Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Anaksunamun @ 2010 11 23, 11:57)
Mergaites, gal kuri lankotes PC Molas "Tovera", ten lyg du berniukai dirba, idomu kokie atsiliepimai  g.gif  4u.gif

Andrius ir Marius smile.gif Aš lankausi pas Andrių, bet kiekvieną kartą šalia dirba ir Marius smile.gif Man ten patinka, aplinka, bendravimas (nors yra ten viena kirpėja, apie 40 metų doh.gif ) Andrius dirba šiaip neblogai, nors garantuot už kiekvienos plaukus tikrai negalėčiau smile.gif Bet užtat galvos masažas nerealus! (kai plauna galvą) smile.gif

QUOTE(Merlin @ 2010 11 24, 16:57)
Aš lankausi pas Andrių. Kainos tikrai didelės(mano kišenei). Norėjau surasti gerą kirpėją, bet pigesnį, tai nuėjau i Toverą Mole pas Marių, likau nepatenkinta. Žodžiu vėl grįžau pas Andrių, bet kai paskutinį kartą registravausi, tai iškart administratorė perspėjo - pabrango kirpimas, dabar 195 lt... doh.gif Turbūt todėl, kad pirmą vietą pasauliniame konkurse Londone užemė... Užsirašiau kirpimui dažymui, bet po poros dienų nusprendžiau tik kirptis, suradau kur pigiau nudažys. Gal kuri rekomenduosite kokį pigesnį, bet gerą kirpėją? Ką girdėjote apie kirpyklą Jos kaprizai, apie ten dirbančius meistrus? 4u.gif

sumaišėt, gal Marius, nes jis dažniausiai visur dalyvauja smile.gif

QUOTE(S@lsa @ 2010 11 25, 19:42)
Oj tik ne Tovera, esu ten buvusi karta pas Mariu berods, tai turejau tokias ryskai nudazytas lygiai 3 plonas sruogas, uz spalvos nuemima sumokejau 120lt. Dar tada turejau grifka, pas mane plaukai siaip tiesus, bet plaukai priekyje krisdavo nepaklusniai, tai jis man  istiesino ir tada nukirpo ta grifka, nu aciu, kiek as su ja vargau paskui. Tie kirpejai kazkokie arogantiski, jauciasi baisia aukstuomene ten  lotuliukas.gif  Ir salonas nesamoningoj vietoj, praeidami prekybcentriu zmones viska mato, nu nesamone.

Toveroj lankausi jau gal 3 metai, bet nieko panašaus pasakyt negalėčiau. viskas ten gerai, jokios arogancijos nei karto nemačiau smile.gif dėl dažymo, tai nemanau, kad pats Marius sugalvojo kaip jus dažyt .. tarėtės , kalbėjot ..
Atsakyti
QUOTE(giedrute_82 @ 2011 01 19, 00:56)

Toveroj lankausi jau gal 3 metai, bet nieko panašaus pasakyt negalėčiau. viskas ten gerai, jokios arogancijos nei karto nemačiau  smile.gif  dėl dažymo, tai nemanau, kad pats Marius sugalvojo kaip jus dažyt .. tarėtės , kalbėjot ..

Pritariu. Man Marius labai patiko. Ir bendravimas ir kirpimas ir spalvos. Nors leidau daryti ką jis nori, eksperimentuoti. Buvau tikrai nustebinta. Daugiau neinu, nes neišgaliu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(giedrute_82 @ 2011 01 18, 23:56)
Andrius ir Marius smile.gif Aš lankausi pas Andrių, bet kiekvieną kartą šalia dirba ir Marius  smile.gif Man ten patinka, aplinka, bendravimas (nors yra ten viena kirpėja, apie 40 metų doh.gif ) Andrius dirba šiaip neblogai, nors garantuot už kiekvienos plaukus tikrai negalėčiau smile.gif Bet užtat galvos masažas nerealus! (kai plauna galvą) smile.gif
sumaišėt, gal Marius, nes jis dažniausiai visur dalyvauja smile.gif

Nea, tikrai Andrius ziurekit cia

Atsakyti
QUOTE(giedrute_82 @ 2011 01 19, 00:56)
Andrius ir Marius smile.gif Aš lankausi pas Andrių, bet kiekvieną kartą šalia dirba ir Marius  smile.gif Man ten patinka, aplinka, bendravimas (nors yra ten viena kirpėja, apie 40 metų doh.gif ) Andrius dirba šiaip neblogai, nors garantuot už kiekvienos plaukus tikrai negalėčiau smile.gif Bet užtat galvos masažas nerealus! (kai plauna galvą) smile.gif

Va ka Andrius moka, tai moka ( buvom bendradarbiai n metu atgal) wub.gif Nors daziausi ir kirpausi pas jy tik karta, jo pacioje karjeros pradzioje, tai nebuvau suzaveta man parinkta plauku spalva, bet masazas viska atpirko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlin @ 2011 01 19, 12:01)

toks vaizdas, kad ne paie tą patį žmogų eina kalba g.gif
įdėjot nuorodą:
"Nuotraukos, kurias įkėlė Andre Team grožio centras - Pergalingas Alternative Hair Show"
Andrius, apie kurį eina kalba, dirba Toveroj, o ne šitam grožio centre.

QUOTE(Egliukasz @ 2011 01 19, 16:05)
Va ka Andrius moka, tai moka ( buvom bendradarbiai n metu atgal) wub.gif Nors daziausi ir kirpausi pas jy tik karta, jo pacioje karjeros pradzioje, tai nebuvau suzaveta man parinkta plauku spalva, bet masazas viska atpirko lotuliukas.gif

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Merlin @ 2011 01 19, 12:01)

jau įsitikinau, peržiūrėjus visas foto, kad kalbam apie skirtingus žmones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 26 sausio 2011 - 23:20
tai visko buna smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali duoti Inos iš baidis nr?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SokoladineKava @ 2011 01 11, 17:43)
Sveikutės, gal žinote, kaip su plaukučių dažymu Sigitos salone Sukilėlių pr. Domintų ne kainytės, nes čia jau kažkuri rašė, bet atsiliepimai - ar gražiai parenka spalvas, ar saugo plaukus, ar nenusiplauna pernelyg greitai? Ačiū!

aš visada lieku patenkinta smile.gif
Atsakyti
apie mariu is toveros,ka galetumet pakomentuoti,noreciau pas ji,bet abejoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 29 sausio 2011 - 21:08
QUOTE(JDA @ 2011 01 12, 22:54)
Labas vakaras, norejau pasiklausti kas tvarkėsi plaukučius "Andrea" grožio salone pas Andrių ar likote patenkintos rezultatu ačiū 4u.gif

As pas Andriu kerpuosi jau 10m. ir tikrai nenoriu keisti i nieka kita 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri žinot, ir galit patarti, gerą kirpėją ž.šančiuose? Būčiau dėkinga.
Atsakyti
Sveikos,merginos priminkit man varda ir tiksliau vieta kirpyklos,kur visos cia gire ankstesniuose temose,apie kirpeja,kuri gerai kerpa ir nebrangiai ima,tik minusas kad pas ja ilgai prabuni nes su keliom dirba is kart,cia kazkur savanoriuose ji dirba,uzmirsau kur,noriu pabandyt apsikirpt pas ja.
Atsakyti