Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai vaizdeliai :)

Advento vainiką darau taip - iš storos vielos sulenkiu ratą, jį užtvrtinu, iškart ir kabliuką padarau, tada smulkias eglės šakutes kloju ir aprišinėju žaliu siūlu, taip storai storai, siūlo nesimato ir man patinka, kad šakelės neišsiplaiksčiusios atrodo, vainikas gatavas, o jau jį papuošti jūsų fantazijos reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linusikas @ 2008 11 16, 14:54)
Advento vainiką darau taip - iš storos vielos sulenkiu ratą, jį užtvrtinu, iškart ir kabliuką padarau, tada smulkias eglės šakutes kloju ir aprišinėju žaliu siūlu, taip storai storai, siūlo nesimato ir man patinka, kad šakelės neišsiplaiksčiusios atrodo, vainikas gatavas, o jau jį papuošti jūsų fantazijos reikalas 4u.gif

O spygliai ant šakučių ilgai laikosi? nes aš kai dariau, tai per Kalėdas dar buvo gražu bet iki naujų metų liko tik spyglių krūva doh.gif
Atsakyti
Gal kas pasidalins patirtimi, kaip žvakes prie advento vainiko pritvirtint? g.gif
Atsakyti
Dariau pati vainika, gal kam pravers.. smile.gif

Visu pirma nusipirkau pagrinda. gal galima butu ir patiems is ko nors pasigaminti
user posted image

Ant pagrindo dejau is pradziu kadagio sakeles, o ant virsaus egles sakeles. Jas risau su vielute aplink pagrinda smile.gif
user posted image

Visas sakeles tvirtai aprisau su kaspinu (truputi nuotrauka kreiva smile.gif
user posted image

Tada prasidejo puosimas. Visas detales pirkau, bet tikrai galima susidziovinti vaisiu, ar dar ko nors grazaus sumastyti smile.gif
Ir viskas! Rezultatas
user posted image

Uztrukau gal pora val. Kabinsiu lauke ant pagrindiniu duru smile.gif
Atsakyti
ich, Labai grazus vainikas, aciu uz pamokele smile.gif
Atsakyti
sveikos , mamytes. siemet kambariui puosti vainika padariau is dirbtinos kaledines zvaigzdes (rodos taip vadinasi), tokiu ilgu kotu, sulenkiau ratu. tvirtinau plona vielute ir dar klijais karstais blush2.gif .vis del to pagrindas..... po to apsukau girlianda tamsiai zalia su baltais galiukais (kaip apserksnijus) ir ant to viso savarzelem pakabinau keleta zaisliuku smile.gif
kazkur skaiciau, kad vainikas turi buti pinamas ir puosiamas pagal laikrodzio rodykle, kad nesutrukdyti gyvenimo tekmes..........
Atsakyti
patvarkiau

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienės_pūkelis: 06 gruodžio 2008 - 11:43
QUOTE(pienės_pūkelis @ 2008 12 06, 11:41)
patvarkiau

koks gražus wub.gif
aš irgi jau pasidariau vainiką, tik neturiu fotoaparato. bet mano visai paprastas iš pušies šakų, kankorėžių ir šermukšniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkelis @ 2008 12 06, 12:41)
patvarkiau

Koks mielas bigsmile.gif Toks paprastutis, bet labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkelis @ 2008 12 06, 11:41)

Koooks simpatiškas bigsmile.gif Tos žvaigždutės medžiaginės tokio žavesio suteikia wub.gif
Atsakyti
Man labai patiko šis paprastas vainikas ax.gif
Atsakyti
http://www.lgeles.lt...es_kompozicijos
Atsakyti