Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai 2

QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 18, 18:29)
mmm reiškias dar ilgai kokybiškų užsegimų nerasiu smile.gif

Žinok aš buvau pirkus 2 komplektus tikrai kokybiškų. Jie buvo tokio kaip ir sendinto metalo, tikrai labai labai tvirti. Nieks neišsilankstė. Etiketės aišku jau neturiu, o kad parašysiu Kaune kur pirkau, tai kažin ar bepadėsiu. Beje pas bulgarus irgi buvo tų užsegimų, kai kurios merginos pirko, bet turbūt dar neišbandė...
Atsakyti
Pamokėlė apie rankenų privėlimą:
http://nini-ka.livej....com/36384.html
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 19, 07:07)
Žinok aš buvau pirkus 2 komplektus tikrai kokybiškų. Jie buvo tokio kaip ir sendinto metalo, tikrai labai labai tvirti. Nieks neišsilankstė. Etiketės aišku jau neturiu, o kad parašysiu Kaune kur pirkau, tai kažin ar bepadėsiu. Beje pas bulgarus irgi buvo tų užsegimų, kai kurios merginos pirko, bet turbūt dar neišbandė...

aš taip gailiuos kad per sirgimus tuos bulgarus pražiopsojau...
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 19, 07:48)
Pamokėlė apie rankenų privėlimą:
http://nini-ka.livej....com/36384.html

esu kažkokią maius jau, bet šita krupštesnė. Taip dailiai privelia
Atsakyti
Rankine ant modelio smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sagdo @ 2011 04 19, 20:00)
Rankine ant modelio smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Sagdo, na labai smagi atrodo bigsmile.gif man ir ta virvelinė rankena čia labai graži, nors internete prisižiūrėjus buvau ir nusprendžiau kad neee, o čia gražu, knieti pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
Sagdo, labai daili ir miela rankinė 4u.gif pati tokią mielai priglausčiau ax.gif
Atsakyti
Aciukas aciukas wub.gif
Raganele pabandyk gal visai patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Na čia pirma mano rankinė mano, ir didžiausias darytas daiktas. Mano požiūriu gavos storoka, turėjo but tipo vasarinė, su linu,, ten ir pamušalas lininis ir rankeno sir viskas, tik užsegimo iki galo nesumeistravau.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 05 gegužės 2011 - 16:32
srauni_upe, graži rankinė 4u.gif 4u.gif 4u.gif kukli, neperkrauta dekoru ir labai geras sprendimas derinti su linu.
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 05 05, 16:40)
srauni_upe, graži rankinė 4u.gif  4u.gif  4u.gif kukli, neperkrauta dekoru ir labai geras sprendimas derinti su linu.

ai fotkej geriau nei realybėj atrodo, nes vietomis tarsi muilas nevisai išsiėmė nors ilgai ir acte mirkiau ir ko nedariau smile.gif
Atsakyti
Sr.upe, labai gražu 4u.gif , šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti