Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai vaizdeliai :)

QUOTE(rrr? @ 2010 12 12, 12:28)
g.gif
As ir karts nuo karto pasidarau toki Kaledini papuosima virtuveje. Nu, sakykit ka norit, bet man kvepia. Net per dauk  biggrin.gif Kai as nelabai megstu gvazdikeliu kvapo, tai ji jauciu labiausiai, todel nepersistengiu ju prikaisiot.  wub.gif

hmm tai gal dar priklauso nuo kokių apelsinų ar ko, nes aš pernai ir buvau pasidarius, pirmas tris dienas dar jautės kvapas, o daugiau tai tik prisidėjus arti prie nosies ir pauostyt, tada jautės gvazdikėlių normalus kvapas, nes kitaip tai kad kvepėtų visam kambaryje tai tikrai ne, tai nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 12 13, 18:19)
hmm tai gal dar priklauso nuo kokių apelsinų ar ko, nes aš pernai ir buvau pasidarius, pirmas tris dienas dar jautės kvapas, o daugiau tai tik prisidėjus arti prie nosies ir pauostyt, tada jautės gvazdikėlių normalus kvapas, nes kitaip tai kad kvepėtų visam kambaryje tai tikrai ne, tai nesuprantu  g.gif

Na ir man nėra jau taip, kad visas kambarys kvepėtų ilgą laiką, iš pradžių kvepėjo, bet dabat užuodi tik kai netoliese sukinėjiesi, kur jis padėtas. Manau, kvapas priklauso tik nuo to, kiek prikaišiosi gvazdikėlių. Aš esu visiškai visą prikaišiojus, tai toks kaip ežiukas. smile.gif
Atsakyti
Gal turite idėjų kaip daugiabučio laiptinę papuošti, greitai, pigiai ir gražiai, nieko vertingesnio negalima dėti, nes bus sugadinta verysad.gif
Atsakyti
Štai keletas Kalėdinių vaizdelių wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
cia maniskis
user posted image

Atsakyti
[quote=vilmuze1,2010 12 21, 17:37]
cia maniskis
Gražiai suderintos spalvytės, meniškas, bet kartu labai mielas man vainikėlis. thumbup.gif
Atsakyti
O kiek "laiko" natūralios eglės vainikas? Ar greitai spygliukai nubyra? Mūsų eglė jau po poros dienų šiltam kambary pardėjo spyglius mesti. Norėčiau vainiką sukurpt, bet jei taip greitai byrės... g.gif
Atsakyti
Paveikslėliai su muzikiniu fonu smile.gif

CELINE DION - SO THIS IS CHRISTMAS
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image