aaagni,o kaip tokias grazias rankenas nuveli?
QUOTE(karosimi @ 2011 02 08, 10:29)
aaagni,o kaip tokias grazias rankenas nuveli?
Aš jas nusiveliu atskirai, palikdama nesuveltus galus. Po to kai dėlioju vilną ant rankinės šablono,įdedu ir suveliu kartu.
QUOTE(aaagni @ 2011 02 08, 09:53)
Sveikutės,
Gražių tašiukų užderėjo
Kažkada buvau rašiusi,kad rankinei reikia apie 700 gr. vilnos. Kalbėjau apie tokią(be batų aišku) nes labai daug į rankeną vilnos sueina. Na gal kiek padauginau, bet 500-600 gr. reikia.Bet čia jau tikrai didelė rankinė.
o vat tokiai užteko 400 gr.
Gražių tašiukų užderėjo
Kažkada buvau rašiusi,kad rankinei reikia apie 700 gr. vilnos. Kalbėjau apie tokią(be batų aišku) nes labai daug į rankeną vilnos sueina. Na gal kiek padauginau, bet 500-600 gr. reikia.Bet čia jau tikrai didelė rankinė.
o vat tokiai užteko 400 gr.
Jetau, kaip man gražu Ypač komplekte su batais
jei rankenas tuščiavidures daryt - tai nereikės tiek vilnos į rankenas sukišt
Linada, kartoji mano mintis .Net neisivaizduoju kaip ne6iotis tiek svorio plius dar tai ka susidedi i rankine .
na, sportas bet stuburo naudai reikėtų ir ant kito pėties tokį svorį kabint
arba daryt plokščias, nes man ne kiek svoris, kiek vilnos sąnaudų gaila.
QUOTE(linada @ 2011 02 08, 15:09)
na, sportas bet stuburo naudai reikėtų ir ant kito pėties tokį svorį kabint
O man toks klausimas kilo O tuščiavidures darant, reikia gal ant kokio vamzdelio daryt, o paskui jį ištraukt Kaip manot?
Nepabandes nieko nepasakysi .
Tai priklausys nuo to kaip suvelsinegi tapkutės padėjus sukrenta it kokie blynai
Pabandžiau nuvelti rankinę iš sluoksnos, kažką negerai darau matyt - viskas pučiasi be proto ir sunkiai veliasi Galų gale įveikiau, bet gavosi susiraukšlėjęs kaip koks šarpėjus veltinis man tai toks visai patinka, bet kažin, ką dariau ne taip? Masteliui padėta knygutė irgi žiūriu pasiraukšlėjus...
nu bet tavo ir tempai