QUOTE(Selva @ 2010 11 09, 13:05)
Man irgi keista, kad akcentuojama kosmetine rando puse, kai tuo tarpu esme yra vidinis randas, o ne isorinis.
O argumentas, kad CP estetiskiau atrodo, nei naturalus gimdymas, tai man toks nerimtas, nu atsiprasau... Ar ten mus holivudo filmui filmuoja, kad neduok dieve atrodysiu isprakaitavusi, paraudusi, susiriebalabusiais plaukais, pakraujavusi .. Koks skirtumas, jei, kaip sakote- svarbu sveikas leliukas.
O argumentas, kad CP estetiskiau atrodo, nei naturalus gimdymas, tai man toks nerimtas, nu atsiprasau... Ar ten mus holivudo filmui filmuoja, kad neduok dieve atrodysiu isprakaitavusi, paraudusi, susiriebalabusiais plaukais, pakraujavusi .. Koks skirtumas, jei, kaip sakote- svarbu sveikas leliukas.
sveikos mergaitės, galiu pasidalinti patirtimi, pirmąjį (sūnų) gimdžiau natūraliai, apie nuskauminamus nebuvo net kalbos, nes tuo metu Lietuvai buvo sunkus metas,blokada. Sūnelis gimė nuo sunkaus gimdymo su priešgalviuku, bet palyginus sveikas. Suplyšau, vos nenumiriau, temperatūra laikėsi 3 dienas, bet gydytojams tai nelabai rūpėjo, kol atėjo budinti gydytoja ir užuodusi palatoje puvimo kvapą pakėlė ligoninės administraciją ant kojų. Buvo atrasti vaistai ir aciū dievui likau gyva. Ilgai bijojau pastoti. Antrą kartą gydytojų komisija neleido gimdyti pačiai, dėl randų po pirmo gimdymo. Prasidėję sąrėmiai galėjo suplėšyti gimdą. Darė CP. Gimdyme jau buvo galima dalyvauti vyrui. Mergytė gimė sveika, jau pirmą dieną pakėlė galvytę. Tad šiuo klausimu tarkiitės su gydytojais(keliais).Būtinai turėtų gimdyme dalyvauti artimas žmogus.