Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai 2

kis kis thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Katinyti, gražu ir žaisminga thumbup.gif
Atsakyti
Katynyti, wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
kokia graži Katinyti rankinė wub.gif
Atsakyti
Katinytis, nuostabus thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Katinyti,vau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 05, 11:32)
Drįstu paprieštarauti  schmoll.gif  Mano rankinė kasdien drožiama ir velnias jos neima (gal raganos bijo)  biggrin.gif Maniškė storulė, bet sesutei dariau iš plonytės vilnos stipriai suveltą - irgi tampomas stipriai daiktas, taip pat niekas jai nesidaro. Neturiu jos foto su rankena, sesė pasičiupo dar šlapią ir tiek temačiau biggrin.gif
user posted image

Vandeniui atsparios kažkiek, ypač jei stipriai suvelta, tai išpradžių vanduo nuteka kol pradeda įsigerti, o ir sušlapusios gi išdžiūsta ir nieko neatsitinka irnesakyk.gif

mergaitės,o kur gaunat tokių užsegimų
Atsakyti
Katinyti, labai daili ir tooookia jau pavasariska wub.gif
Daug darbo idejai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 11 gruodžio 2011 - 16:07
Esminis klausimas 4u.gif kaip rankine nusivelti? g.gif
pirma nuveliat medziaga ir ja susiunat, ar iskarto formuojat, kiap kad tapkes, su forma viduje???? g.gif kiek panasiai gramu vilnos reikia vidutinio dydzio rankinei? Nu labai noreciau nusivelti ziemine rankine wub.gif
Gal gait imesti nuoroda i pamokele ax.gif prasau labai labai 4u.gif
Atsakyti
Mano žalsva siūta, nes dekoras ipareigoja siūt, jei neipareigoja pilka šioje temoje yra besiūlė, tik kažkiek siuvinėta , bet labai sunku ta padaryt.
Vilnos labai ivairiai , bet rankinei apie 25*30 dydžio plius atvartas sunaudoju nepilnai 200gr, kad nebūtu ji pati kaip koks sunkiausias nešulys, juk i ja dar susikrauname krūva dalyku ax.gif .
Besiūlė veliama kaip ir tapkiukas - daromas šablonas, apskaičiuojama ko norit ir kiek truksis vilna , tada suklojat , dedat šablona užlankstos , klojat viršutini sluoksni,ai dar reik sumastyt kaip klosit ir kada dekoruot.Mano rankinėms kartais dekora reik pirmiausia susiklot , o ant viršaus vilna, kartais atvirkččiai.
Atsakyti