Įkraunama...
Įkraunama...

Kunigai

QUOTE(kearen @ 2007 07 17, 23:58)
Kunigas GINTARAS VITKUS - superinis zinokit. Linksmas, samojingas, supratingas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes tuokemes Bernardinu baznycioje, mus palaimino Julius Sasnauskas thumbup.gif Buvo labai grazus ir prasmingas pamokslas wub.gif
Atsakyti
Mes tuoksimes kaimo baznytelej, mano teveliai ten tuokesi, po to mane krikstijo, kunigelis pazistamas, manau bus jauku ir grazu smile.gif
Atsakyti
mes tuoksimes pas kuniga Ricarda Doveika ir esam tuo labai patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 06 11, 17:31)
mes tuoksimes pas kuniga Ricarda Doveika ir esam tuo labai patenkinti smile.gif

Sveikos,

ir mes ten planavom verysad.gif , kol Delfi nepaskaiciau kad nuo Zoliniu jis nebedirbs Katedroj...tai taip net atsisedau...nebezinau ka daryt. Kada jusu?
Atsakyti
QUOTE(Irmule @ 2007 08 09, 15:55)
Mes tuokemes Bernardinu baznycioje, mus palaimino Julius Sasnauskas thumbup.gif Buvo labai grazus ir prasmingas pamokslas wub.gif

Julius Sasnauskas visada gerus pamokslis sako. Iš jo pamokslų galima diplominius rašyti retorikos tema. Aš taip pat norėjau, kad jis mus su MB sutuoktų, bet kadangi Mb užsigeidė eiti į lenkų bažnyčią, nenorėjau eiti ant principo, nes dievas yra visose bažnyčiose.
Atsakyti
Šiaulių katedroj labai malonus kun. Evaldas. Žmogus supratingas, ramus.
Šv.Jurgio banžnyčioj -klebona s Venckus - dieve, sergėk. Draugų pora tuokės, jaunoji nėščia buvo, tai dar atiklausė moralų, kad negalima mylėtis prieš vestuves, kaip dabar blogai ir pan.
bash.gif
Atsakyti
QUOTE(estakada @ 2008 06 12, 12:29)
Sveikos,

ir mes ten planavom  verysad.gif , kol Delfi nepaskaiciau kad nuo Zoliniu jis nebedirbs Katedroj...tai taip net atsisedau...nebezinau ka daryt. Kada jusu?

Labuka,

Doveika nedirba Katedrije pačioje, bet žinau, kad tuokia šv. Petro ir Povilo bažnyčioje. Bėda tik viena, kad niekas neteikia informacijos kaip su juo susisiekti. Petro bažnyčia tai laiko giliausioje paslaptyje. Turėjau vieną kontaktą, bet jau nebe tas...

jeigu kas galite padėti bent kiek prie Doveikos priartėti, labai lauksiu informacijos
865909695 renatyte@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(RenatyteSt @ 2009 03 30, 15:28)
Labuka,

Doveika nedirba Katedrije pačioje, bet žinau, kad tuokia šv. Petro ir Povilo bažnyčioje. Bėda tik viena, kad niekas neteikia informacijos kaip su juo susisiekti. Petro bažnyčia tai laiko giliausioje paslaptyje. Turėjau vieną kontaktą, bet jau nebe tas...

jeigu kas galite padėti bent kiek prie Doveikos priartėti, labai lauksiu informacijos
865909695 renatyte@gmail.com

Man rodos sunkiai prieinamas, nes kitaip labai jau daug zmoniu nuretu pas ji tuoktis smile.gif
Atsakyti
O apie Vilniaus katedros kunigus ką galite pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2007 05 27, 23:06)
labukas,

na mano kunigas,tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif jaunas ir labai liberalus,nes mano draugas nekrikstytas ir reikia pazymos,kad galiu tuoktis su nekrikstu,tai viska isaiskino ir susikambinam su juo jeigu ko riekia, kada galim atvaziuoti ir pan...
kai praejom pamokeles, tai paklausinejo kas idomaus ten, kas patiko...

oho.pasiseke.pa smus, neleidzia ne pro kur, jei nekrikstytas ar pan blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif
koks Siauliuose geresnis kunigas, nes yra niuansu, kur reiktu "praslysti"?
Atsakyti
QUOTE(zole @ 2006 02 20, 02:11)
O Klaipedoje? rolleyes.gif

tuokėmės Kristaus karaliaus bažnytėlėje Klaipėdoje pas Vaidotą Vitę thumbup.gif nerealus žmogus- ir pasijuokėm, ir rimtai pasikelbėjom, įkalbėjo jis mus priesaiką mintinai sakyt, už ką jam liksiu skolinga, nes įspūdžiai tik patys gražiausi wub.gif ten dirba ir kitas kunigas, tik nežinau jo vardo, bet merginos sakė, kad irgi labai fainas 4u.gif
Atsakyti