Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(neferite @ 2011 02 02, 16:48)
Sveikos,merginos priminkit man varda ir tiksliau vieta kirpyklos,kur visos cia gire ankstesniuose temose,apie kirpeja,kuri gerai kerpa ir nebrangiai ima,tik minusas kad pas ja ilgai prabuni nes su keliom dirba is kart,cia kazkur savanoriuose ji dirba,uzmirsau kur,noriu pabandyt apsikirpt pas ja.

Rita is auletos wink.gif netoli hyper maximos wink.gif
Atsakyti
Kam reikia nebrangiu ir paprastu paslaugu tada siulau priesais buvusi kino teatra Planeta kirpykleleje dirbancias moterytes Rasa ir Vile. O jeigu norite super duper kirpimu ir graziu kainu tada Akropolyje Ametistejoje dirba toks vaikinukas (nepamenu vardo), bet jis ten vienintelis (jeigu nuo paskutinio apsilankymo daugiau nieko neprieme).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rojukas: 04 vasario 2011 - 01:31
QUOTE(rojukas @ 2011 02 04, 01:29)
Kam reikia nebrangiu ir paprastu paslaugu tada siulau priesais buvusi kino teatra Planeta kirpykleleje dirbancias moterytes Rasa ir Vile. O jeigu norite super duper kirpimu ir graziu kainu tada Akropolyje Ametistejoje dirba toks vaikinukas (nepamenu vardo), bet jis ten vienintelis (jeigu nuo paskutinio apsilankymo daugiau nieko neprieme).

Jei neklystu, tas vaikinukas seniau dirbo asistentu pas Aruna kirpykloje FORMOS. Didziaja darbo dali atlikdavo jis, labai jau super daro galvos masaza, graziai nudazo plaukus, tik va kirpima atlikdavo Arunas ir mokydavo ji. Idomu, kokios Ametistejoje pas ji kainos?
Atsakyti
Man Marius patiko pirmą kartą. Kirpimas buvo tobulas apie 5 mėnesius.
Po to... g.gif
Antrą kartą nuėjau, paprašiau trumpiau. Tai paliko per ilgus, po mėnesio atrodžiau jau baisiai. Na neapsikentusi nuėjau, tada vėl gerai apkirpo. Vėl keliems mėnesiams thumbup.gif
O po to... Nu supratot lotuliukas.gif Vėl po mėnesio kaip ragana.
Žodžiu, suprantu, kad nuo nuotaikos ir jam priklauso, bet aš kol kas tikrai neišgaliu mokėti tokią sumą už kirpimą, kuris pameta formą jau į mėnesio galą verysad.gif

Dabar jau apaugau ir nežinau ką daryt... verysad.gif
Kur rast tokią/-į kirpėją, kad kiekvieną kartą kirptų taip, kaip tau gerai ir kaip paprašai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 04 vasario 2011 - 12:41
Tokia situacija, mano kirpėja perėjo dirbti į andre salona.... Kiek ten kainuoja tiesiog apsikirpti?
Atsakyti
QUOTE(linanil @ 2011 02 04, 16:05)
Tokia situacija, mano kirpėja perėjo dirbti į andre salona.... Kiek ten kainuoja tiesiog apsikirpti?

aš kirpausi tai 80 lt mokėjau.
Patarkit kas nors, niekaip neišsirenku. Buvau andre salone, bet ne pas Andrių, tai grifką nelygiai nukirpo ir šiaip, po savaitės jau nekaip atrodžiau... noriu rast stilistą, -ę, kad tikrai gerai suformuotų kirpimą. Pas Andrių negaliu sau leisti, bet su dažymu iki 200 lt sugebėčiau susimokėt. Būčiau labai dėkinga už patarimus, nes eksperimentuot jau ir baisoka smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 02 04, 13:40)
Man Marius patiko pirmą kartą. Kirpimas buvo tobulas apie 5 mėnesius.
Po to... g.gif
Antrą kartą nuėjau, paprašiau trumpiau. Tai paliko per ilgus, po mėnesio atrodžiau jau baisiai. Na neapsikentusi nuėjau, tada vėl gerai apkirpo. Vėl keliems mėnesiams thumbup.gif
O po to... Nu supratot  lotuliukas.gif  Vėl po mėnesio kaip ragana.
Žodžiu, suprantu, kad nuo nuotaikos ir jam priklauso, bet aš kol kas tikrai neišgaliu mokėti tokią sumą už kirpimą, kuris pameta formą jau į mėnesio galą verysad.gif

Dabar jau apaugau ir nežinau ką daryt... verysad.gif
Kur rast tokią/-į kirpėją, kad kiekvieną kartą kirptų taip, kaip tau gerai ir kaip paprašai tongue.gif

Tai gal cia tokia taktika, viena karta blogai, kita karta gerai, kad dazniau lankytusi klientai, bet negaletu apkaltinti nekokybisku darbu, nes juk kas antra karta gerai buna biggrin.gif
Atsakyti
Merginos patarkit pas ka eiti kai nori pokyciu, bet nezinai kas prie veido tinka?
Mano plaukai pusti, nepaklusnus -yra darbo su jais... Mirtinas noras uzejo pasikeist biggrin.gif ale nezinau kaip. Norisi kad kirpeja parinktu tinkama sukuose, ir neperdaug ekstravagantiska (darbas neleidzia per daug ispudingai atrodyti) smile.gif brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrelija @ 2011 02 05, 17:54)
Merginos patarkit pas ka eiti kai nori pokyciu, bet nezinai kas prie veido tinka?
Mano plaukai pusti, nepaklusnus -yra darbo su jais... Mirtinas noras uzejo pasikeist biggrin.gif ale nezinau kaip. Norisi kad kirpeja parinktu tinkama sukuose, ir neperdaug ekstravagantiska (darbas neleidzia per daug ispudingai atrodyti) smile.gif  brunette.gif

Pas ka eiti kai norsi permainu : andre, juozuka, Ina ar ka kita??? bigsmile.gif nail.gif sunglasses2.gif flirt.gif
Atsakyti
mergaites LABAI prasau patarimo !!!!!!labai noriu garbanotu plauku mano ilgi iki liemens plaukai pakarpyti gal zinot kas gerai ir nelabai brangiai sudetu chemini kaune
Atsakyti
QUOTE(Audrelija @ 2011 02 05, 16:54)
Mano plaukai pusti, nepaklusnus -yra darbo su jais...

Pas mane irgi nepaklusnūs. Visą gyvenimą nešiojau pusilgius iškarpytus.
Bet jie žiauriai ploni, garbanojasi ir elektrinasi doh.gif
Tai ilgai brandinau ir nusprendžiau kad man tiks ala bobas. Kaip pas Audrey Tautou.
user posted image

Buvau tikrai patenkinta rezultatu. Galima putom paglamžyt ir leki į pievas į laukus lotuliukas.gif Kirpo Lena iš Molo Toveros. Tik dabar ji leliuką augina.
Aš nešiausi nuotrauką. Ji patvirtino, kad man tiks ir padarė lotuliukas.gif

Yra toks psl. www.hji.co.uk
Ten daug idėjų galima prisižiūrėt thumbup.gif
Atsakyti
Pupos uogos,

reikalinga kirpėja, -as vestuvinei šukuosenai.
Planuoju pas Eglę iš Plaukų Galerijos, bet gal turite kokių kitų šukuosenmeistrių? 4u.gif
Atsakyti