Sveikos,
Tiek prirasyta, norisi ir ta, ir ana pakomentuoti, bet net nebezinau, ar verta...
Pirmiausia, tai noriu priratrti Natukes gimdymo klasifikavimui i 3 dalis. As irgi esu uz ta tresiaji, naturaluji...
Ir noriu taipogi jai paantrinti, kad naudinga, reiksminga info pazkaip liko diskusijoje oponenciu neisiminta, praleista- netycia, ar secialiai- nes kartojasi vis tie patys klausimai ir komentarai...
Pavyzdziui,
Berods
braske83 pakomentavo, kad jai visos naturalistes atrodo priesintusi net ir CP su indikacijom.. keistas man tas komentaras, nes berods visos ir kiekviena akcentavome ir ne vienamesavo poste, kad jei reikia, tai reikia- niekur nedingsi ir piestu tikrai niekas nestos,.. Nzn, ar cia stereotipiskai taip susiklosto tokia nuomone, kad jei nori naturaliai- tai iki ekstremalumo, ar cia netycia neisiskaitoma i postus, ar specialiai nereaguojama
Na nesame mes ekstremales- esame paprasciausios moteriskes
Tokiau, berods,
pukaspienes vis paklausdavo- kuo gi tam vaikui geriau gimti naturaliai- irgi tas buvo rasyta... Tik arba nepastebeta, arba tie agumentai, kodel geriau, jai ir kitoms nebuvo tokie svarus, kad jos juos priimtu, kaip privalumus... O mums jie yra svarbus...
Ir dar vienas komentaras, besikartojantis- kad svarbiausia leliukas sveikas, na ir mama. Tai zinoma, kad tai svarbiausia! Nejaugi kazkas del to gincysis?.. taciau esme tame, kad sveikas gyvas gimes leliukas- tai planas minimum. O man asmeniskai norisi maximum.. Norisi tu "bonusu" kuriuos galima gauti- nemokamai, tiesiog siek tiek pasiruosus, pasistengus. Gauti 10 uz egzamina nusirasius ir gauti 10 jam pasiruosus- ismokus, ir igavus ziniu, kurios neuzsimirs- man ne vienas ir tas pats, nors rezultatas, rodos, tas pats... Tas pazymys uz ismokta kursa- yra vertingesnis, prasmingesnis, suteikiantis pasitikejimo, duodantis pagrinda po koju busimam darbe, duodantis zymiai daugiau, nei ta minimuma- skolos isvengima ir gera vidurki...
Ir as save myliu, ir man vyras svarbus, bet ne iki toki krastutinumu... Mes renkames tureti seima (ir jei Dievas duos- didele), puikiai suprasdami savo pasirinkimo pliusus ir minusus. Puikiai suprasdami, kad seksualumas visu pirme gimsta galvoje, o mylinti ir isradinga pora suras budu issaugoti intymaus gyvenimo kokybe.
Dar berods pukaspienes buvo uzsiminusi viename savo komentaru- kad visos ruosiasi gimdymui (kalba ejo apie plysimus, kirpimus, ir pan, kad tai dazniau nutinka, kai nescioji nesiruosia tam)- negaliu sutikti. Tikrai nedazna issamiai ruosiasi gimdymui- greiciau susizino kam ir kiek duoti, ka krauti i tase, kuria ims ligoninen... Ir dar apie epiduras bei super tarpvietes gelius pasiskaito...