Cia tik tie patys vardai kartojasi, net neidomu...Puse isgirtuju isbandziau ir nei pas viena nesu uzsilikus
Pries 3m JUOZUKAS apkirpo Bekham stiliumi, iki s.m. sausio pabaigos auginau
![cool.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/cool.gif)
O per ta laika lankiausi pas savo RITa Kreves pr. Plaukai isaugo ilgi, sveiki (tiesa, antras nestumas paskatino sparciai augti). Kazkoks menulis mane paveike, uzsimaniau trumpu. Nuejau pas mamos isgritaja RAMUNE Svanoriu pr. tam paciam pastate "Taep geliu". Nukirpo mane aismetriskai, keuva plauku palikau. KAip ir tiko, ranka turi, plauka saugo. Bet per 2 sav nesusidraugavau su asimetrija ir...nuejau pas kita drauges isgirtaja...Demesio! DZIULJETA Petruliene, Petruskiene ar pan.. Is Taikos pr. Galerija 312.. Stiliste-kirpeja ir dar kazkas, desto kursuose pauie kirpima, viska zino, kitus kritikuoja...Bekirpdama taip isijaute, kad nuvare visus mano plaukus juodai! Esu iskarpyta vista, plauko nei isfenuosiu, nei susuksiu. Tamsi ruda senoji splava dabar ant sito ilgio plauku mane sendina 10m. Pries miega taip ir regiu, kaip isiverziu pas ja ir baruosiu...
Siandien griztu pas Rita, kad pakoreguotu, splava pakeistu. O su korekcija tai jau nelabai kas gausis, jauciu, nes nelabia kas ir koreguosis. Nebent visai vyriskai trumpai...
Pikta dar tokia niekad nebuvau. ZIuresiu, ar vel is Ritos grizus busiu laiminga..Juk isejus is kirpyklos toks jausmas turi but, o ne raudojimas pries veidrodi..
Bent cia issiliejau...