Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai vaizdeliai :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Paskutiniai blush2.gif
user posted image user posted image

Mano mylimiausi wub.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image

Cia is nuosavu nuotrauku
user posted image

Paspaude ant paveikslelio 1 karta pamatysite didesni, paspaude dar karta (2kartus) pamatysite originalaus dydzio (dar didesni) 4u.gif Pasipuoskite savo kompiuteriu darbastalius ir gero Jums svenciu laukimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2010 11 09, 13:11)
DESIRE nuostabi tema  wub.gif
Šilto Kalėdų laukimo

Ikeliu nuoroda kas man sukelia šilta ir jaukų kalėdų jaukumą. ( žinau kad yra atsira tema tam. Bet .... čia irgi prie laukimo

Man ir ta daina kelia priminimus is jaunystes.
Atsakyti
Niekas daugiau neturi graziu vaizdeliu g.gif as cia viena tokia Kaledu "maniake" esu? blink.gif
Atsakyti
O gal kas mokat toki grozi daryt? Ir gal galetumet pasidalint pamokelem ar kur nors internete gal matete vaizdines medziagos?
Man taaaip grazu, o net neisivaizduoju, kaip tai darosi. wub.gif
(Atsiprasau, uz skolinta nuotrauka)
user posted image
Atsakyti
Labai patiko pasidaryti šį kvepiantį suvenyrą. Įkeliu nuorodą
http://www.auksarank...iancios-kaledos

Kalėdos išties kvepės, o ir namus puošia tokia dekoracija. Man tai puiki idėja. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsniukele @ 2010 12 11, 21:42)
Labai patiko pasidaryti šį kvepiantį suvenyrą. Įkeliu nuorodą
http://www.auksarank...iancios-kaledos

Kalėdos išties kvepės, o ir namus puošia tokia dekoracija. Man tai puiki idėja.  mirksiukas.gif

Atrodo tikrai gražiai, bet kvapo nulis, nebent visai šalia nosį prikiši. Prieš porą savaičių išbandžiau šitą reikalą ir nusivyliau sad.gif (kalbu apie pirmąjį variantą, o ne antrąjį su voliojimu prieskoniuose).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 12 gruodžio 2010 - 01:13
QUOTE(Sorceress @ 2010 12 12, 03:11)
Atrodo tikrai gražiai, bet kvapo nulis, nebent visai šalia nosį prikiši. Prieš porą savaičių išbandžiau šitą reikalą ir nusivyliau sad.gif (kalbu apie pirmąjį variantą, o ne antrąjį su voliojimu prieskoniuose).

g.gif
As ir karts nuo karto pasidarau toki Kaledini papuosima virtuveje. Nu, sakykit ka norit, bet man kvepia. Net per dauk biggrin.gif Kai as nelabai megstu gvazdikeliu kvapo, tai ji jauciu labiausiai, todel nepersistengiu ju prikaisiot. wub.gif
Atsakyti
labutis visoms, turiu visokiu puokščiu pridarius, nemoku cia jums ikelti, gal kas galit padet?
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2010 12 12, 14:28)
g.gif
As ir karts nuo karto pasidarau toki Kaledini papuosima virtuveje. Nu, sakykit ka norit, bet man kvepia. Net per dauk  biggrin.gif Kai as nelabai megstu gvazdikeliu kvapo, tai ji jauciu labiausiai, todel nepersistengiu ju prikaisiot.  wub.gif

Pritariu, man irgi kvepia, ir nosies tikrai nereikia arti kaisiot. smile.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad kartojuos.
Niekas nemokat ar kokios idejos neturit, kaip darosi ta siaudine eglute? rolleyes.gif
Msn ji tokia grazi... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2010 12 13, 10:37)
Atsiprasau, kad kartojuos.
Niekas nemokat ar kokios idejos neturit, kaip darosi ta siaudine eglute?  rolleyes.gif
Msn ji tokia grazi...  wub.gif

Manau paprasciausiai reikia vynioti ant pagrindo (pvz kartono) siena/siaudus, gal kiek paklijuoti prie pagrindo, o kad laikytusi ir igautu forma, ant virsaus apsukti siulu, valu, galima net vielute 4u.gif
Atsakyti