Na mamytes ar turite fantazijos?man kazko visai galvele nedirba noriu grazios puokstes, tik kaip ja pasidaryti?
siulyti galyte visokias ir su kankoreziais ir su zvakemis
Busiu dekinga
Jo, ko tai puoksciu dar neikas nedaro . Man su fantazija irgi ne kazkas, vis ilendu i sita tema paziureti, gal kas ka pasiule...
As tai pernai paemiau didele vaisine lekste, galima ir pinta koki daikta, ir pridejau raudonu eglutes burbulu, sniegeliu nupukstu konkoreziu, sidabriniu smulkiu blizguciu ir mandarinu. Nusiziurejau is kazkokio zurnalo, visai graziai atrodo ir labai paprasta.
As tai pernai paemiau didele vaisine lekste, galima ir pinta koki daikta, ir pridejau raudonu eglutes burbulu, sniegeliu nupukstu konkoreziu, sidabriniu smulkiu blizguciu ir mandarinu. Nusiziurejau is kazkokio zurnalo, visai graziai atrodo ir labai paprasta.
QUOTE (nirmeda @ 2004 11 16, 13:12) |
tos "puokstes" is 5 puslapio tikriausiai tavo vyrui labiausiai patiko |
Va čia mano pražiūrėta, net nepagalvojau pasiūlyti ir jam "jas" pažiūrėti.
Kad nenukrypti nuo pagrindinės temos, gal turit pasiūlymų, kur geriau būtų tas nuotraukas patalpinti. Aš pabandžiau su svetaine www.foto.lt, apie kurią taip pat šiame forume skaičiau, bet kaip matot su ja tikras kuriozas gavosi.
Prieš darant ką nors Kalėdom, dabar pats tinkamiausias laikas lėkt į mišką puokštėm, dekoracijom "medžiagos", kol dar neprisnigo. Pvz. kalėd. vainikų pynimui, galim prisirinkti samanų (tai vainiko pagrindas, jei nėra galimybės gauti šiaudų). Toliau gal ir neužsivesiu, jei kam įdomu parašykite, galėsiu pasidalinti savo žiniom, nes iš "vaizdinės priemonės" išėjo visas anekdotas.
QUOTE (melagele @ 2004 11 17, 02:16) |
Bella per daug neimk i sirdi!Viskas gerai Aisku pasidalink savo idejom butu labai idomu suzinoti, dabar del nuotrauku, parasyk kad Lengvute patalpintu ji labai isties sauni moteris!Tikrai pades na o kur pasitalpinti tai zinau tikrai gali patalpinti Webshots, ten gali visokiu nuotrauku albumu prisdaryti, nemokamai manau net 5!Sekmes ir laukiame tavo grozybiu |
o adresa ir pamirsau parasyti tai galva
www.webshots.com
atrodo toks
pvz. http://www.puokstes....mpozicijos.html
Savo kompozicijų nenufotkinsiu, neturiu skaitmeninio , aš medžiagos ieškau rusiškuose žurnaluose, nemažai idėjų turėtų būt jau turbūt išėjusiame Rankdarbių žurnalo numeryje
Dar paieškokit tuose užsienietiškuose psl.,,kur įrašiau į Geri interneto psl. apie dekorus , nelabai dabar turiu laiko ieškot
Jei ką rasiu, darašysiu
Savo kompozicijų nenufotkinsiu, neturiu skaitmeninio , aš medžiagos ieškau rusiškuose žurnaluose, nemažai idėjų turėtų būt jau turbūt išėjusiame Rankdarbių žurnalo numeryje
Dar paieškokit tuose užsienietiškuose psl.,,kur įrašiau į Geri interneto psl. apie dekorus , nelabai dabar turiu laiko ieškot
Jei ką rasiu, darašysiu
Lengvute, tai gal turi galimybę nuskanuoti savo nuotraukas su puokštėmis? Smagu būtų pamatyti
Melagėle, didelis tau AČIŪ už pagalbą. Tavo nuoroda tikrai pravertė, o be to ši svetainė ir taip verta susidomėjimo. Man ji be galo patiko. Taigi, jau šį kartą manau pasiseks teisingai nukreipti, tad jei kam įdomu - žvilgtelkite į Manoji kūryba . Šias puokštes labai paprasta padaryti. Taip pat drąsiai galite ir kritikuoti, nes gal kritikos dėka "kelsiu savo kvalifikaciją" .Puokščių darymas man tik hobby, kurį prisimenu artėjant Kalėdom.
Melagėle, didelis tau AČIŪ už pagalbą. Tavo nuoroda tikrai pravertė, o be to ši svetainė ir taip verta susidomėjimo. Man ji be galo patiko. Taigi, jau šį kartą manau pasiseks teisingai nukreipti, tad jei kam įdomu - žvilgtelkite į Manoji kūryba . Šias puokštes labai paprasta padaryti. Taip pat drąsiai galite ir kritikuoti, nes gal kritikos dėka "kelsiu savo kvalifikaciją" .Puokščių darymas man tik hobby, kurį prisimenu artėjant Kalėdom.
QUOTE (Bella @ 2004 11 18, 01:39) |
Melagėle, didelis tau AČIŪ už pagalbą. Tavo nuoroda tikrai pravertė, o be to ši svetainė ir taip verta susidomėjimo. Man ji be galo patiko. Taigi, jau šį kartą manau pasiseks teisingai nukreipti, tad jei kam įdomu - žvilgtelkite į Manoji kūryba . Šias puokštes labai paprasta padaryti. Taip pat drąsiai galite ir kritikuoti, nes gal kritikos dėka "kelsiu savo kvalifikaciją" .Puokščių darymas man tik hobby, kurį prisimenu artėjant Kalėdom. |
Tai kad ner uz ka .Na o as tas nuotraukeles ir maciau.Ir dar syki patvirtinsiu labai grazu .Man butu labai idomu kaip ta pirma padarei?gaunasi kaip eglute , labai be galo grazu
Bella, labai grazhios kompozicijos. ECh, uzhejo toks noras ruoshtis Kaledoms.... laukiam daugiau tavo ideju ir nors trumpuchiu paaishkinimu kaip ka reikia daryti.
psl. http://www.countrysi...=71&show=galery yra viena nuotrauka, kurioje kabo ant durų padarytas vainikas ir iš Senukų psl. daug ką panašaus galima pasidaryt http://www.senukai.l...p?dns=2&grp=604
QUOTE (toja @ 2004 11 19, 13:37) |
ta gele kur nurodei vadinasi puansetija yr adar kitas jos pavadinimas, bet as nepamenu. pernai buvau nusipirku iki ir balta ne tik raudona, bet... nesulauoke jos isu metu |
tai kiek as zinau, sitos geles ir tera specialiai kaledoms ir naujiems metams, po kokio menesio jos nuvysta ir numirsta. Ir sventes baigiasi
Tuomet belieka laukti kitu metu ir pirkti naujas. Sakiau, as ir siemet daug prisipirksiu