Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Virginija Paliulytė

Gal kas gimdet pas sia gydytoja???
Labai dekoju.
Atsakyti
QUOTE(egluttee @ 2010 11 08, 17:32)
Labai dekoju.

Gimdyt dar negimdziau, bet visa nestumo prieziura atliko ji. Man labai patiko, kad nera jokiu sysiojimu, gasdinimu ir panasiu marazmu, tik tiek kiek reikia. Jauna, iniciatyvi, jauciasi jog dirba megiama darba. Pakankamai silta, paslaugi ir rupestinga. Db laukiam finalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluttee @ 2010 11 08, 17:32)
Labai dekoju.

Labai puiki gydytoja,tikrai nesigailesit jei kreipsites pas ja thumbup.gif
Atsakyti
Ši gydytoja prižiūrėjo visą mano nėštumą ir priėmė gimdymą. Nors buvo šiokių tokių komplikacijų gimdymo eigoje, ji elgėsi nepriekaištingai, žodžiu, jei gimdysiu dar kartą, tai tikrai vėl eisiu pas ją. Kai reikėjo būt griežtai, tokia ir buvo, kai reikėjo padrąsinimo, elgėsi kaip artimas žmogus. Gimdymo metu puikiai paaiškino ką daryt, kaip kvėpuot, visą laiką buvo šalia. Malonu prisiminti net dabar... ax.gif
Atsakyti
Labas mamytes,
lankiausi pas sia gydytoja kelis menesiukus ir laaabai norejau pas ja gimdyti, nes ji man pasirode labai patikima ir sava. Man buvo neiprasta, kad prisimindavo visas musu pokalbiu detales... o juk pacienciu turi daug.. Pries tai vaiksciojau ir gimdziau pirma vaikeli pas R. Ziobakiene BAK'e, taciau dabar ji nepriimineja gimdymu tai pati parekomendavo V. Paliulyte (uz tai as jai labai dekinga).
Na, bet siandien suzinojau blogas naujienas, kad nuo geguzes ji nebedirbs BAK'e, tai labai nusiminiau, nes dabar vel reikes keisti gydytoja. O liko tik du Gricius ir Jurate Z. Ko gero bandysiu pas Griciu eiti, bet taip gaila, kad vel turiu keisti gydytoja tokiu atsakingu laikotarpiu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Siuo metu vaikstau pas sia gydytoja....Esu labai patenkinta, ir tikrai manau nekeisiu ir visa nestuma liksiu pas ja...Isejus is jos kabineto visada puikiai jautiesi, gali jai paskambinti jei yra rupimu klausymu, ji mielai ir aiskiai viska pasako ir paaiskina smile.gif...
Siuo metu ji dirba Antiaging klinikoje
Atsakyti
Ji dirba "Medicinos Sprendimai".
Atsakyti
O kur jinai gimdymus priima ? pas ja pradejau vaikscioti, noriu ir gimdyti pas ja, bet dabar iki apsilankymo dar daug, o reikia pradet galvoti kur gimdyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salvador_dalli @ 2012 01 06, 16:16)
Ji dirba "Medicinos Sprendimai".

Kiek žinau ji dirba Antakalny Akušerijos ir ginekologijos klinikoje, ten priima gimdymus.
O gydytoja nuostabi smile.gif mūsų nestuke.gif prižiūri, konsultuoja puikiai, visada nuramina jeigu nerimas atsiranda... Žodžiu man kol kas labai patinka ši gydytoja tad ir mes galvojam apie gimdymą su ja smile.gif
Atsakyti
Sveiki,o kur jus pas ja lankotes,privaciai nestuma priziuri ar Antakalnyje?
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2012 03 13, 13:05)
Sveiki,o kur jus pas ja lankotes,privaciai nestuma priziuri ar Antakalnyje?

as lankausi pas ja privaciai, ar Antakalnyje priziuri nzn....zinau, kad ten gimdymus priima smile.gif...va ant dienu ir vaziuosime ten ...puiki gydytoja thumbup.gif , tikiuosi per gimdyma nuomone nepasikeis smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi i sios gydytojos gerbeju gretas smile.gif
Labai gera, maloni ir profesionali gydytoja.
Viska paaiskina, su ja nejauti jokio streso ar itampos. Aciu jai.
Atsakyti