Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai 2

aaagni,o kaip tokias grazias rankenas nuveli? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2011 02 08, 10:29)
aaagni,o kaip tokias grazias rankenas nuveli? bigsmile.gif

Aš jas nusiveliu atskirai, palikdama nesuveltus galus. Po to kai dėlioju vilną ant rankinės šablono,įdedu ir suveliu kartu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagni @ 2011 02 08, 09:53)
Sveikutės, smile.gif
Gražių tašiukų užderėjo smile.gif
Kažkada buvau rašiusi,kad rankinei reikia apie 700 gr. vilnos. Kalbėjau apie tokią(be batų aišku) biggrin.gif nes labai daug į rankeną vilnos sueina. Na gal kiek padauginau, bet 500-600 gr. reikia.Bet čia jau tikrai didelė rankinė.
user posted image
o vat tokiai užteko 400 gr.

user posted image

Jetau, kaip man gražu wub.gif thumbup.gif Ypač komplekte su batais good.gif clap_1.gif
Atsakyti
jei rankenas tuščiavidures daryt - tai nereikės tiek vilnos į rankenas sukišt ax.gif
Atsakyti
Linada, kartoji mano mintis thumbup.gif .Net neisivaizduoju kaip ne6iotis tiek svorio plius dar tai ka susidedi i rankine ax.gif .
Atsakyti
na, sportas biggrin.gif bet stuburo naudai reikėtų ir ant kito pėties tokį svorį kabint smile.gif
arba daryt plokščias, nes man ne kiek svoris, kiek vilnos sąnaudų gaila.
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 02 08, 15:09)
na, sportas biggrin.gif bet stuburo naudai reikėtų ir ant kito pėties tokį svorį kabint smile.gif
arba daryt plokščias, nes man ne kiek svoris, kiek vilnos sąnaudų gaila.

O man toks klausimas kilo blush2.gif O tuščiavidures darant, reikia gal ant kokio vamzdelio daryt, o paskui jį ištraukt g.gif Kaip manot?
Atsakyti
Nepabandes nieko nepasakysi biggrin.gif .
Atsakyti
Bet tuščiavidurės ant peties galėtų nuo svorio "suplokštėt".
Atsakyti
Tai priklausys nuo to kaip suvelsinegi tapkutės padėjus sukrenta it kokie blynai ax.gif
Atsakyti
Pabandžiau nuvelti rankinę iš sluoksnos, kažką negerai darau matyt - viskas pučiasi be proto ir sunkiai veliasi g.gif Galų gale įveikiau, bet gavosi susiraukšlėjęs kaip koks šarpėjus veltinis biggrin.gif man tai toks visai patinka, bet kažin, ką dariau ne taip? Masteliui padėta knygutė irgi žiūriu pasiraukšlėjus...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 09 vasario 2011 - 00:10
nu bet tavo ir tempai wacko.gif
Atsakyti