Nesuprantu , prie ko cia tos bobutes, tvartai, Marijos, perzengimai per save, ir kalonoskopija ( nors kaip tik sitos proceduros tikriausiai ir reikes po naturalaus gimdymo, aciu tau, nuostabusis hemorojau
), juk XXI amzius
.
Kazkokie silpni argumentai su tais tvartais
. Fui, net pasakyciau, kad nelabai teigiami
(matau nelabai koki vaizdeli- antisanitarija, muses, bee ).
Kazkaip nemanau, kad bobutes atsisakytu svariuos palatos ir gero gydytojo prieziuros
.
Aplamai matau tarp tu naturalistiniu nuomuoniu kazkoki " sektantiska " kartojima tu paciu fraziu ... " viskas kas geriausia...kaip gamta sutvere...saves isbandymas... pasiaukojimas...palaima...skausmo prasmingumas ". Keista
, gal cia is tu knygu, kuriu as neskaiciau ? Man tai net tokie zodziai i galva nelenda, ne taip, kad mintys
.
Idomus ir tas faktas, kad CP salininkai sako " cia tik MANO nuomone , MANO pasirinkimas, o jus gimdykite, kaip jums patogu , ir matau kazkoki pykti is naturalistu puses
( na aisku ne visos cia kaltina invalidus lytiniu silpnumu
, yra ir adekvaciu
, kaip Natuke ir Selva , kurios tiesiog pasidalina SAVO pasirinkimu ).
Gal cia tikra susije su tuo, kai zmogus neturi kur ir kaip pasireiksti daugiau gyvenime ir daro tai per motinyste , pradedant nuo nestumo planavimo ir baigiaint vaiko isleistuvemis univere , ir viskas per kancias, viskas per palaima ir pasiaukojima .
Norinciom tartis del planinio CP be indikaciju galiu pasakyti, kad nera labai lengva surasti gydytoja, kuris be pamokymu sutiktu atlikti operacija, bet imanoma
.
Nera tokio, kaip cia kazkas nusisnekejo, kad valdiskoje klinikoje galima butu tiesiog susimokeki uz CP - ir valio . Kainos ten surasytos del tu zmoniu, kurie neturu med. draudimo, nori kviesti patikusi daktara , kad atliktu CP ( arba priimtu gimdyma ) ir aplamai mokamos paslaugos.
Taip pat noriu pasakyti, kad moters noras GALI buti indikacija CP , bet tam tikrom salygom , pvz kai gimdyve NEGALI pati, be jokio med. isikisimo pagimdyti ( turiu omeny, gimdymo veiklos nebuvimas, arba per silpna veikla, pernesiojimas, ar dar kas nors, kas reikalauja SKATINIMO , KIRPYMO, ir t.t visu situ dalyku galima atsisakyti ir reikalauti CP, nes nedaug pagimdytu be paskatinimo
. Net aukstas spaudimas gali buti indikacija, o tai kaip daznai buna - viskas, jums laikas gimdyti, aukstas spaudimas ,gulkites, pradesime skatinti gimdyma
. Va cia ir galima pradeti reikalauti CP
.
Taciau aisku geriau susitarti isanksto, be nervu, pasiruosti, gal net ir data parinkti
( mano gydytojas turejas gera humoro jausma pasake- juk nenoresite , kad jusu vaikas gimtu PIRMADIENI
).