Advento vainiką darau taip - iš storos vielos sulenkiu ratą, jį užtvrtinu, iškart ir kabliuką padarau, tada smulkias eglės šakutes kloju ir aprišinėju žaliu siūlu, taip storai storai, siūlo nesimato ir man patinka, kad šakelės neišsiplaiksčiusios atrodo, vainikas gatavas, o jau jį papuošti jūsų fantazijos reikalas
QUOTE(Linusikas @ 2008 11 16, 14:54)
Advento vainiką darau taip - iš storos vielos sulenkiu ratą, jį užtvrtinu, iškart ir kabliuką padarau, tada smulkias eglės šakutes kloju ir aprišinėju žaliu siūlu, taip storai storai, siūlo nesimato ir man patinka, kad šakelės neišsiplaiksčiusios atrodo, vainikas gatavas, o jau jį papuošti jūsų fantazijos reikalas
O spygliai ant šakučių ilgai laikosi? nes aš kai dariau, tai per Kalėdas dar buvo gražu bet iki naujų metų liko tik spyglių krūva
Gal kas pasidalins patirtimi, kaip žvakes prie advento vainiko pritvirtint?
Dariau pati vainika, gal kam pravers..
Visu pirma nusipirkau pagrinda. gal galima butu ir patiems is ko nors pasigaminti
Ant pagrindo dejau is pradziu kadagio sakeles, o ant virsaus egles sakeles. Jas risau su vielute aplink pagrinda
Visas sakeles tvirtai aprisau su kaspinu (truputi nuotrauka kreiva
Tada prasidejo puosimas. Visas detales pirkau, bet tikrai galima susidziovinti vaisiu, ar dar ko nors grazaus sumastyti
Ir viskas! Rezultatas
Uztrukau gal pora val. Kabinsiu lauke ant pagrindiniu duru
Visu pirma nusipirkau pagrinda. gal galima butu ir patiems is ko nors pasigaminti
Ant pagrindo dejau is pradziu kadagio sakeles, o ant virsaus egles sakeles. Jas risau su vielute aplink pagrinda
Visas sakeles tvirtai aprisau su kaspinu (truputi nuotrauka kreiva
Tada prasidejo puosimas. Visas detales pirkau, bet tikrai galima susidziovinti vaisiu, ar dar ko nors grazaus sumastyti
Ir viskas! Rezultatas
Uztrukau gal pora val. Kabinsiu lauke ant pagrindiniu duru
ich, Labai grazus vainikas, aciu uz pamokele
sveikos , mamytes. siemet kambariui puosti vainika padariau is dirbtinos kaledines zvaigzdes (rodos taip vadinasi), tokiu ilgu kotu, sulenkiau ratu. tvirtinau plona vielute ir dar klijais karstais .vis del to pagrindas..... po to apsukau girlianda tamsiai zalia su baltais galiukais (kaip apserksnijus) ir ant to viso savarzelem pakabinau keleta zaisliuku
kazkur skaiciau, kad vainikas turi buti pinamas ir puosiamas pagal laikrodzio rodykle, kad nesutrukdyti gyvenimo tekmes..........
kazkur skaiciau, kad vainikas turi buti pinamas ir puosiamas pagal laikrodzio rodykle, kad nesutrukdyti gyvenimo tekmes..........
patvarkiau
QUOTE(pienės_pūkelis @ 2008 12 06, 11:41)
patvarkiau
koks gražus
aš irgi jau pasidariau vainiką, tik neturiu fotoaparato. bet mano visai paprastas iš pušies šakų, kankorėžių ir šermukšniu
QUOTE(pienės_pūkelis @ 2008 12 06, 12:41)
patvarkiau
Koks mielas Toks paprastutis, bet labai grazus
QUOTE(pienės_pūkelis @ 2008 12 06, 11:41)
Koooks simpatiškas Tos žvaigždutės medžiaginės tokio žavesio suteikia
Man labai patiko šis paprastas vainikas