Raganėle, labai labai faina
QUOTE(raganele @ 2011 02 19, 10:41)
ačiū
Audinį dėjau suklojus visą rankinę - kraštelius ir kur norėjau privelt papildomai vilna apdėliojau. Siūlė tai mašininė - rankeną chaltūrinau visaip, dar po to apvėlinėjau, bet "nepaskendo" na tiek to:
Audinį dėjau suklojus visą rankinę - kraštelius ir kur norėjau privelt papildomai vilna apdėliojau. Siūlė tai mašininė - rankeną chaltūrinau visaip, dar po to apvėlinėjau, bet "nepaskendo" na tiek to:
graziai tas audinukas suklotas, ale sraige.
sioje nuotraukoje matau susiuvima, geriau, kad jo nebutu, ane? Klausyk, o jeigu papildomai ta rankenos vieta, kur nori, kad butu sukibus, apdeti vilnele ir dar pavelti (na ta prasme apsukus pavelti) ?
p.s. man atrodo, kad tos bg rankenos prastai atrodys prie rankiniu, na taip dirbtinai .
Bandžiau visaip apvėlinėt tas rankenas, galų gale nusprendžiau kad man siūlės netrukdo. Bg rankenos gal ir nelabai, bet šiaip kokias tinkamas prisiuvamas visai gerai būtų atrasti, nes man apvaliai suveltos nepatinka, o ilgesnei rankenai dar nieko tinkančio nesugalvojau.
Aš tai nelabai supratau ka tu joms ten norėjai padaryt ir kodėl viduj ten matosi kaip atskira dalis butu pridėta dar. Suprasntu kad nori apvaliai velta bet neapvaliai ar kažko nesuprantu. Man rankinė nebloga, bet nepatiko užsegimo ta kilputė , tiksliau josios tvirtinimas artai mazgas , na ir rankenos reikalautu kažkokio apmastymo .
QUOTE(raganele @ 2011 02 19, 11:44)
Bandžiau visaip apvėlinėt tas rankenas, galų gale nusprendžiau kad man siūlės netrukdo. Bg rankenos gal ir nelabai, bet šiaip kokias tinkamas prisiuvamas visai gerai būtų atrasti, nes man apvaliai suveltos nepatinka, o ilgesnei rankenai dar nieko tinkančio nesugalvojau.
rankenoms naudoja ivairius tvirtus dirzus tokius sintetinius, bet tada ir tokias pat detales reik panaudoti rankineje, bet nezinau ar tavosioms tokio stiliaus tiktu tokie audiniai. Siaip man irgi apvalios nepatinka. Ar nebandei medines? As turiu parsisiuntus tokiu bambukiniu (gali pas mane paziureti i megztas rankines).
Uzsegimui geriausiai gal tiktu magnetas .
Jauciu reiks ir man rankine nusivelti + veltinukus kt.ziemai + salikiuka.... mmmmm, isisvajojau
QUOTE(raganele @ 2011 02 19, 00:07)
Sukurpiau ekspermentą su šilku, šįkart be raukšlių, nors ir maišiau karšinį su sluoksna:
nugi labai labai eksperimentas vykęs
dėkui už pagyrimus ir patarimus kilputė su visais matomais mazgeliais ir rankenos vidus tokie, nes man patinka "atviros konstrukcijos", kaip kad atchitektūroj visokie atviri balkiai ir ne visad patinka pamušalas, nors kartais jo reikia, bet kai vidus lygus, jokių dekoravimo dygsnių nėra tik kažkiek funkcinių įsiuvų tai man plikas labiau patinka. Bet čia tiesiog skonio reikalas manau - arba patinka viską nušpakliuoti, arba nebūtina.
Sintetinius diržus čiupinėjau bet nepatiko man mintis tokius siūt, galvoju gal lininius pabandyt sukurpt ir lino dekorus įvelt, jis tai man labai limpa pilnos rankdarbyno lentynos pas mane jo atraižų
Sintetinius diržus čiupinėjau bet nepatiko man mintis tokius siūt, galvoju gal lininius pabandyt sukurpt ir lino dekorus įvelt, jis tai man labai limpa pilnos rankdarbyno lentynos pas mane jo atraižų
Nesakau , kad viskas turi būti nulaižyta iki negalėjimo, bet tai atvirai konstrukcijai kaip mazgas gal tada reiktu storiau suvytos virvelės ir ji žiūrėtusi ir mazgas būtu dekoratyvus. Architektūroj irgi viskas apgalvota iki smulkmenu ir kartais tie visi nenušlifavimai permastomi šimta kart labiau , negu visu išdailinimai .
Manau kad temukes naudingos tik tada kai issakoma patarimai ir kritika ,o kai vien giriama tai neidomu
tep tep, perkūdas šniūrelis, aš galvoju vietoj jo daryt veltinę gal kokią kilpą, aš gi kritikos ir laukiu iš forumo, gyrimosi puslapis mamai ir draugėm yr flickre ačiū merginos, o kad teisinuosi, nu tai man šian gimtadieninė susireikšminimo nuotaika einu varlyčių ta proga pavelt, kažkaip užsimaniau.
QUOTE(raganele @ 2011 02 19, 14:27)
tep tep, perkūdas šniūrelis, aš galvoju vietoj jo daryt veltinę gal kokią kilpą, aš gi kritikos ir laukiu iš forumo, gyrimosi puslapis mamai ir draugėm yr flickre ačiū merginos, o kad teisinuosi, nu tai man šian gimtadieninė susireikšminimo nuotaika einu varlyčių ta proga pavelt, kažkaip užsimaniau.
na, jau gal tu geriau eik kokios sampes vakarui pasiruosk, o ne varles velk
Su gimtadieniu