Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai 2

Va jau ko pavydziu-tai tokio pasitikejimo!!!!!!! blink.gif blink.gif
As jo visai neturiu, ir net kai man atrodo, kad darbas visai pusetinas, nors kiti sako wow, as vis tiek sakau, kad ner taip wow wow...
Atsakyti
Tikrai butu pats laikas Gromlinui nusileisti ant zemes.jei pozityviai nepriimsi kritikos tai ir nesistegsi tobuleti. As veliu labai daug ir senokai ,bet pasitikejimo savimi man labai truksta ,kiekviename savo darbe matau kas daryta ne taip ir kas galetu buti geriau doh.gif doh.gif.kritika man labai padeda eiti pirmyn. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 21 vasario 2012 - 12:10
Pritariu Juperi ir Blanšytei. Kuo tolyn, tuo daugiau patirties, tuo daugiau supratimo g.gif
O jei nenorima išgirsti kritikos ir manoma, kad darbai tiesiog tobuli, gal tada net neverta forume rodyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeleivė @ 2011 12 16, 08:23)

thumbup.gif tikra pasakele
Atsakyti
Va kokį sumakliavojau:
user posted image
Atsakyti
užbujojai bigsmile.gif labai gražu
Atsakyti
labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
Gražu 4u.gif . Bet kas ča toks ar tokia tongue.gif ?
Atsakyti
Bumbum zioze anot mažiausios biggrin.gif tuoj įkelsiu kitą fotkę

Ačiū už gražu 4u.gif
Papildyta:
Va, lūpdažiui ir telefonui susimesti:
user posted image
Atsakyti
Nu žinok aš irgi norėjau rašyt ar tik ne savigynos vėzdas smile.gif. Žodžiu tikras fainas bumbum 4u.gif .
Atsakyti
raganėle, o aš turėjau mintį, kad kitąmet per Kalėdas eglutė pasipuoš tokiais žaislais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 06 09, 21:37)
Kiek pakraipytos kaitrios saulės spalvos - visos natūralios nedažytos nuo pieniškai baltos iki rudos:
user posted image

siaip ikisau nosi, karta bandziau velti, bet kantrybes pritruko...
todel ziurint i si daikta galva neisnesa...isprotet galima kaip grazu...as jums sito talento pavydziu:)
Atsakyti