QUOTE(MissR @ 2011 07 21, 18:41)
sveikos
nors visa gyvenima esu tikinti, ir apsilankau baznyciose (niekur kitur taip nerandu nusiraminimo kaip ten)
didziausia beda, kad nesu priemusi jokiu sakramentu, tevai taip ir nepakrikstijo, ka bekalbet apie kitus sakramentus..
tad noriu pagaliau susitvarkyti sita bedele, ir po metu susituokti baznycioje
sakykit gal zinot kaip dabar kunigai ziuri i tokias kaip as, nepakrikstitas?
ar nuejus neteks isklausyti moralu ?
labiausiai noreciau susituokti pas kun. Doveika, senai ji nusizurejus, toks be galo nuosirdus zmogus atrodo..
nors visa gyvenima esu tikinti, ir apsilankau baznyciose (niekur kitur taip nerandu nusiraminimo kaip ten)
didziausia beda, kad nesu priemusi jokiu sakramentu, tevai taip ir nepakrikstijo, ka bekalbet apie kitus sakramentus..
tad noriu pagaliau susitvarkyti sita bedele, ir po metu susituokti baznycioje
sakykit gal zinot kaip dabar kunigai ziuri i tokias kaip as, nepakrikstitas?
ar nuejus neteks isklausyti moralu ?
labiausiai noreciau susituokti pas kun. Doveika, senai ji nusizurejus, toks be galo nuosirdus zmogus atrodo..
'
Mano buvo tokia pat situacija, kaip jusu Bet kas idomiausia, as komunija buvau priemus, mat tais laikais neziuredavo, krikstytas, nekrikstytas kazkaip. Nieko, nuejau, pakalbejau su kunigu, pasiaiskinom. Apsikrikstyjau, priemiau sutvirtinima. Jokiu moralu nebuvo, kodel turetu? Kaip tik dziugu, kad zmogus ateina i baznycia, o ne is jos.