Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai 2

gal ne tu negerai darai, o sluoksna kokia tai nevykusi. mano supratimu tai nesuvelta, del to grubleta, bet negalečiau tvirtai teigti. pati turėjau tokios vilnos kur dusini dusini, ir nieko doh.gif tai buvo to raukšlėtumo kažkiek, bet ne tiek daug mastau.gif
Atsakyti
raganele,super wub.gif Man asmeniškai,gražu tas raukšlėtumas. wub.gif

Gal iš daugiau praktikos turinčių,kas galėtų atsakyti ar jei taip susiraukšlėja,skaitoma kaip brokas ir pan.? g.gif Čia klausiu ne dėl šios rankinės,man pačiai labai idomu g.gif
Atsakyti
Manau kad pvz šlepetėse tokios raukšlės būtų brokas, dabar man tai visai patinkanti faktūra gavosi, tik būtų gerai išsiaiškint, kaip tokią išgaut kai vėl norėsiu lotuliukas.gif įtariu vilną, nes šita sluoksna man kėlė problemų ir kai kurias kitas spalvas naudojant, tik plonesnius reikaliukus dariau, tai pavyko "išlygint".
Atsakyti
Šiaip tai tokie raukšlėtumai dažnai būnai kai maišoma skirtingo storio vilna. Plonesnė daugiau susitraukia, o jai ant viršaus storesnė, tai ją kaip ir dirbtinai "sutraukia". Panašiai kaip šilką, kad vilna sutraukia. O dar merinas storas (mic netoki 30) man šitaip daro....
Man tai gražu smile.gif . O jei per veltinį persimušus vidinė spalva (kaip pas Raganėlę), tai nemanyčiau, kad suvėlimas yra nepakankamas. Bet gal mano žinios neteisingos, kas ten žino...
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 02 09, 01:59)
Pabandžiau nuvelti rankinę iš sluoksnos, kažką negerai darau matyt - viskas pučiasi be proto ir sunkiai veliasi g.gif Galų gale įveikiau, bet gavosi susiraukšlėjęs kaip koks šarpėjus veltinis biggrin.gif man tai toks visai patinka, bet kažin, ką dariau ne taip? Masteliui padėta knygutė irgi žiūriu pasiraukšlėjus...
user posted image

graži mergaitiška tokia man ax.gif
aaagni labai gražūs veltinukai good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 10 vasario 2011 - 13:23
as esu pastebejusi ,kad toks rauksletumas gaunasi,jei pacioje pradzioje labai gerai nesuglostytas ,nesuspaustas gaminys,arba nera labai gerai persigeres vanduo .Tos vietos kur negavo kaip reikiant sudrekti viduje veliasi maziau ir gaunasi tos grubletumas.
As nezinau ,gal ir klystu ,bet bent jau man taip atrodo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 02 13, 14:52)
as esu pastebejusi ,kad toks rauksletumas gaunasi,jei pacioje pradzioje labai gerai nesuglostytas ,nesuspaustas gaminys,arba nera labai gerai persigeres vanduo .Tos vietos kur negavo kaip reikiant sudrekti viduje veliasi maziau ir gaunasi tos grubletumas.
As nezinau ,gal ir klystu ,bet bent jau man taip atrodo. wub.gif

greičiausiai taip ir pridirbau biggrin.gif
Atsakyti
Sukurpiau ekspermentą su šilku, šįkart be raukšlių, nors ir maišiau karšinį su sluoksna:
user posted image
Atsakyti
Raganele - puiki bigsmile.gif
Atsakyti
Raganėle, puiki rankinė thumbup.gif
O kokiu momentu reikia kloti audinį? Nes jį dar reikia apdėti vilna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 19 vasario 2011 - 08:57
Raganele, grazus dekoras wub.gif .
Kokia ten siule ant rankenu matosi?

Atsakyti
ačiū smile.gif
Audinį dėjau suklojus visą rankinę - kraštelius ir kur norėjau privelt papildomai vilna apdėliojau. Siūlė tai mašininė - rankeną chaltūrinau visaip, dar po to apvėlinėjau, bet "nepaskendo" na tiek to:
user posted image
Atsakyti