Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

o kazin pas jurate is savanoriu, atsizvelgia i tavo nuomone ar bando savaja pripirst? noreciau pakarpyt ilgus plaukus ir truputuka pakirpt galiukus , nors galiuku reiktu nukirpt daug gaugiau bet nenoriu kad taip sutrumpetu iskart, o po truputi pakerpant... kazin kaip ji i tai ziuretu stengtusi paisyt mano noru ar ne?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 03 05, 12:38)
o kazin pas jurate is savanoriu, atsizvelgia i tavo nuomone ar bando savaja pripirst? noreciau pakarpyt ilgus plaukus ir truputuka pakirpt galiukus , nors galiuku reiktu nukirpt daug gaugiau bet nenoriu kad taip sutrumpetu iskart, o po truputi pakerpant... kazin kaip ji i tai ziuretu  stengtusi paisyt mano noru ar ne?

na šiaip tai ji nuomonę kliento visada išklauso, o po to jau pasako ir savo nuomonę...Viskas vyksta bendru susitarimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergaites smile.gif uzsirasiau kirpimui pas Loreta is Paul Mitchell ortopediniam. forume seniau ji buvo mineta. gal turit kokiu atsiliepimu apie ja?
Atsakyti
Gal zinote kokioj kirpykloje Kaune dazo su wella?
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2011 03 04, 11:07)
Ina is Baidzio tikrai kardinaliai nepakeis, kiek skaitau sia tema, dar nemaciau tokio komentaro, kad butu Ina padarius kardinalius pokycius.

Praleidote mirksiukas.gif
ne karta rasiau,kad Ina kardinaliai man ivaizdi kelis kart keite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 03 05, 15:33)
Gal zinote kokioj kirpykloje Kaune dazo su wella?

grozio salone " Pjese"
Atsakyti
Gal kas buvot Bellissimo salone? g.gif
Atsakyti
Man tai Ina nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wish7: 06 kovo 2011 - 21:31
QUOTE(wish7 @ 2011 03 06, 22:30)

Kodel? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kas zino kokia kirpeja Garliavoj kur daro progines sukuosenas?
Atsakyti
QUOTE(shokoladas123 @ 2011 03 04, 17:19)
Reiskias pas Ina uzrasysiu savo mama biggrin.gif

O as vizijos jokios neturiu, nebent mjnimaliai, todel ir noriu drasesnio sugera ranka kirpimo meistro.  4u.gif

Belieka Jurate, Asta ir Robertas biggrin.gif
Prasau komentaru toliau.  blush2.gif

As pati pas Roberta kerpuosi jau gal 9 metai 4u.gif Tai visko buvo ir iprastu kirpimu - dazymu ir kardinaliu psikeitimu...
Nuo nauju metu pas ji pradejo lankytis mano drauge, kuri norejo kardinaliai pasikeisti. Tai jau 3 karta pas ji eina ir yra labai patenkinta - sake pirma karta jauciasi, kad turi tikrai jai tinkancia, madinga sukuosena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jussticia @ 2011 03 05, 13:32)
Labas mergaites  smile.gif  uzsirasiau kirpimui pas Loreta is Paul Mitchell ortopediniam. forume seniau ji buvo mineta. gal turit kokiu atsiliepimu apie ja?

Ar jau buvot? Kaip patiko?
As karta kirpausi berods pas Loreta, nors tiksliai tikrai nepamenu g.gif Tokia aukstoka, simpatiska sviesiais plaukais smile.gif Todel mano komentaras gali buti ir netikslus blush2.gif Viskas ivyko super greitai, daug neklausinejo, apkirpo ir paleido. Man patinka kai skiria daugiau laiko - pataria, pasiulo, paklausineja ax.gif Siaip patinka kirpykloj praleisti daugiau laiko wub.gif Gal ne ta diena buvo rolleyes.gif
O del paties kirpimo, kiek pamenu, ne suzaveta likau, ne nusivylusi. Per viduriuka.
Atsakyti