QUOTE(dange @ 2010 11 13, 12:49)
Gal galėtumėt detalizuoti: apie kokias konkrečiai traumas eina kalba?
na aš dabar visų neišvardinsiu,nes tas buvo senokai ir tiksliai jau nepamenu,bet žinau,kad kreivakaklystė buvo
,dar kažkas
QUOTE(S.w.a.t @ 2010 11 15, 13:14)
pas mus toks keistas poziuris i gyvenima..tai, kas iprasta, Gamtos per milijonus metu isdirbta..ir veikia neklystamai..t.y..gimdymo procesas, zindymas..dabar staiga..dvidesimtame amziuje..jo vidury tapo..kazkas britkaus, nesveiko..
dzin..cia diskusija..mastyma pakeisti sunku..gaila, kad sunku suvokti...kad is tikro..jei leistum savo protui..kai kada nevadovauti..o pasikliautum tik instinktu..viskas eitusi kur kas papraschiau...
ne tik kad keistas,bet iškrypęs dabar žmonių ir mąstymas,ir supratimas,ir požiūris į daugelį dalykų,neišimtis gimdymas,žindymas...
QUOTE(Selva @ 2010 11 15, 14:35)
Taip, naturalus gimdymas gali sustiprinti.
Kai suvoki, kad esi igali pajausti savo kuna ir bent minimaliai ji kontroliuoti net esant dideliam skausmui, Kai pasiseka isiklausyti i savo organizma ir dirbti komandoje su juo kad padeti sau ir leliukui ir tt ir pan.. Nzn toks patyrimas nedali paveikti kitaip, kaip tik teigiamai.
Gaila tik,kad oponentės-cezario šalininkės to niekada nesupras,nes šiuo atžvilgiu jų mąstymas ribotas(atsiprašau,nenoriu nieko įžeisti,bet taip yra).Būtent visa tai pajausdama ir išgyvendama ir pasijauti stipresnė.Tuo tarpu kai kurios gali pasijausti stipresnės tik dėl materialių dalykų.Ameniškai aš po natūralaus gimdymo patyriau begalinę euforiją,kurią jaučiau labai ilgai,vien dėl jos neatsisakyčiau natūralaus gimdymo,o po cezario atvirkščiai,jaučiau didelę dvasinę tuštumą,kuri tikrai man stiprybės neteikė,iki šiol liūdna ir nemalonu tai prisiminti
ir tai ne tik dėl to,kad negalėjau pati pagimdyt,o dėl to,kad kažko trūko...labai svarbaus ir reikšmingo patyrimo,išgyvenimo...Bet,beprasmiška apie tai rašyti,nes kai kas vis tiek nesupras