Va jau ko pavydziu-tai tokio pasitikejimo!!!!!!!
As jo visai neturiu, ir net kai man atrodo, kad darbas visai pusetinas, nors kiti sako wow, as vis tiek sakau, kad ner taip wow wow...
Tikrai butu pats laikas Gromlinui nusileisti ant zemes.jei pozityviai nepriimsi kritikos tai ir nesistegsi tobuleti. As veliu labai daug ir senokai ,bet pasitikejimo savimi man labai truksta ,kiekviename savo darbe matau kas daryta ne taip ir kas galetu buti geriau .kritika man labai padeda eiti pirmyn.
Pritariu Juperi ir Blanšytei. Kuo tolyn, tuo daugiau patirties, tuo daugiau supratimo
O jei nenorima išgirsti kritikos ir manoma, kad darbai tiesiog tobuli, gal tada net neverta forume rodyt
O jei nenorima išgirsti kritikos ir manoma, kad darbai tiesiog tobuli, gal tada net neverta forume rodyt
QUOTE(Pakeleivė @ 2011 12 16, 08:23)
tikra pasakele
Va kokį sumakliavojau:
užbujojai labai gražu
labai gražus
Bumbum zioze anot mažiausios tuoj įkelsiu kitą fotkę
Ačiū už gražu
Papildyta:
Va, lūpdažiui ir telefonui susimesti:
Ačiū už gražu
Papildyta:
Va, lūpdažiui ir telefonui susimesti:
raganėle, o aš turėjau mintį, kad kitąmet per Kalėdas eglutė pasipuoš tokiais žaislais
QUOTE(raganele @ 2011 06 09, 21:37)
Kiek pakraipytos kaitrios saulės spalvos - visos natūralios nedažytos nuo pieniškai baltos iki rudos:
siaip ikisau nosi, karta bandziau velti, bet kantrybes pritruko...
todel ziurint i si daikta galva neisnesa...isprotet galima kaip grazu...as jums sito talento pavydziu:)