i galva, juk ne koja-ataugs lotuliukas.gif bet kai cia pasiskaitynejau, kad nemazai kuriai nepatiko, ju darbas nusprendziau pasireiksti ir as:lotuliukas: lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif daugiau ten tikrai nebesugrisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
gal zinot kas kaune dyrba su lorealio dazias? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(qgne @ 2011 03 26, 11:18)
gal zinot kas kaune dyrba su lorealio dazias? blush2.gif

Eglė iš Plaukų Galerijos thumbup.gif Jeigu reikia dažyti - einu tik pas ją wub.gif
Atsakyti
Gal kuri žinote, koks Inos iš kirpyklos Baidis darbo grafikėlis? g.gif
Ačiū... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 03 26, 17:51)
Eglė iš Plaukų Galerijos  thumbup.gif Jeigu reikia dažyti - einu tik pas ją  wub.gif

buvau pas ja,tikrai patiko bet biski man brangoka 160lt tik uz dazyma moket blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CJF001 @ 2011 03 24, 22:32)
Papildyta:

tai va, as irgi jau girdejau, kad salonuose specialiai toms akcijoms priima kokia netikusia, pigiai dirbancia mergina, kuri sutinka uz kapeikas dirbti, todel ir atsiranda vis daugiau jau nusivilianciu tom grupinem akcijom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kijina @ 2011 03 26, 22:16)
tai va, as irgi jau girdejau, kad salonuose specialiai toms akcijoms priima kokia netikusia, pigiai dirbancia mergina, kuri sutinka uz kapeikas dirbti, todel ir atsiranda vis daugiau jau nusivilianciu tom grupinem akcijom schmoll.gif

o ten dar buna akcijos? g.gif as ejau be akcijos, bet antrakarta tikrai jau nebeeisiu nono.gif
Atsakyti