Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai 2

ir aš parodysiu, kad nebūčiau vien tik stebėtoja
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kadangi aš nė vieno tokio daikto dar nenuvėlus, tai negaliu vertint gerai ar negerai. Bet man gražu, ypač tos skylės ir spalvos 4u.gif
Atsakyti
Aha spalvos gražiai atrodo smile.gif o kišenėlė turi kokį nosrs savo užsegimą ar tiesiog tokia? Man kažkaip vis probleminasi tos priveltos kišenės, nešinau kuo tokias prilaikyt...
Atsakyti
na, kadangi ji pasislepia po bendru uzsegimu, tai uzsegimo nedariau. bet galima toki magnetini arba emementarias knopkeles siuvant karoliukais paslepti.
Atsakyti
Linada, pagaliau pamačiau, ką veli smile.gif . Labai gražiai spalvos pereina, o ir faktūra labai įdomi to ridikulio. Niekaip neįkertu kas ten dėta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 28 vasario 2011 - 08:34
Gražios spalvos , bet ties tom skylutėm matau nėra labai jau gerai užvelta, ta prasme , kad matau skylučiou paspurusius kraštelius.Ši daigta naudojant paspurimas tik didės ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 28, 08:33)
Linada, pagaliau pamačiau, ką veli smile.gif . Labai gražiai spalvos pereina, o ir faktūra labai įdomi to ridikulio. Niekaip neįkertu kas ten dėta smile.gif

oi, mano paraše daugiau ko yra, bet nesu intensyvi velėja.
faktūra tai paprasta. tik šiek tiek lino gijų dėta.
QUOTE(Katinytis @ 2011 02 28, 10:40)
Gražios spalvos , bet ties tom skylutėm matau nėra labai jau gerai užvelta, ta prasme , kad matau skylučiou paspurusius kraštelius.Ši daigta naudojant paspurimas tik didės  ax.gif .

ne pardavimui tongue.gif ir šiaip pirmą kartą bandžiau tai ten ir su prakirpimais bei simetrija problemų yra smile.gif kai bus visai prastai, bus nukirpta tikampiu hihihi.gif. man tos skyles aplamai ne očen - arba reikia labai daug dirbti, kad atrasti - stori, kada kirpti, kaip kirpti ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 28 vasario 2011 - 12:52
Na pardavimui ar ne nėra svarbu, man ir sau smagiau daikta turėt kai jis thumbup.gif , o ne šiaip sau ax.gif .Tiesiog pasakiau ka matau ir tiek ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 28 vasario 2011 - 13:34
Linada, thumbup.gif
Brandinu ir aš mintį rankinuko vėlimui g.gif Labai jau gundo
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti
Na gražu ir tvarkinga viskas, bet man ji tokia stora atrodo, bent jau tas dangtis, tapkutėse suprantu storio reikėjima , bet rankinėse nea.
Kokia aš priekabi bjaurybė darausi lotuliukas.gif
Atsakyti
Dekinga uz nuomone mirksiukas.gif mano manymu nes as ja gyvai matau kad dangtelio storis atitinka savo paskirti ax.gif
Atsakyti