Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai 2

Koks spalvų gražumas wub.gif Ir tvarkingas labai. Mano mažoji pasakytų „barbiškas" 4u.gif
Atsakyti
oi nu, gi dangtis yra tam, kad uždengtų, o ne tam kad vejyje plevesuotų ir kampai raitytųsi biggrin.gif
kaip superantu, tai čia maždaug stačiakampio šablonas, ir paskui perlenkus ir išėmus šabloną ganasi beveik kvadratinis rankinukas? nes tie kraštai "dangčio" labai jau išformuoti gražiai.
Atsakyti
Sagdo labai gražųs ir tvarkingi rankinukai. Jei negaila, gal gali parašyt, kokį trafaretą tokiam darai, kad tas užlenkimas gaunasi toks gražus.
Atsakyti
Gal dabar bus aiskiau kaip darau

user posted image
Atsakyti
Aaaaa nu tai va šita nuotrauka viska paaiškina ir tada visas vaizdas suprantamai susidėlioja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sagdo @ 2011 03 01, 14:36)
Gal dabar bus aiskiau kaip darau

man tai rankenu lygumas wub.gif ir dangtelis toks tvarkingas, gerai suveltas, krastai tokie faini thumbup.gif
Atsakyti
o grožis, o tvarkingumas bigsmile.gif super rankinukėlis! Ir aš tokio noriu biggrin.gif
Atsakyti
Sagdo, kruopstu wub.gif
O pamusalas isiutas ar iveltas?
Atsakyti
Aciu mergaitės blush2.gif

Pamusala pasisiuvau masina ,o isiuvau rankomis ,nes su masina niekaip nepriejau ax.gif
Atsakyti
Sagdo, rankinės gražios 4u.gif . Tik daiktas ant kurio fotkini man labai akis rėžia. Nepyk, gerai smile.gif . Lyg ir teigiama, kad visokių margų, dryžuotų ir kitokių spalvingų fonų fotografuojamam darbeliui reiktų vengt. Aišku sniegas irgi jau per gerklę lenda, bet su darbeliu bent jau nekonkuruoja...
Atsakyti
Viskas tvarkoi mirksiukas.gif priimu betkokia kritika smile.gif
Atsakyti
Ką tik prikabinau rankenas savo čiūdui biggrin.gif rankinė močiutės skepataitės motyvais su spygliukais ir rožančiaus karuliais:
user posted image
Atsakyti