Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai vaizdeliai :)

Sveikos, o as turiu klausimuka, kaip Jus tuos apelsinus ar mandarinus taip graziai sudziovinat? man vis nesiseka, gal dregmes namie yra, kad vis pradeda pelyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Leja* @ 2009 11 29, 19:34)
Sveikos, o as turiu klausimuka, kaip Jus tuos apelsinus ar mandarinus taip graziai sudziovinat? man vis nesiseka, gal dregmes namie yra, kad vis pradeda pelyti  g.gif

Aš tai ant mažos liepsneles džiovinau orkaiteje ,bet reikia labai priziuret smile.gif ir atidarius orkaite dziovinti . rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2009 11 29, 19:39)
Aš tai ant mažos liepsneles džiovinau orkaiteje ,bet reikia labai priziuret smile.gif ir atidarius orkaite dziovinti . rolleyes.gif

Dekui 4u.gif , reikes pabandyti orkaitej, gal pavyks, nes labai jau man grazu tie vaisiai dziovinti ivairioms dekoracijoms.
Atsakyti
Čia mūsų pernykštis advento vainikas, bet ir šiemt tuo pačiu pasipuošėm, tik žvakės kitų spalvų biggrin.gif
user posted image

pagrindui šaką pirkau thomas philips tokia ala girlianda ilga, čia ji susukta 3 aukštais biggrin.gif apie 9lt. o klijavom jau ką turėjom ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Leja* @ 2009 11 29, 22:41)
Dekui  4u.gif , reikes pabandyti orkaitej, gal pavyks, nes labai jau man grazu tie vaisiai dziovinti ivairioms dekoracijoms.

aš irgi orkaitėj dariau, puikiai gavos mirksiukas.gif sipnai kažkiek laiko padžiovinau supjaustytus, o po to palikau džiūti tame ora per naktį, kas jautės nepilnai tvarkoj tai ant radiatoriaus dėjau 4u.gif
labai man gražiai laimas gavos smile.gif
Atsakyti
Manasis [tik nuotrauka nekokia] smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ziuriu nauja vainiku tema atsirado rolleyes.gif As praeitais metai dariau, tai dedu nuoroda, rytoj zadu taip pat panasu daryti 4u.gif
Mano vainikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Leja* @ 2009 11 29, 23:41)
Dekui  4u.gif , reikes pabandyti orkaitej, gal pavyks, nes labai jau man grazu tie vaisiai dziovinti ivairioms dekoracijoms.

Vaisius, kiek girdejau, labai gerai dziovinti druskoje.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2009 11 30, 18:05)
Vaisius, kiek girdejau, labai gerai dziovinti druskoje..  ax.gif

bigsmile.gif
nagi nagi... papasakokite placiau, kas cia per budas? g.gif
Atsakyti
Siemet ir as nusprendziau nusipinti vainika, ir stai mano pirmasis
user posted image

O cia antrasis - teveliams, jau tobulesnis, tvirtas, greiciau nupintas 000059.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(rrutele @ 2009 11 28, 21:59)

Laaabai grazus vainikas 4u.gif
Atsakyti
Jau keli metai purskiu kankorezius ar dar ka (tuo paciu ir vainikams vaisius) tuo maximose pirktu tipo "auksiniu" purskalu... blink.gif bet man niekad neisigauna toks aukso blizgutis, kokio visad noriu , gaunas toks tamsus.... (net nemoku pasakyt). Gal kas zino, koki reikia nusipirkt, kad tikrai spindetu bigsmile.gif
Atsakyti
kaubojey, dziaugiuosi, ad patinka 4u.gif

O as graikinius riesutus nupursciau auksiniu purskalu, kuri Thomas Phillips pirkau. Man blizka ir graziai atrodo... ir mokejau nedaug apie 6-7lt jei gerai pamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2009 12 01, 01:42)
kaubojey, dziaugiuosi, ad patinka  4u.gif

O as graikinius riesutus nupursciau auksiniu purskalu, kuri Thomas Phillips pirkau. Man blizka ir graziai atrodo... ir mokejau nedaug apie 6-7lt jei gerai pamenu smile.gif

Labai grazus jusu vainikas ir kiek matau - gaunas tikro aukso spalva?
Na gausiu ir as ten ieskot.... (o ten vienas ar daugiau rusiu, kad vel nenusipirkciau tokio pacio biggrin.gif )
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maam: 01 gruodžio 2009 - 09:43