Laiko tos rankenos , manau visai bereikalingai visos baiminatės. Išsitempti gali tik tuo atveju, jeigu rankinė prastai suvelta, bet ši suvelta gerai .Na bet panešiosi pamatysi Aišku aš vėl pasikartosiu man atrodo prasčiausias sprendimas su užtrauktuku, jei norėjai lengvo ne i veltini tikrai galėjai rast neprastu sprendimu su kokiu linu ar panašiai, nes mano akiai pamušalas prastina vaizda .Bet čia tik mano nuomonė
tik paskui, kai jau gerokai pavėliau, nes užsimaniau labai apvalios, o ne natūraliai išsitampiusios... Tiesa širyt dariau tam apvalumui tvirtinimus - privėliau sluoksnį į vidų lininį špagatą įvingiavusi, žodžiu svilinu blynus, gl išmoksiu kada... Rankinės man labiau patiko nei šlepetės - nereikia 2 vienodų daryt
sveikos as ziauriai noriu pasidaryti rannuka usivedziau kaip pamaciau visokiu grozybiu gal galit pamokyt smulkiai kaip daryt??as bandziau bet man skyliu gaunasi
Sveikutės, Gražių tašiukų užderėjo Kažkada buvau rašiusi,kad rankinei reikia apie 700 gr. vilnos. Kalbėjau apie tokią(be batų aišku) nes labai daug į rankeną vilnos sueina. Na gal kiek padauginau, bet 500-600 gr. reikia.Bet čia jau tikrai didelė rankinė.