Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai 2

QUOTE(Muera @ 2011 01 14, 14:36)
Mano pirmasis tasiukas  biggrin.gif su pirstinem

user posted image

Liuks, puikus debiutas mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuvėliau pirmą savo rankinuką, tiesa vėliau krepšį vilnai ir siūlams susidėt, bet susitraukė pardaug, tai bus tašiukas biggrin.gif Pridariau klaidų - vidinį sluoksnį baltą dėjau - kad viduj netamsu būtų... tai žinoma vilnos persimaišė, dar blogiau su kišenėlėmis - per jas tai nepersimušė lotuliukas.gif Žodžiu turiu pirmą pasvilusį blyną, bet... man jis vistiek patinka blush2.gif reikia patarimo, kaip tą storulį paversti nešiotina rankine - ar pamušalą kažkokiu būdu įsiuvinėt, ar reikėtų kažkaip rankenas apdirbti, kaip su veltiniais paprastai daroma?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 26 sausio 2011 - 10:01
Na visai grazus tas pirmas blynas thumbup.gif smile.gif Man visai graziai atrodo kad kisenes truputi skiriasi . O jai nori tai i vidu isisiuk pamusala. Jis skonio reikalas,vieniems patinka kitiems ne.As i savo rankines visada siunu pamusala .
Atsakyti
Raganele,labai graus daikciukas.ir tapciukus maciau smile.gif man laaaabai faini.
o cia mano tipo aguonos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Katinytis liux dėkliukas good.gif
Atsakyti
As ilgai deliojau mintyse sau rankine ,bet jau galiu pasidziaugt rezultatu ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Simpatiška ir tvarkinga, tik man dėl rankenų neramu: ar neišsitemps iš pačio „kūno"? g.gif
Atsakyti
Man tai užkliuvo pamušalas ir užtrauktukas. Man labai negražu kai matosi dalis pamušalo ir po to užtrauktukas.Kodėl buvo toks sprendimas g.gif .Pati rankinė graži thumbup.gif
Atsakyti
Mane žavi išbaigti darbai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 02 04, 13:06)
Man tai užkliuvo pamušalas ir užtrauktukas. Man labai negražu kai matosi dalis pamušalo ir po to užtrauktukas.Kodėl buvo toks sprendimas  g.gif .Pati rankinė graži  thumbup.gif

Toki sprendima dariau kad lengviau uztrauktukas laikytusi ,nei siutas prie pacio veltinio rolleyes.gif ,realiai man atrodo toks variantas graziau nei siutas prie veltinio ,pries tai rankinukui buvau siuvus kitu variantu smile.gif
Atsakyti
Labai grazu sagdo thumbup.gif tik as irgi bijociau kad rankenos neissitemptu g.gif tai nieko apart pinigines ir nosinaites negaletum isidet?
Atsakyti
Panesiosiu pamatysiu biggrin.gif
Atsakyti