Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai 2

ka-kaip nesu bandžius, bet irgi toks klausimas kyla... bet visgi galvoju tikra elegantiųkos veltno rankinės gal labiau toks šeignis aksesuaras, nei kasdenio drožimo ranknė g.gif
Atsakyti
Drįstu paprieštarauti schmoll.gif Mano rankinė kasdien drožiama ir velnias jos neima (gal raganos bijo) biggrin.gif Maniškė storulė, bet sesutei dariau iš plonytės vilnos stipriai suveltą - irgi tampomas stipriai daiktas, taip pat niekas jai nesidaro. Neturiu jos foto su rankena, sesė pasičiupo dar šlapią ir tiek temačiau biggrin.gif
user posted image

Vandeniui atsparios kažkiek, ypač jei stipriai suvelta, tai išpradžių vanduo nuteka kol pradeda įsigerti, o ir sušlapusios gi išdžiūsta ir nieko neatsitinka irnesakyk.gif
Atsakyti
Kad išdžiūsta tai aišku. Bet ne kai kurie mėgsta nešiotis visą krūvą dokumentų su savimi, tai sušlapus būtų nekas. Aš saviškę nešiojau, bet žiemos periodu, tai nuo sniego jai tikrai nieko, o ant gero lietaus neužtaikiau. Bet ji nenormaliai stora buvo, tokios jau nebenešiočiau nei už ką. Ten iš tos serijos buvo kai pasigamini pirmą veltinį ir įsivaizduoji, kad jis baisiai gražus biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 05, 10:32)
Drįstu paprieštarauti  schmoll.gif  Mano rankinė kasdien drožiama ir velnias jos neima (gal raganos bijo)  biggrin.gif Maniškė storulė, bet sesutei dariau iš plonytės vilnos stipriai suveltą - irgi tampomas stipriai daiktas, taip pat niekas jai nesidaro. Neturiu jos foto su rankena, sesė pasičiupo dar šlapią ir tiek temačiau biggrin.gif
user posted image

Vandeniui atsparios kažkiek, ypač jei stipriai suvelta, tai išpradžių vanduo nuteka kol pradeda įsigerti, o ir sušlapusios gi išdžiūsta ir nieko neatsitinka irnesakyk.gif

labai gražu,
na reik man sau ką nors nusivelt... sunešiot ir tada bus matyt smile.gif turiu pora idėjų ale rankso nedaeina... nors iš tiesų tai reik privert vyrą stalą man grynai vėlimui pagamint.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 06, 12:37)
na reik man sau ką nors nusivelt... sunešiot ir tada bus matyt smile.gif turiu pora idėjų ale rankso nedaeina... nors iš tiesų tai reik privert vyrą stalą man grynai vėlimui pagamint.

tada rankos daeis tongue.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 10 06, 13:58)
tada rankos daeis  tongue.gif
4u.gif

Atseit tongue.gif .
Čia iš pradžių reikia stalo, paskui atskiro kambario, man dabar jau reiktų kokių dirbtuvių blush2.gif , nes gi susikaupt visi trukdo, tai tą paduok, tai aną. Aišku į tas dirbtuves garantuotai labai jau tingu būtų eit.
Nors kuo toliau tuo labiau pastebiu, kad iš savo vėlimo patalpos tarabaninuos su visai veltiniais kur į gyvenamus kambarius, tai pasišnekėt norisi, tai į teliką akį užmest tai kavos/arbatos pasidaryt ar pažiūrėt kaip puodas verda smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 06, 15:06)
Atseit tongue.gif .
Čia iš pradžių reikia stalo, paskui atskiro kambario, man dabar jau reiktų kokių dirbtuvių blush2.gif , nes gi susikaupt visi trukdo, tai tą paduok, tai aną. Aišku į tas dirbtuves garantuotai labai jau tingu būtų eit.
Nors kuo toliau tuo labiau pastebiu, kad iš savo vėlimo patalpos tarabaninuos su visai veltiniais kur į gyvenamus kambarius, tai pasišnekėt norisi, tai į teliką akį užmest tai kavos/arbatos pasidaryt ar pažiūrėt kaip puodas verda smile.gif .

o man persikelimas i kitur is velimo kambario nepatinka - man turi buti viskas po ranka ir pageidautina vienoje vietoje biggrin.gif . Pageidauju lentynu vilnai susideti, taip, kad visa matytusi is karto, lentynu - irankiams, ui kiek noru bigsmile.gif .
Bet isivaizduoji, kaip butu grazu hihihi.gif
Atsakyti
Kad patogu tai aišku, tik nuo to velt daugiau nepradedi visai. Va čia ir yra didžioji apgaulė, atrodo kai jau turėsiu, tai jau... ir pššš . Čia aš apie save smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 06, 14:06)
Atseit tongue.gif .

nu aš veliu ant virtuvinės spintelės, tai žinai... iki pirmų kotletų doh.gif
Atsakyti
Pagaliau ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 11 16, 15:12)
Pagaliau  ax.gif

ogo, wub.gif ar ir pasiuvinejimai, man taip grazu wub.gif
Atsakyti
Katinyti, wau koks grožis smile.gif)