Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai 2

Laiko tos rankenos ax.gif , manau visai bereikalingai visos baiminatės. Išsitempti gali tik tuo atveju, jeigu rankinė prastai suvelta, bet ši suvelta gerai .Na bet panešiosi pamatysi mirksiukas.gif
Aišku aš vėl pasikartosiu man atrodo prasčiausias sprendimas su užtrauktuku, jei norėjai lengvo ne i veltini tikrai galėjai rast neprastu sprendimu su kokiu linu ar panašiai, nes mano akiai pamušalas prastina vaizda blush2.gif .Bet čia tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 04 vasario 2011 - 19:44
šlepečių temoj buvau įkėlusi rankinę ir žadėjau šabloną nufotkinti:
user posted image

60x53 cm daugmaž:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 02 05, 13:52)
šlepečių temoj buvau įkėlusi rankinę ir žadėjau šabloną nufotkinti:
user posted image

60x53 cm daugmaž:
user posted image

O tai skylę tik paskui kirpai?
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 02 05, 16:32)
O tai skylę tik paskui kirpai?

tik paskui, kai jau gerokai pavėliau, nes užsimaniau labai apvalios, o ne natūraliai išsitampiusios... Tiesa širyt dariau tam apvalumui tvirtinimus - privėliau sluoksnį į vidų lininį špagatą įvingiavusi, žodžiu svilinu blynus, gl išmoksiu kada... Rankinės man labiau patiko nei šlepetės - nereikia 2 vienodų daryt biggrin.gif
Atsakyti
raganele, gal žinot, kiek gramų vilnos sunaudojot?

Atsakyti
QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2011 02 05, 22:22)
raganele, gal žinot, kiek gramų vilnos sunaudojot?

Kiek pamenu, Aaagnytė buvo rašius, kad rankinėm maždaug 700 g
Atsakyti
Nemazai vilnos sueina i rankine g.gif kazkaip man gaila,bet ir noriu,nors persiplesk,ir grazi ir protinga biggrin.gif
Atsakyti
Oho, tikrai, kad nemažai sueina blink.gif Čia karšinio tiek?
Atsakyti
nesvėriau, bet abejoju, kad šitiek sunaudojau... Gal 400-500 labiau, reikės paprašyt kad kaimynė tašikę pasvertų, jau pasiėmė, jai vėliau.
Atsakyti
užtenka 400gr vilnos, gaunasi tikrai nemaža rankinė
Atsakyti
sveikos as ziauriai noriu pasidaryti rannuka usivedziau kaip pamaciau visokiu grozybiu gal galit pamokyt smulkiai kaip daryt??as bandziau bet man skyliu gaunasi
Atsakyti
Sveikutės, smile.gif
Gražių tašiukų užderėjo smile.gif
Kažkada buvau rašiusi,kad rankinei reikia apie 700 gr. vilnos. Kalbėjau apie tokią(be batų aišku) biggrin.gif nes labai daug į rankeną vilnos sueina. Na gal kiek padauginau, bet 500-600 gr. reikia.Bet čia jau tikrai didelė rankinė.

user posted image
o vat tokiai užteko 400 gr.

user posted image

Atsakyti