Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai 2

QUOTE(raganele @ 2011 04 16, 10:48)
už pagyras dėkui  ax.gif  bandžiau į šitą įvelti šilką - teko lupt baigiant velti... gal perstoras ir šilkas ir vilna, na tada išverčiau ir vidinė kišenė patapo išorine. Man tai patinka tos spalvotos bulgariškos sluoksnų spalvos abi, laukiu nesulaukiu kaip žadamas turkis atrodys ir tikiuosi vėl užsakinėsim  smile.gif

vo turkio ir aš norėtau smile.gif
Ružavą gaila irgi pražiopsojau, bet sirgau aš tada

juolab kad va buvau woole uzvakar ir jie iki rudens nepapildys nieko, tipo sezono pabaiga
Atsakyti
nauja rankinė

user posted image
Atsakyti
Sagdo, labai jau gražios ir tvarkingos tokios tavo rankinės bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
sagdo, taip pedantiškai išglostyta, išmyluota thumbup.gif
Žaviuosi darbelių tvarkingumu wub.gif
Atsakyti
Sagdo, labai gržutis tvarkingas rankinukas wub.gif o tokią virvelinę rankeną reikia suvolioti iš sluoksnos gijos storos? į vidų ką nors įveli? Man nuolatinis rankeninis galvosūkis vis būna biggrin.gif tokios dar nebanžiau
Atsakyti
Sagdo - man įvyko apšalimas bigsmile.gif labai gražu
Atsakyti
bigsmile.gif blush2.gif Oi aciu labai wub.gif

Rankena veliu is sluoksnos -atsimatuoju kokio ilgio reikia ir veliu is vienos tos kasos ,galus tik nesuveliu ,o jau tad lipdau prie rankines .Dar karteli aciu smile.gif
Atsakyti
Sagdo, o gal gali biški paslaptį išduot biggrin.gif
Mačiau pas tave užsedimas magnetinis lygtais. Gal kartai ir kokybiškkas? Nes kažkaip kokybiško nerandu. KArtą pirkau užsegimus, tai tos plokštelės kurių dėka tvirtinasi buvo labai minkštosir sagstant lankstėsi... doh.gif
Atsakyti
sagdo graži rankinė wub.gif o rankena priveli su adata ar pridedi kai delioji pačia rankinę?
Atsakyti
Magnetiniai uzsegimai pas mane buvo isimti is vienos vaikiskos kuprines 4u.gif ,o rankenas pridedu kai isdelioju rankine
Atsakyti
mmm reiškias dar ilgai kokybiškų užsegimų nerasiu smile.gif
Atsakyti
Sagdo super wub.gif
Atsakyti