Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(ericute @ 2011 03 16, 14:17)
is tos gordijos man ziauriai nepatinka viena kirpeja(man rodos ji savininke) nu tokia atgrubnage,kad kosmaras kazkoks doh.gif o jurgita labai faina,tik neinu pas ja,nes negaliu i ta savininke zet. o ar tikrai ji dirbo ANDRE salone? nes ji jau kokius 5-6 metus dirba gordijoje

jurgita 1d Gordijoje kita 1d.andre salone dirbo,bet ten kainos dideles.metus laiko taip zaide tai ten tai cia,bet paskui pasirinko gordija ir paprastus zmogeliukus,nes jeigu butu isejus i andre tai butu daug klientu praradus nes ten kainos doh.gif o savininke tai jo pagerinta,tipo kieta kirpeja bet ji kaip zmogus kvaila buka boba mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, rekomenduokit kirpeja, kuri daro graziai sukuosenas. konkreciai domina vestuvines sukuosenos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2011 03 21, 15:03)
Merginos, rekomenduokit kirpeja, kuri daro graziai sukuosenas. konkreciai domina vestuvines sukuosenos 4u.gif

Galiu drasiai rekomenduoti kirpeja Rita is salono Auleta. Labai superines sukuosenas daro. Vasara man buvo gerokai nutrumpine plaukus - net peciu nesieke, o kai ji susukavo, atrode, kad is ilgiausiu plauku sukuosena padaryta 4u.gif
Atsakyti
rekomenduoju jurate is salono DI@DED,labai gerai atliko savo darba,matosi zmogus profesionalas,likau labai patenkinta
Atsakyti
Man tai keistas ir prašymas rekomenduoti ir pačios rekomendacijos. Juk esmė yra kokio stiliaus ta šukuosena. Viena kirpėja absoliučiai visų skonio ir stiliaus šukuosenų tai nedaro vienodai gerai. Tarkim jei jums gražu visokie prikvarkaliavimai ir kuodai su, tai viena kirpėja bus labai gera. Jei norisi gerokai subtiliau, tai ji jau netiks. Skoniai turi sutapti, taip, kad patarimai beverčiai rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri lankėsi "Rimandijos" grožio salone? Dabar beta.lt akcija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2011 03 21, 15:03)

Judita smile.gif
Atsakyti
O gal kas galit parasyti, kiek vidutiniskai kainuoja kirpimas be dazymo pas Roberta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donat @ 2011 03 22, 15:19)
O gal kas galit parasyti, kiek vidutiniskai kainuoja kirpimas be dazymo pas Roberta? smile.gif

žiūrint koks turbūt smile.gif.. 60 lt man atrodo draugė moka.
Atsakyti
QUOTE(CJF001 @ 2011 03 15, 11:29)
Zinau, labai gera kirpeja-stiliste! Dirba Tiamo grozio namuose "Oazeje". Superine. Kirpimas pas ja apie 50-70. Tai zmogus skiriantis daug demesio paciam klientui, daznai tobulinasi ivairiuose seminaruose! Ir kiek mano draugiu pradejo eiti, niekur kitur sake nesinori jau eiti.
Dar viena superine kierpeja yra Silainiuoe Rasytes g. yra ten kirpyklele, kirpeja Kristina. Daug metu pas ja kerpuosi dazausi. Be galo maloni.  O ir klientai tiek jaunos merginos, tiek vyresnes moterys. Su visais randa bendra kalba ir tinkama kirpima bei dazyma wink.gif
Papildyta:
as pirkau... Galvojau cia rasiu kokiu atsiliepimu, pas ka geriau eiti smile.gif Norisi pas geriausia nueiti smile.gif

Buvau bellisimo su kuponu, zodziu tragedija, kai pasakiau, kad sruogelem dazyti noriu, tai pasimete, drebet pradejo, siaip ne taip nudaze, paskui galiukus kai pakirpo tai visa iskadziota gryzau, reiks eit kazkur kad pakirptu normaliai. Dirba jaunos, matyt tik pradedancios. Nusivyliau. O reklama tokia grazi buvo
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
paskaiciau keleta lapu atgal ir dabar sprendziu pas ka eiti kirptis ir dazytis... g.gif
Jurgita Gordijoj, Robertas, ar Judita (tik nezinau kur ji dirba)? Kas galetu pasakyti? aciu 4u.gif ir laukiu dar patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 21, 16:24)
Man tai keistas ir prašymas rekomenduoti ir pačios rekomendacijos. Juk esmė yra kokio stiliaus ta šukuosena. Viena kirpėja absoliučiai visų skonio ir stiliaus šukuosenų tai nedaro vienodai gerai. Tarkim jei jums gražu visokie prikvarkaliavimai ir kuodai su, tai viena kirpėja bus labai gera. Jei norisi gerokai subtiliau, tai ji jau netiks. Skoniai turi sutapti, taip, kad  patarimai beverčiai  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti