Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai 2

QUOTE(raganele @ 2012 06 07, 13:02)
Kažkaip čia nebuvau seniai užsukus - Labanaktuke, be galo skanių spalvų fainas rankinukėlis wub.gif čia iš "prefelto" dėliota ir velta ar adatėlėm? Aš paveiksliukam ir tą ir aną naudoju, bet kai reikia tikslesnio neišplaukusio vaizdelio, matyt tik adatėlėm įmanoma?

Mano paskutinis, ne pačiam ridikiulyje esmė, o tame, kad padarytas iš sesės auginamų avių vilnos biggrin.gif Lietuviškasis:
user posted image

Rankenos dar nesugalvojau, veltinės nepatinka.

raganele gal galit pasakyt kur jus pirkot ta uzsegima rankinukui. nu jau labai graziai atrodo, elegantiskas toks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritutele @ 2012 06 10, 15:00)
raganele gal galit pasakyt kur jus pirkot ta uzsegima rankinukui. nu jau labai graziai atrodo, elegantiskas toks thumbup.gif

Dėkui man irgi patiko kaip lietuviškasis gavosi. Užsegimas tai iš kinijos biggrin.gif Pirkau etsy.com, pabraidžiokit ten po suplies, visko yr.

Na o į rankinių-dėkliukų temąmano pamokėlė šiandieninė tinka: http://www.rasosvelt...t-yourself.html
Daugumą tašiukų taip pat darau, tik didesniems būna 4 sluoksniai vilnos. Taip kad nesunkus reikalas tik praktikos ir daugiau youtūbų reikia biggrin.gif
Atsakyti
Tasyte keliaunant po uzmari biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Nusivėliau sau rankinę iš BG vilnos , ax.gif

user posted image
Atsakyti
saulyte, puiki rankine... 4u.gif
Atsakyti
Saulyte, labai graži biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeleivė @ 2011 12 16, 09:23)
[img]-----------smile.gif

gal zinot kaip ivelti tokia rankena g.gif ?
Atsakyti
iskerpi rankinej pagal rankenos forma ir rankenas idedi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 11 12, 20:13)
iskerpi rankinej pagal rankenos forma ir rankenas idedi smile.gif

a.. bigsmile.gif dekui uz atsakyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 13, 09:25)
a..  bigsmile.gif  dekui uz atsakyma  ax.gif

tik neiskirp perdaug, rankenos remeli is vidaus apibrezi , turbut supratot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 11 13, 21:58)
tik neiskirp perdaug, rankenos remeli is vidaus apibrezi , turbut supratot  smile.gif

supratau aciuks.gif kolkas laukiu vilnos, dekotu visu ir tada bandysiu velti rankine smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
vakar prisiruosiau pabandyti velti rankine ax.gif
user posted image
viskas siaip gerai, kaip pirmam bandymui sakyciau puikiai bigsmile.gif tik ... lotuliukas.gif is tos laimes visus sluoksnius vilnos sudejau viena kryptim, horizontaliai doh.gif turbut todel labai susitrauke per ploti ir istyso per ilgi ax.gif
user posted image
bet kita karta tokios klaidos nedarysiu ax.gif
o kas rankinej geriau - sluoksna ar karsinys g.gif ?

dziusta mano rankines pagrindas: dydis nemazas gavosi ir po susitraukimo , A4 knyga telpa be problemu, kita aisku velsiu didesnes. liko rankena - dar neapsisprendziau kokios noriu ir dekoras. pasidariau vakar gele, privelsiu kai jau bus rankenos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 15 lapkričio 2012 - 08:28