Sveikos, o as turiu klausimuka, kaip Jus tuos apelsinus ar mandarinus taip graziai sudziovinat? man vis nesiseka, gal dregmes namie yra, kad vis pradeda pelyti
QUOTE(*Leja* @ 2009 11 29, 19:34)
Sveikos, o as turiu klausimuka, kaip Jus tuos apelsinus ar mandarinus taip graziai sudziovinat? man vis nesiseka, gal dregmes namie yra, kad vis pradeda pelyti
Aš tai ant mažos liepsneles džiovinau orkaiteje ,bet reikia labai priziuret ir atidarius orkaite dziovinti .
QUOTE(^nataly^ @ 2009 11 29, 19:39)
Aš tai ant mažos liepsneles džiovinau orkaiteje ,bet reikia labai priziuret ir atidarius orkaite dziovinti .
Dekui , reikes pabandyti orkaitej, gal pavyks, nes labai jau man grazu tie vaisiai dziovinti ivairioms dekoracijoms.
Čia mūsų pernykštis advento vainikas, bet ir šiemt tuo pačiu pasipuošėm, tik žvakės kitų spalvų
pagrindui šaką pirkau thomas philips tokia ala girlianda ilga, čia ji susukta 3 aukštais apie 9lt. o klijavom jau ką turėjom
Papildyta:
aš irgi orkaitėj dariau, puikiai gavos sipnai kažkiek laiko padžiovinau supjaustytus, o po to palikau džiūti tame ora per naktį, kas jautės nepilnai tvarkoj tai ant radiatoriaus dėjau
labai man gražiai laimas gavos
pagrindui šaką pirkau thomas philips tokia ala girlianda ilga, čia ji susukta 3 aukštais apie 9lt. o klijavom jau ką turėjom
Papildyta:
QUOTE(*Leja* @ 2009 11 29, 22:41)
Dekui , reikes pabandyti orkaitej, gal pavyks, nes labai jau man grazu tie vaisiai dziovinti ivairioms dekoracijoms.
aš irgi orkaitėj dariau, puikiai gavos sipnai kažkiek laiko padžiovinau supjaustytus, o po to palikau džiūti tame ora per naktį, kas jautės nepilnai tvarkoj tai ant radiatoriaus dėjau
labai man gražiai laimas gavos
Manasis [tik nuotrauka nekokia]
QUOTE(*Leja* @ 2009 11 29, 23:41)
Vaisius, kiek girdejau, labai gerai dziovinti druskoje..
QUOTE(Donatuke @ 2009 11 30, 18:05)
Vaisius, kiek girdejau, labai gerai dziovinti druskoje..
nagi nagi... papasakokite placiau, kas cia per budas?
Jau keli metai purskiu kankorezius ar dar ka (tuo paciu ir vainikams vaisius) tuo maximose pirktu tipo "auksiniu" purskalu... bet man niekad neisigauna toks aukso blizgutis, kokio visad noriu , gaunas toks tamsus.... (net nemoku pasakyt). Gal kas zino, koki reikia nusipirkt, kad tikrai spindetu
kaubojey, dziaugiuosi, ad patinka
O as graikinius riesutus nupursciau auksiniu purskalu, kuri Thomas Phillips pirkau. Man blizka ir graziai atrodo... ir mokejau nedaug apie 6-7lt jei gerai pamenu
O as graikinius riesutus nupursciau auksiniu purskalu, kuri Thomas Phillips pirkau. Man blizka ir graziai atrodo... ir mokejau nedaug apie 6-7lt jei gerai pamenu
QUOTE(rrutele @ 2009 12 01, 01:42)
kaubojey, dziaugiuosi, ad patinka
Labai grazus jusu vainikas ir kiek matau - gaunas tikro aukso spalva?
Na gausiu ir as ten ieskot.... (o ten vienas ar daugiau rusiu, kad vel nenusipirkciau tokio pacio )
Aciu