ka-kaip nesu bandžius, bet irgi toks klausimas kyla... bet visgi galvoju tikra elegantiųkos veltno rankinės gal labiau toks šeignis aksesuaras, nei kasdenio drožimo ranknė
Drįstu paprieštarauti Mano rankinė kasdien drožiama ir velnias jos neima (gal raganos bijo) Maniškė storulė, bet sesutei dariau iš plonytės vilnos stipriai suveltą - irgi tampomas stipriai daiktas, taip pat niekas jai nesidaro. Neturiu jos foto su rankena, sesė pasičiupo dar šlapią ir tiek temačiau
Vandeniui atsparios kažkiek, ypač jei stipriai suvelta, tai išpradžių vanduo nuteka kol pradeda įsigerti, o ir sušlapusios gi išdžiūsta ir nieko neatsitinka
Vandeniui atsparios kažkiek, ypač jei stipriai suvelta, tai išpradžių vanduo nuteka kol pradeda įsigerti, o ir sušlapusios gi išdžiūsta ir nieko neatsitinka
Kad išdžiūsta tai aišku. Bet ne kai kurie mėgsta nešiotis visą krūvą dokumentų su savimi, tai sušlapus būtų nekas. Aš saviškę nešiojau, bet žiemos periodu, tai nuo sniego jai tikrai nieko, o ant gero lietaus neužtaikiau. Bet ji nenormaliai stora buvo, tokios jau nebenešiočiau nei už ką. Ten iš tos serijos buvo kai pasigamini pirmą veltinį ir įsivaizduoji, kad jis baisiai gražus
QUOTE(raganele @ 2011 10 05, 10:32)
Drįstu paprieštarauti Mano rankinė kasdien drožiama ir velnias jos neima (gal raganos bijo) Maniškė storulė, bet sesutei dariau iš plonytės vilnos stipriai suveltą - irgi tampomas stipriai daiktas, taip pat niekas jai nesidaro. Neturiu jos foto su rankena, sesė pasičiupo dar šlapią ir tiek temačiau
labai gražu,
na reik man sau ką nors nusivelt... sunešiot ir tada bus matyt turiu pora idėjų ale rankso nedaeina... nors iš tiesų tai reik privert vyrą stalą man grynai vėlimui pagamint.
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 06, 12:37)
na reik man sau ką nors nusivelt... sunešiot ir tada bus matyt turiu pora idėjų ale rankso nedaeina... nors iš tiesų tai reik privert vyrą stalą man grynai vėlimui pagamint.
tada rankos daeis
QUOTE(kadabra @ 2011 10 06, 13:58)
Atseit .
Čia iš pradžių reikia stalo, paskui atskiro kambario, man dabar jau reiktų kokių dirbtuvių , nes gi susikaupt visi trukdo, tai tą paduok, tai aną. Aišku į tas dirbtuves garantuotai labai jau tingu būtų eit.
Nors kuo toliau tuo labiau pastebiu, kad iš savo vėlimo patalpos tarabaninuos su visai veltiniais kur į gyvenamus kambarius, tai pasišnekėt norisi, tai į teliką akį užmest tai kavos/arbatos pasidaryt ar pažiūrėt kaip puodas verda .
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 06, 15:06)
Atseit .
Čia iš pradžių reikia stalo, paskui atskiro kambario, man dabar jau reiktų kokių dirbtuvių , nes gi susikaupt visi trukdo, tai tą paduok, tai aną. Aišku į tas dirbtuves garantuotai labai jau tingu būtų eit.
Nors kuo toliau tuo labiau pastebiu, kad iš savo vėlimo patalpos tarabaninuos su visai veltiniais kur į gyvenamus kambarius, tai pasišnekėt norisi, tai į teliką akį užmest tai kavos/arbatos pasidaryt ar pažiūrėt kaip puodas verda .
o man persikelimas i kitur is velimo kambario nepatinka - man turi buti viskas po ranka ir pageidautina vienoje vietoje . Pageidauju lentynu vilnai susideti, taip, kad visa matytusi is karto, lentynu - irankiams, ui kiek noru .
Bet isivaizduoji, kaip butu grazu
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 06, 14:06)
Atseit .
nu aš veliu ant virtuvinės spintelės, tai žinai... iki pirmų kotletų
Pagaliau
QUOTE(Katinytis @ 2011 11 16, 15:12)
Pagaliau
ogo, ar ir pasiuvinejimai, man taip grazu
Katinyti, wau koks grožis )