QUOTE(Kontaktas @ 2010 11 13, 00:59)
Labas mamytės...būsimos, ir esamos...Gal leisit trumpai pasisakyt netyčia čionai užklydusiam dukart tėveliui????
Dukart dalyvavau gimdyme...Nenualpau. nors jausmas švelniai sakant, keistokas...Vyksta kažkas ypatingai svarbaus, o pats esi kažkaip lyg ir nelabai reikalingas, pajniojies ten dirbantiems po kojomis ir tiek.
Bet ne tai svarbu.
Ko jūs bijot natūralaus gimdymo??? Gamta mus sukūrė tokius o ne kitokius tikriausiai ne be reikalo...CP aš gal kiek primityviai, bet suprantu taip, kad tai civilizacijos pagalba tais atvejais kai kitos išeities nėra....O samoningai leist save pjaustyt,su tikslu kad tik TEN kažkas kažkaip neišsitampytų - man rods labai ir net labai kvaila.
Lygiai taip pat kvaila - atsisakyt vaiko natūralaus maitinimo, kad tik krūtys neprarastų "prekinės išvaizdos"....
Atsakingai, kaip fizinis asmuo, patyręs DU savo žmonelės gimdymus,...PAREIŠKIU:
Po natūralaus gimdymo -NIEKAS nepablogėja....Į detales gal nesigilinkim...
Ką gamta sukūrė, to nesistenkime keisti.
-Tualetas lygus kankinimo kamerai. Negaliu net zvakutes isidet...be proto skauda.
bjaurybė hemorojus išvirto...Turėjau aštą džiaugsmą nuo pirmo gimdymo, bet dabar tai nepalyginami skausmai...
-Būdavo išvirsta, padarau voneles atpalaiduojančias ir tiesiog pirštu sukišdavau atgal...
-Na ir buvau as pas gine, bet dar negana to, kad yplesa turiu, bet dar ir kaklelio uzdegima pasigavusi esu, Kazkodel prie maksties nenori gyti siules vieta
-Praejus menesiui po gimdymo atsirado plystantis skausmas ir kraujas tustinantis, o apie apsilankyma tualete mano uzpakaliukas primindavo dar puse dienos
-Gimdymas buvos sunkus, nemazai kirpo, plyso. Akusere pati pabijojo siut, daktaras apie valanda tvarke. Normaliai atsisest galejau tik po menesio. JAu metai po visko, o randai liko nemazi. Skausmingi lytiniai santykiai
-lyt. gyvenimas neįmanomas, nes skauda...Nors jau pusę metų praėjo po mažylės atėjimo
-as turiu ta problema,sunui trys metukai,o randas vis skauda santykiaujant,o skauda del to kad per daug uzsiuvo
-jau trys mėn. po gimdymo praėjo, o aš dar TO nebandžiau - BIJAU be galo . Nu jeigu man apsiplaunant su intym. higien. muilu kartais tokie aštrūs skausmai ten užeina, kad atsiprašant net sisiot užsimanau, o sisiot negaliu, nes tuo metu skauda be proto. Tai kur ten dar mylėtis... Nežinau, ką reiks daryt .
-mano gimdymas buvo siaubingas,bet gydytoju deka neplysau pati, o prakirpo man ten.... bet tik viena beda kai siuvo mane jis prisiuvo nerva,iki siol negaliu bet kur sesti,nekalbu apie isizergima
-pagimdziau pries tris men plisau ir kirpo zodziu visa susiuta..lytiniu santykiu dar neturejom nes man skauda vis ten..nuejau pas ginekologe ir ji pasake kad gijimo metu kazkaip ne taip sugijo
-Gimdžiau su kirpimu daugiau nei prieš 11 metelių. iki šiol kartais jaučiu tempimą, net skausmą rando vietoje.
-praejus menesiui po gimdymo pastebejau, kad... nenulaikau slapimo visai nejuciom per diena keli lasiukai slapimo issiskiria.
-po gimdymo apie dvi savaites neislaikydavau nei slapimo nei ismatu...
-Su sia problema as pragyvenau septynis metus ir nieks nepasikeite ,tik isivariau baime net uzsideti sviesius rubus.Pries metus laiko dariausi operacija ir tikrai esu labai patenkinta
-Slapima man laiko, o vat kito galo nelabai... Negaliu raumenu itempti, nes gimdos kakleli ir tarpviete kai siuvo, matyt patempe gerokai. Gerai, kad dar namie sedziu, o jei taip mieste papultu, tai oi oi oi.
Cia specialiai nukopinau is skyrelio " po gimdymo" . Atsiprasau visu mamyciu, kuriu pasisakymus " pasiskolinau ", kad apsviesti uzklydusi dukart teveli
.
Tai sakote NIEKAS NEPABLOGEJA
?
Noriu atkreipti demesi, kad cia butent naturalaus gimdymo pasiekmes
( na dabar mane uzpuls naturalistai, ir prades aiskinti, kad gimdymas su kirpimais jau nenaturalus, bet...)
Dar nenukopinau apie tai, kaip TEN issitampo ( isivaizduojate, tikrai issitampo, aisku yra isimciu, bet...), ir gimdymo traumas .
Nezinau, kaip kam, o man LABAI baisu buvo gimdyti naturaliai.
Atsiprasau, kad taip daug
, bet cia mano argumentai uz CP
.