Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

Help 4u.gif

Pas ka eiti jei norisi kardinaliai pasikeisti?
Renkuosi tarp:
Jurates is Grozio namu
Astos is Madam salonas ir
Inos is Baidzio.

Andriaus nesiulyti, nes 195 lt uz kirpima, jau virs fantazijos ribu...
Buvau pas ji pries metu, tikrai super apkirpo, bet tiek moketi nebesinori... 4u.gif

Beje kiek kainuoja kirpimas pas Roberta? Gal ji isbandyti?
Siaip man dazymo nereikia, as tik kerpuosi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shokoladas123: 28 vasario 2011 - 14:00
QUOTE(shokoladas123 @ 2011 02 28, 14:43)
Help  4u.gif

Beje kiek kainuoja kirpimas pas Roberta? Gal ji isbandyti?
Siaip man dazymo nereikia, as tik kerpuosi  blush2.gif

Pas Robertą kirpimas 60-80 lt mirksiukas.gif , visada galima paskambinus paklaust mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mane irgi labai domintu vestuvines sukuosenas kas daro graziai. nieko ypatingo nenoriu, bet vistiek nenoriu pas bet ka eiti ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 02 26, 11:38)
Norėjau pasitikslinti ar apie Jūratę iš šio salono kalbate?
http://grozionamai.n...ED-salonas.html

Ir as prisedu prie pagyru apie Jurate smile.gif puikiai atlieka savo darba, greitai tvarkosi su klientais (vienu metu tik su vienu klientu dirba), ir kainos nesikandzioja. Kaip tik siuo metu atsiaugineju plaukus, tai jokiu kardinaliu pakeitimu nedarome, idealiai parenka spalva, tausoja plaukus, atlieka labai malonia plauku drekinimo, maitinimo, atstatancia procedura. Ir tikrai malonus zmogus. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2011 02 28, 15:21)
Pas Robertą kirpimas 60-80 lt mirksiukas.gif , visada galima paskambinus paklaust mirksiukas.gif

Aciu labai 4u.gif

Zinoma, kad paklausti galima paskambinus, bet nesinori nejaukios situacijos, kai pasakius kaina 150 lt, pradedi mikcioti ir tenka atsisveikinti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2011 02 28, 15:51)
Sveikos mane irgi labai domintu vestuvines sukuosenas kas daro graziai. nieko ypatingo nenoriu, bet vistiek nenoriu pas bet ka eiti ...  blush2.gif

Ankstesneje temoje kazkas buvo paminejes labai gera sukuosenu meistre butent naturaliai grazioms vestuviu sukuosenoms, tai jei nelabai tingisi, paieskokite ankstesneje temoje komentaru blush2.gif
Atsakyti
Sveikos panos. Gal esate lankiusios pas Sandrą Kalvinskienę Aleksote? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Merginos patarkit gera kirpeja Kaune, kurios gera ranka kerpant, kad pakirpus greitai ataugtu plaukai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 02 27, 16:15)
Gal kuri lankotes Maddam Mickeviciaus g. prie ARV-auto pas Rita?

as lankausi ten, bet pas Asta tai super daro sukuosenas ypac vestuvine padare wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shokoladas123 @ 2011 02 28, 14:43)
Help  4u.gif

Pas ka eiti jei norisi kardinaliai pasikeisti?
Renkuosi tarp:
Jurates is Grozio namu
Astos is Madam salonas ir
Inos is Baidzio.

Ina is Baidzio tikrai kardinaliai nepakeis, kiek skaitau sia tema, dar nemaciau tokio komentaro, kad butu Ina padarius kardinalius pokycius.
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2011 03 04, 10:07)
Ina is Baidzio tikrai kardinaliai nepakeis, kiek skaitau sia tema, dar nemaciau tokio komentaro, kad butu Ina padarius kardinalius pokycius.
Nesutinku, man nupirko trumpai plaukus. Ji iš tikro daugiau tausojanti plauką nei kiti, bet jei ateini su ryškia vizija ir pamatys, kad tau tai tinka - padarys. Mano plaukai buvo žemiau ausų kare, o dabar gal 2 cm ilgio kirpimas biggrin.gif Ji tikrai nedarys to, kas netiks pagalv veido bruožus ir, jei spės pamatyt, charakterį. Esu leidus jai kirpti ir šukuoti kaip jai atrodė ir labai patiko kai pasakė finale "va tokią aš jus visad air mačiau", beje rezutlatas buvo puikus. bet jei nežinote ko norite, kardinalių pasiketimų pas ją nebus - nes ji stengsis išlaikyti plaukų ilgi, adaptuoti kirpimą asmeniškai jums.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2011 03 04, 12:26)
Nesutinku, man nupirko trumpai plaukus. Ji iš tikro daugiau tausojanti plauką nei kiti, bet jei ateini su ryškia vizija ir pamatys, kad tau tai tinka - padarys. Mano plaukai buvo žemiau ausų kare, o dabar gal 2 cm ilgio kirpimas biggrin.gif Ji  tikrai nedarys to, kas netiks pagalv veido bruožus ir, jei spės pamatyt, charakterį. Esu leidus jai kirpti ir šukuoti kaip jai atrodė ir labai patiko kai pasakė finale "va tokią aš jus visad air mačiau", beje rezutlatas buvo puikus. bet jei nežinote ko norite, kardinalių pasiketimų pas ją nebus - nes ji stengsis išlaikyti plaukų ilgi, adaptuoti kirpimą asmeniškai jums.

Reiskias pas Ina uzrasysiu savo mama biggrin.gif

O as vizijos jokios neturiu, nebent mjnimaliai, todel ir noriu drasesnio sugera ranka kirpimo meistro. 4u.gif

Belieka Jurate, Asta ir Robertas biggrin.gif
Prasau komentaru toliau. blush2.gif
Atsakyti